Eski evlenmiş sevgiliden msj..

aslında siz de birşeyler yazmak istiyorsunuz, bu kadar önemsediğinize göre. sadece burda bunu itiraf etmek zor geliyor. bir de üzerine evli tabi, yanlış olduğu başından belli. bunun da bilincindesiniz.
eski sevgili... eski yani adı üstünde. birşeyler yaşamışsınız ve bitmiş. o adam eski haliyle kalmadı, o da değişti, başka bir tercih yaptı, başka biriyle evlendi. olaya bu açıdan bakmaya çalışın. geriye dönmeyin ileriye bakın. burda sorun cevap yazmanız ya da yazmamanız değil. Karşınıza çıksa gelse, gram umursamayacak durumda olmanız gerekir.

Evet ben de bilmek isterdim eşim böyle bişey yapsa boşanır boşanmaz bu onun bileceği şey ama yapılması gereken eşinin bilmesini sağlamak ve çekilmek .Eski sevgilimin yazması zerre umrumda olmamıştı tam tersine tiksinmiştim bekar olsa bile tiksinirdim yani o derece ama bu sefer de kadına sölemediğim için vicdan azabı çektim ben olsam bilmek isterim Allah kimseye yaşatmasın

bencede yazma neticede evli kotu iliskiler yasamis olabilirsin ama onune bakman lazim

Yok ya göndermem hiç ortalığı karistirmaya gerek yok

Yok ya kesinlikle öle bi düşüncem yok allah herkesi yuvasinda mutlu etsn

Bunu yapann. suandaki esiniz olmasin. Eski sevgilinizden haberi varsa onun adona hesap acip tek takipciyle naber yazmasin. Aman dikkat edin sonra sizi kotu duruma dusurmesin mahkemede

Yok ya kesinlikle öle bi düşüncem yok allah herkesi yuvasinda mutlu etsn
Ben bunu eşinizin yaptığını düşünüyorum.. Eğer takipleşmiyosanız daha öncesinde nerden bilecek sizin boşanma aşamanızı elin adamı?? Kaldı ki daha boşanmamışsınız bile?? Bunu bi düşünün derim

Olabilir aslnda inanin hiç bilmiyorum,nide suan mahkeme asamasindaym çok dikkatli olmam lazmm

Yazmamakla da iyi yapmışsınız ama sanırım ben olsam yazardım yani sen evlisin ve bana mesaj atiyosun bu hiç uygun bir şey değil bir daha böyle bi mesajla karşılaşmak istemiyorum vs diyip onu utandırmak isterdim yazdığından

Olabilir aslnda inanin hiç bilmiyorum,nide suan mahkeme asamasindaym çok dikkatli olmam lazmm
Yani her koşulda dikkatli olun zaten de.. Daha mahkeme aşamasında yakın çevreden başka kimse bilemez diye düşünüyorm.. Direk engeli basın gitsin zaten kendisi bile olsa evli adamla ne işiniz var

Boşverin sizden bir ışık alırsa niyeti farkli geldi. Evli bir insan bunu yapıyorsa hic normal değildir

Paylaşacak ortak bir konunuz kalmamış. Yazmayın.
Bazı konulardan dertli olsanız bile sizi anlayacak kişi o değil..
Engelleyin gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…