- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Evet ben de bilmek isterdim eşim böyle bişey yapsa boşanır boşanmaz bu onun bileceği şey ama yapılması gereken eşinin bilmesini sağlamak ve çekilmek .Eski sevgilimin yazması zerre umrumda olmamıştı tam tersine tiksinmiştim bekar olsa bile tiksinirdim yani o derece ama bu sefer de kadına sölemediğim için vicdan azabı çektim ben olsam bilmek isterim Allah kimseye yaşatmasınHay yaşa . En iyisini yapmişsiniz. Bakmayın burda herkesin sadece cevap yazma deyip durduğuna; başına gelip aptal yerine kondugumuzda ; hepimizin beklentisi keşke kadın bana bunları söylese yollasa. Bence de kes konuşmayı gene yazarsa acıma yolla eşine.
bencede yazma neticede evli kotu iliskiler yasamis olabilirsin ama onune bakman lazimMrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Yok ya göndermem hiç ortalığı karistirmaya gerek yokYav arkadaşlar Allah aşkına böyle birşey olduğunda; niye eşine göndermiyorsunuz adamın yazdıklarını??? Başımıza geldiğinde biz bunu istemez miyiz ?. Biterse bitsin evliliği yaptığı hareket çok mu doğru ki ; evliliği doğru olsun.????
Yok ya kesinlikle öle bi düşüncem yok allah herkesi yuvasinda mutlu etsnbence şurda bi kaç kişi size yaz dese yazacaksiniz çelişkili cevaplariniz cesaretiniz yok yoksa sizde beni unutmadimi eşini sevmiyormu acaba diye dusunuyorsunuz en azından ne diyeceğini merak ediyorsunuz bi kadının göz yaşı olmayın dikkat edin
Ben bunu eşinizin yaptığını düşünüyorum.. Eğer takipleşmiyosanız daha öncesinde nerden bilecek sizin boşanma aşamanızı elin adamı?? Kaldı ki daha boşanmamışsınız bile?? Bunu bi düşünün derimYok ya kesinlikle öle bi düşüncem yok allah herkesi yuvasinda mutlu etsn
Olabilir aslnda inanin hiç bilmiyorum,nide suan mahkeme asamasindaym çok dikkatli olmam lazmmBen bunu eşinizin yaptığını düşünüyorum.. Eğer takipleşmiyosanız daha öncesinde nerden bilecek sizin boşanma aşamanızı elin adamı?? Kaldı ki daha boşanmamışsınız bile?? Bunu bi düşünün derim
Yazmamakla da iyi yapmışsınız ama sanırım ben olsam yazardım yani sen evlisin ve bana mesaj atiyosun bu hiç uygun bir şey değil bir daha böyle bi mesajla karşılaşmak istemiyorum vs diyip onu utandırmak isterdim yazdığındanMrb arkadaşlar malum ben daha önce bi evlilik yaptım ve olmadi çok zor ve kötü şeyler yaşadım boşanma kararı aldm
Asıl konum şu;
Benm ünv.zamanmda 2 yıl boyunca cktgm biri vardi,baya ilerletmstik ama olmadi bitmişti ilişkimiz , daha sonra biz sehir drgistirdik o baska sehre atandi ole savurdu hayat bizi .. ben nisanlandm filan hatta konusmustuk bana Hayirli olsun mutluluk dileklerinde bulundu,oda zaman sora evlenmiş filan,ve bugün bana msj atmış hiç bir takipçi yok ,mrb yazmis beni hatirladnmi.. nasilsin iyimisin cik uzun zaman oldu tarzinda,Heralde benm boşanacağımi duydu o yüzden yazdığını düşünüyorum.Bende hiç birşey yazmadm ama okadar kötü oldumki oturdum agladm agladmm..yani yasadklarm aklima geldi ve o evli kendimi eşinin yerine koydum, hiç bi cvp yqzmadm..onunda bana yazmasini doğru bulmuyorum yazdm sildim kaç kere ama yazsam anlatsam ne değişir ki(cevap yazmamak en iyisi)
Yani her koşulda dikkatli olun zaten de.. Daha mahkeme aşamasında yakın çevreden başka kimse bilemez diye düşünüyorm.. Direk engeli basın gitsin zaten kendisi bile olsa evli adamla ne işiniz varOlabilir aslnda inanin hiç bilmiyorum,nide suan mahkeme asamasindaym çok dikkatli olmam lazmm
Verme ne malum bosanacagi. Ki bosanmadan bosanma asamasindaki adamla da gorusmek cok çirkinCvp vermelimiyim bugünden beri kendimi yedmm
Amin insallahYok ya kesinlikle öle bi düşüncem yok allah herkesi yuvasinda mutlu etsn
Evet oda evlendi,ve bana yaziyo yani nedenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?