- 5 Haziran 2020
- 128
- -13
- 11
aslında en doğru yapılacak davranış bu olur ağzının payını alırBu sefer de sen engelle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında en doğru yapılacak davranış bu olur ağzının payını alırBu sefer de sen engelle
Herhalde yani sakın yazma ona bunlar iyilikten anlamıyor vuracaksın tekmeyi totoyaaslında en doğru yapılacak davranış bu olur ağzının payını alır
ben aslında iyimser bakmaya çalıştığım için kabahatliyim. acaba düzelir mi düşüncesi... sanırım düzelmeyecekHerhalde yani sakın yazma ona bunlar iyilikten anlamıyor vuracaksın tekmeyi totoya
Adam olur olmasına ama sen göremezsin. Sal gitsin, değmez.ben aslında iyimser bakmaya çalıştığım için kabahatliyim. acaba düzelir mi düşüncesi... sanırım düzelmeyecek
Erkekler iyilikten anlamıyor onları ezeceksin kötü davrancaksin ozman kiymet biliyorlarben aslında iyimser bakmaya çalıştığım için kabahatliyim. acaba düzelir mi düşüncesi... sanırım düzelmeyecek
bu da malesef benim yapıma çok ters kimseye kötülük yapmaya kıyamıyorum en kötü özelliğim bu..Erkekler iyilikten anlamıyor onları ezeceksin kötü davrancaksin ozman kiymet biliyorlar
bugüne kadar hiç sevgilisi olmamış demek ki benden önceki kızlara da böyle yaptığından kızlar hep ondan kaçmış. ben düzeleceğini sanmıyorum artık. hatalarını kabul eden biri değil çünküAdam olur olmasına ama sen göremezsin. Sal gitsin, değmez.
Kimseye kötülük yapma zaten durup dururken ama canını yakanın canını yak hiç çekinme kimseye eyvallah etme sadece erkekler için çevrendeki herkes için yoksa hep sizi ezerler tepenize çıkarlarbu da malesef benim yapıma çok ters kimseye kötülük yapmaya kıyamıyorum en kötü özelliğim bu..
haklısınız çevrede örnekleri çok mevcut.. biraz gözümüzü açmak lazımKimseye kötülük yapma zaten durup dururken ama canını yakanın canını yak hiç çekinme kimseye eyvallah etme sadece erkekler için çevrendeki herkes için yoksa hep sizi ezerler tepenize çıkarlar
Herkese ederi kadar davrancaksinhaklısınız çevrede örnekleri çok mevcut.. biraz gözümüzü açmak lazım
Hayır tabi kimeraba. ben bugüne kadar ilk defa bi kişi ile ciddi görüştüm yaşım genç. 3 ay sürdü. son zamanlarda biraz soğumuş hissetmiştim çünkü her gün yazardı son zamanlarda her gün yazmıyordu. ona güzel dille anlattım daha yapmayacam dedi tekrar yapınca bitirmek istedim. tek bir saygısızlık etmemiş olmama rağmen saatlerce işitmediğim hakaret kalmadı.. o anlık sinirle bi de beni sosyal medyadan engellemişti şimdi engelleri yavaş yavaş açmış. telimi ve mesajları hala silmemiş. 2buçuk hafta oldu. bi hal hatır sorsam mı sizce
Böyle bozuk malı inatla almak mı istiyorsun?evet çünkü sinirlenince gözü dönen kabalaşan bi yapısı var. öfkeyle kalkıp zararla oturuyo sonradan pişman oluyo yani
Haklisiniz...Hakaret etmek ne ya?
Yazsam mı diyorsun bide
Evet onu sorma amacım başka idi. Of benim bir an önce mantıklı düşünmeye başlamam lazım kabahat bende..Dün konu acmamis miydin?
Zinhar yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun![]()
Hayır aslında ben acaba değişir mi diye hüsnü zan besliyordum sanırım değişmezBöyle bozuk malı inatla almak mı istiyorsun?
Vazgeçtim anlık duygusal yoğunluğuma denk gelmişti çok teşekkür ederimKesinlikle yazma
Aaaa siz dün 'erkekler neden sinirlenince hakaret ediyor?' diye konu açan kadinsiniz.Hayır aslında ben acaba değişir mi diye hüsnü zan besliyordum sanırım değişmez