- 11 Ağustos 2018
- 1.256
- 1.619
- 133
- 43
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Engelleyin gitsin.Sizde doğru bulmuyorsunuz yaptığını.Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Mrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Cvp vermelimiyim bugünden beri kendimi yedmm
bence şurda bi kaç kişi size yaz dese yazacaksiniz çelişkili cevaplariniz cesaretiniz yok yoksa sizde beni unutmadimi eşini sevmiyormu acaba diye dusunuyorsunuz en azından ne diyeceğini merak ediyorsunuz bi kadının göz yaşı olmayın dikkat edinÖle tabiki allah kimsenin yuvasını dagitmasn ben zaten yazamam vicdanm buna gitmiyo ve gidemez
Aynen ya meyil var acayipbence şurda bi kaç kişi size yaz dese yazacaksiniz çelişkili cevaplariniz cesaretiniz yok yoksa sizde beni unutmadimi eşini sevmiyormu acaba diye dusunuyorsunuz en azından ne diyeceğini merak ediyorsunuz bi kadının göz yaşı olmayın dikkat edin
Böyle durumlarda şu var "ben suanki hayatımı yaşadım X kişisi ile evlendim tamam yaşadım gordum. Ama eski Y kişisi ile evlenseydim yoluma onunla devam etseydim nasıl olurdu mutlu mu olurdum?" Bu merak aslinda yazsam mi yazmasam mi diye ikileme sokuyor insanı. Eğer bir zamanlar sevgili olunanla evlenseydiniz aynı şeyi şimdi eşiniz için dusunurdunuz Kaderin bilinmezligi cazip gelen herhalde ve de insanların zamanında verdigi kararları sonucu mutsuz olması. Onun size yazması çok yanlis. Ne yapacak sizden ışık gelirse boşanacak mi ben de mutsuzum mu diyecek Hadi böyle oldu evliyken eski sevgilisine yazan insandan ne hayır gelir? Bence siz iki konuda da dogru karar vermişsiniz. Eşinizle olan durumu bilmem ama diğeri de evliyken yazıyor iyi ki onunla da bitmiş zamanında. Belki de sizle evli olacaktı ama eski bir sevgiliye mesaj atacaktı ruhunuz bile duymayacakti. Öyle olsaydı böyle mi olurdu gibi düşünceleri kovun. Ruhunuza daha büyük yaralar acarsiniz yazarsaniz.
Fake olmasın birileri sizi kandırıyor olabilirMrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Hay yaşa . En iyisini yapmişsiniz. Bakmayın burda herkesin sadece cevap yazma deyip durduğuna; başına gelip aptal yerine kondugumuzda ; hepimizin beklentisi keşke kadın bana bunları söylese yollasa. Bence de kes konuşmayı gene yazarsa acıma yolla eşine.Ben size yaptığımı söyleyeyim ki bu her insanın başına geliyor evli eski sevgilim ne yazması kene gibi yapıştı bana iş yerime gelmeler filan en sonunda eşini buldum yazdıklarını attım bi güzel sonra sen sağ ben selamet ama benim tavrım netti siz evli olduğunu bildiğiniz halde yazsam mı yazmasam mı modundasınız vicdan filan yok sizde kusura bakmayın normal vicdanlı biri bu ikilemde kalmazdı bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?