eski flörte yazıp yazmama arasında ikilemde kalmak

Herhalde yani sakın yazma ona bunlar iyilikten anlamıyor vuracaksın tekmeyi totoya
ben aslında iyimser bakmaya çalıştığım için kabahatliyim. acaba düzelir mi düşüncesi... sanırım düzelmeyecek

Adam olur olmasına ama sen göremezsin. Sal gitsin, değmez.
bugüne kadar hiç sevgilisi olmamış demek ki benden önceki kızlara da böyle yaptığından kızlar hep ondan kaçmış. ben düzeleceğini sanmıyorum artık. hatalarını kabul eden biri değil çünkü

bu da malesef benim yapıma çok ters kimseye kötülük yapmaya kıyamıyorum en kötü özelliğim bu..
Kimseye kötülük yapma zaten durup dururken ama canını yakanın canını yak hiç çekinme kimseye eyvallah etme sadece erkekler için çevrendeki herkes için yoksa hep sizi ezerler tepenize çıkarlar

Kimseye kötülük yapma zaten durup dururken ama canını yakanın canını yak hiç çekinme kimseye eyvallah etme sadece erkekler için çevrendeki herkes için yoksa hep sizi ezerler tepenize çıkarlar
haklısınız çevrede örnekleri çok mevcut.. biraz gözümüzü açmak lazım

meraba. ben bugüne kadar ilk defa bi kişi ile ciddi görüştüm yaşım genç. 3 ay sürdü. son zamanlarda biraz soğumuş hissetmiştim çünkü her gün yazardı son zamanlarda her gün yazmıyordu. ona güzel dille anlattım daha yapmayacam dedi tekrar yapınca bitirmek istedim. tek bir saygısızlık etmemiş olmama rağmen saatlerce işitmediğim hakaret kalmadı.. o anlık sinirle bi de beni sosyal medyadan engellemişti şimdi engelleri yavaş yavaş açmış. telimi ve mesajları hala silmemiş. 2buçuk hafta oldu. bi hal hatır sorsam mı sizce
Hayır tabi ki

Dün konu acmamis miydin?
Zinhar yaşadıklarından ders çıkarmıyorsun😂

Hayır aslında ben acaba değişir mi diye hüsnü zan besliyordum sanırım değişmez
Aaaa siz dün 'erkekler neden sinirlenince hakaret ediyor?' diye konu açan kadinsiniz.
Geç tanıdım.
İşte siz böyle bir insan olduğunuz için erkekler sinirlenince size hakaret ediyor , böyle devam ederseniz de etmeye devam edecekler: çünkü sacma sapan insanları erkek kıtlığı varmış gibi hayatınıza alıyorsunuz, size bağırıp çağırmasına izin veriyorsunuz, hakaretlerini saatlerce dinliyorsunuz, hala takipte kalıp en sonunda tekrar tekrar barisiyorsunuz.
Bu yüzden hayatınıza aldığınız erkekler size bağırmaya devam ediyor, çünkü bu hakkı kendinde görüyor.
Siz tekrar barışmak için mesaj yazsanız ne olacak? azicik muhakeme yeteneği varsa soyle düşünecek; bunca şeye hala peşimden kosuyorsa demek ki ben onun için epey iyiyim ki kopamıyor.
Ve kendini bulunmaz Hint kumaşı gibi hissedecek. Adamın totoyu tavana çıkarmak istiyorsan yaz.
Ben sizi anlamaya calisiyorum. Bazı insanların çoğu kisiye kapı gicirtisi gibi gelen bagirtili bagirtili sarkilari sevdikleri müzik zevkleri var ya. Belki sizin icin de hakaret dinlemek bir çeşit ilişki zevkidir. Yani hemen kestirip atmayın.

Back
X