Eski evlenmiş sevgiliden msj..

Diyeceğim tek şey, önce kendi sorunlarınıza odaklanın ve onları çözüme ulaştırın.
Hele bir omuzlarınızdaki yük kalksın ve aydınlığa çıkın.

Eski sevgiliye gelince de, düşünceniz doğru, etik olmazdı ona yazmanız.
Sonuçta evli bir erkek, siz onun hayatında bir zamanlar yer etmiş birisiniz.
Kalkıp onun herhangi bir tepkisine cevap vermeniz, hem karşınızdakine belki umut verecek, hem de kendi kendinizi yok yere zedeleyeceksiniz, gerek yok böyle şeylere.
Karşı taraftaki kadın olsaydınız ne hissederdiniz, bunu düşünerek hareket etmeniz de doğru bir davranış.

Allah kolaylık versin, umarım şu anda bulunduğunuz süreci en hayırlı şekilde atlatır, hayatınızı düzene koyarsınız.

Yav arkadaşlar Allah aşkına böyle birşey olduğunda; niye eşine göndermiyorsunuz adamın yazdıklarını??? Başımıza geldiğinde biz bunu istemez miyiz ?. Biterse bitsin evliliği yaptığı hareket çok mu doğru ki ; evliliği doğru olsun.????

Yaz sen yaz . Yazda o kadını da böyle bir adamdan kurtar... walla birşey yapsmsyan eli masalı kadınlar var. Yakalayıp( ki wats up izleme Viber telefon izleme gibi. )ugraşmasini göze alıyorsanız o ayri. Yani bir gün telefonunuz başka yerlere yazılıp aranma rekoru kirarsa hiç sasmayin. Başkasının yuvasını bozamam diye düşünmeyin . Bunu yapan adamın karısına saygisi olamaz!!!!

Aynı şeyi geçen yaz eski evlenmiş olan sevgili bana yazdı. Ben biraz konuştum çocuğunun fotoğrafını bana gönderdi bende benimkilerin fotoğrafını gönderdim. Onun için çok mutlu olduğumu söyledim iyi dileklerde bulundum evli insanların konuşmasının pek hoş olmayacağını söyledim uzatmadan engelledim. Bu tür adamlar evlerden uzak olsun .

Böyle durumlarda şu var "ben suanki hayatımı yaşadım X kişisi ile evlendim tamam yaşadım gordum. Ama eski Y kişisi ile evlenseydim yoluma onunla devam etseydim nasıl olurdu mutlu mu olurdum?" Bu merak aslinda yazsam mi yazmasam mi diye ikileme sokuyor insanı. Eğer bir zamanlar sevgili olunanla evlenseydiniz aynı şeyi şimdi eşiniz için dusunurdunuz Kaderin bilinmezligi cazip gelen herhalde ve de insanların zamanında verdigi kararları sonucu mutsuz olması. Onun size yazması çok yanlis. Ne yapacak sizden ışık gelirse boşanacak mi ben de mutsuzum mu diyecek Hadi böyle oldu evliyken eski sevgilisine yazan insandan ne hayır gelir? Bence siz iki konuda da dogru karar vermişsiniz. Eşinizle olan durumu bilmem ama diğeri de evliyken yazıyor iyi ki onunla da bitmiş zamanında. Belki de sizle evli olacaktı ama eski bir sevgiliye mesaj atacaktı ruhunuz bile duymayacakti. Öyle olsaydı böyle mi olurdu gibi düşünceleri kovun. Ruhunuza daha büyük yaralar acarsiniz yazarsaniz.

Engelleyin gitsin.Sizde doğru bulmuyorsunuz yaptığını.

Tek amacı yatmak başka hiç birşey yok emin olun ağır yazdım ama kesin ve tek cevap bu o yüzden engeli basıp olmamış gibi yapın

Cvp vermelimiyim bugünden beri kendimi yedmm

Öle tabiki allah kimsenin yuvasını dagitmasn ben zaten yazamam vicdanm buna gitmiyo ve gidemez
bence şurda bi kaç kişi size yaz dese yazacaksiniz çelişkili cevaplariniz cesaretiniz yok yoksa sizde beni unutmadimi eşini sevmiyormu acaba diye dusunuyorsunuz en azından ne diyeceğini merak ediyorsunuz bi kadının göz yaşı olmayın dikkat edin

Aynen ya meyil var acayip

Ben size yaptığımı söyleyeyim ki bu her insanın başına geliyor evli eski sevgilim ne yazması kene gibi yapıştı bana iş yerime gelmeler filan en sonunda eşini buldum yazdıklarını attım bi güzel sonra sen sağ ben selamet ama benim tavrım netti siz evli olduğunu bildiğiniz halde yazsam mı yazmasam mı modundasınız vicdan filan yok sizde kusura bakmayın normal vicdanlı biri bu ikilemde kalmazdı bile

Fake olmasın birileri sizi kandırıyor olabilir

Hay yaşa . En iyisini yapmişsiniz. Bakmayın burda herkesin sadece cevap yazma deyip durduğuna; başına gelip aptal yerine kondugumuzda ; hepimizin beklentisi keşke kadın bana bunları söylese yollasa. Bence de kes konuşmayı gene yazarsa acıma yolla eşine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…