Eski evlenmiş sevgiliden msj..

Pardon kimin bahanesi?
Sarı çizmeli Mehmet ağanın bahanesi :/
Eliniz belinizdemi yazdınız bu cevabı merak ettim...
Neyin bahanesi olacak yazan adamın bahanesi. Bunlar cevap değil bahane.
Eski sevgilinin boşandığını duymuş, hemen açmış gizli hesabı, bakarsın düşer diye yazan bir tip işte. klasik bende mutsuzum bende boşanıyorum seni unutamadım vs vs bular sebep değil bahanedir.
Kaldıki en kalbi duygularıyla gelse dahi adam evli, ötesine berisine gerek yok.

QUOTE="Hatun Diyoki, post: 59051391, member: 741959"]Pardon kimin bahanesi?
Sarı çizmeli Mehmet ağanın bahanesi :/
Eliniz belinizdemi yazdınız bu cevabı merak ettim...
Neyin bahanesi olacak yazan adamın bahanesi. Bunlar cevap değil bahane.
Eski sevgilinin boşandığını duymuş, hemen açmış gizli hesabı, bakarsın düşer diye yazan bir tip işte. klasik bende mutsuzum bende boşanıyorum seni unutamadım vs vs bular sebep değil bahanedir.
Kaldıki en kalbi duygularıyla gelsin dahi adam evli, ötesine berisine gerek yok.[/QUOTE]
Tabiki öle bende doğru bulmadm,dedimya cvp yazmayi kendime yakıştiramadm resmen agladm okadar kötü oldum.

O kadının böyle bir adamla evli kalması daha mı güzel o zaman?
Aklı eski sevgilisinde olan

Ayrıca konuşmanıza dikkat edin lütfen
Karşınızda azarlanacak yaşta çocuk yok

Herkes fikrini sunar burda
Benim fikrim düşünce tarzım sizi hiç mi hiç ilgilendirmez!

İyi geceler

O değil de eski sevgilinizin eşine üzüldüm. Kadinin yerine kendimi koyup düşününce.. Asıl dert onda bence şuan.

Cevap vermemekle en iyisini yapıyorsunuz..

O olduğundan emin misiniz öncelikle?
Sahte hesap açıp merhaba beni tanıdın mı yazması tuhaf.
Tanınmak istiyorsa kendi hesabını kullansa ya

O değil de eski sevgilinizin eşine üzüldüm. Kadinin yerine kendimi koyup düşününce.. Asıl dert onda bence şuan.

Cevap vermemekle en iyisini yapıyorsunuz..
Bide hasabi kullanıcı adı farkli bide @ den sora kendi isim soyismini yazms herşeyi 0 di resim filan koymams bide nebiliyim artık evlenmssn ya yazik değilmi ben oturup nasıl yaziyim sana o evdeki esine yazık deglmi

Su evli erkeklerin eski sevgililerine mesaj atmalari insana iyi ki eski sifati almis da es yapmamisim dedirtiyor.
Bir de bekar olan veya ayrilmis insanlari evlilikten sogutuyorlar sagolsunlar.
Bende yaşadım benm eşim olcak insanda yaptı bana buna benzer şeyler,ve ilk düşündüğüm şey karısı oldu,allah kimseye yasatmasin onu insanın bu kalbi yaniyo sanki bu duygunun bi tarifi yok..anlatamazssn, allah kimseyi bu tarz şeylerle sinamasin

İyi geceler efendim, saygılar :)

Yok hiç bilmiyo anlatmadm cokta haklisnz olabilirse hani, Bnmde aklima geldi,ama yazmadm engelledm
Bana tam da böyle bi süreçte hiç tekin gelmedi bu durum farklı şehirdeki bi adamın sizin ayrılığınızı duyması pek olası gelmedi eşin isimen de olsa duyduysa böyle bi numara çeviriyo olabilir dikkatli olun ki herşeyi geçtim zaten kendisi olda bile cevap vermeyin evde karısı varken başkasına yazan adam adam değildir zamanında sıkı tutsaymış sizi öyle değil mi

Tabi bende öle düşündüm,zaten kimseye cvp dahi vermiyorum farkli hesaplardan surekli istek geliyo çok temkinli yaklaşıyorum insalh kötü bisey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…