eski flörte yazıp yazmama arasında ikilemde kalmak

uek5698

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
128
-13
11
meraba. ben bugüne kadar ilk defa bi kişi ile ciddi görüştüm yaşım genç. 3 ay sürdü. son zamanlarda biraz soğumuş hissetmiştim çünkü her gün yazardı son zamanlarda her gün yazmıyordu. ona güzel dille anlattım daha yapmayacam dedi tekrar yapınca bitirmek istedim. tek bir saygısızlık etmemiş olmama rağmen saatlerce işitmediğim hakaret kalmadı.. o anlık sinirle bi de beni sosyal medyadan engellemişti şimdi engelleri yavaş yavaş açmış. telimi ve mesajları hala silmemiş. 2buçuk hafta oldu. aslında konuşmak da istemiyor değilim gibi düşündüm. ama gururuma yediremiyorum o lafları..

Son düzenleme:
Tabi canım sorun neden sormayasiniz.
Alt tarafı hakaret etmiş nedir yani?
Engelleri bile kaldırmış bulunmaz hint kumaşı, hiç vakit kaybetmeyin derim.
tam olarak ben de böyle düşündüm. şu an mantıklı düşünebiliyo olsam bunu sormazdım zaten. benim ilkimdi bu yüzden duygusal dönemdeyim

Sıkıntıdan yazmak istiyorsunuz başka bir şey değil. Ama hakaret etmiş sonu iyi bitmemiş ??
sıkıntıdan değil ilk olduğu için biraz duygusal yoğunluk hakim. evet ben tek kelime hakaret kötü laf saygısızlık etmemiş olmama rağmen böyle oldu malesef. kendisi ciddi öfke sorunu olan sinirliyken kendine hakim olamayan yapıya sahip

tam olarak ben de böyle düşündüm. şu an mantıklı düşünebiliyo olsam bunu sormazdım zaten. benim ilkimdi bu yüzden duygusal dönemdeyim
Hakaret işitip, ilkimdi , duygusal dönemdeyim diyerek arabekse bağlamanın bir manası yok ki.

Kendisine saygısi olan insan bu kişi için acabaya düşmez.

sıkıntıdan değil ilk olduğu için biraz duygusal yoğunluk hakim. evet ben tek kelime hakaret kötü laf saygısızlık etmemiş olmama rağmen böyle oldu malesef. kendisi ciddi öfke sorunu olan sinirliyken kendine hakim olamayan yapıya sahip
Adam aynı adam neden tekrar denemek istiyorsunuz ? İlk diye her şeyi sineye cekmemelisiniz.

Adam size hakaret etmiş, her yerden engellemiş. Daha da iletişim kurmamanız için ne yapması gerekiyor? Niye bu erkeklerin emir eri gibi hazırda bekliyor bazı kızlarımız ben hiç anlamıyorum.
engelledikten sonra profilime tekrar bakmış engelleri kaldırdı. whatsapptan engellememiş ben telini silmiş olmama rağmen hala telim duruyor mesajları da silmemiş

Hakaret işitip, ilkimdi , duygusal dönemdeyim diyerek arabekse bağlamanın bir manası yok ki.

Kendinize saygısi olan insan bu kişi için acabaya düşmez.
çok haklısın benim biraz içe dönmem lazım mantıksız iş yapmadan önce

engelledikten sonra profilime tekrar bakmış engelleri kaldırdı. whatsapptan engellememiş ben telini silmiş olmama rağmen hala telim duruyor mesajları da silmemiş
Diyorum ki siz niye tam da adamın bıraktığı yerde hazırda bekliyorsunuz? Git deyince git gel deyince gel modundasınız.

Back
X