- 28 Aralık 2020
- 82
- 78
- 38
- Konu Sahibi yoluzunbenyorgun
-
Belki de merak etmiştir. Çok da üstüne düşünme.Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
Nasıl ayrıldınız bilmem ama bu gayet insani bir durum değil mi? Bende kardeşimin eski eşini çok severdim, hala da seviyorum. Evli olmasaydı görüşmeye devam ederdim. Şimdi o da evli olduğu için rahatsız etmek istemiyorum
eski kocanız yoklatmış gibi geldi
Evde konunuz geçmiştir, sürünüyor musunuz yoksa mutlu musunuz diye nabız yoklamışlar.Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
Benim Rabbim var çok beklerler düşmemi Allaha havale ettim kötü insanlarıEvde konunuz geçmiştir, sürünüyor musunuz yoksa mutlu musunuz diye nabız yoklamışlar.
Eski görümcenle aran iyi miydi? Belki de gerçekten rüyasında görmüş ve seni merak etmiştirMerhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
eski kocanız yoklatmış gibi geldi
Bana da nabız yoklamış gibi geldi açıkcası. Sizden hiç bir şekilde haber alamadılarsa hayatınız nasıl gidiyor merak etmişlerdir
Ben sorardım, ne zamandır gıkın çıkmıyordu, rüya mı görmen gerekiyordu halimi hatrımı sorman için diye. Nasıl içinizde tutuyorsunuz hayret, çatlarım ben.Doğru söylüyorsunuz ama ben en zor dönemlerimi tek başıma atlattım o zaman beni arayıp sormayıp 4 ay sonra nasılsın mesajı da bana saçma geldi.
Öyle hayal ediyorlar zarrr siz ne yaptınız azcık insaflı olupda hayallerini gerçekleştiriverseydinizHahaha yoklamis bitik halde misin nasılsın diye zaten hep rüyalarda çok kötü görür koca tarafının akrabası seni ne hikmetse. Evli iken beni de görürdü ablası halası annesi hep kötü ama
Öyle hayal ediyorlar zarrr siz ne yaptınız azcık insaflı olupda hayallerini gerçekleştiriverseydinizHahaha yoklamis bitik halde misin nasılsın diye zaten hep rüyalarda çok kötü görür koca tarafının akrabası seni ne hikmetse. Evli iken beni de görürdü ablası halası annesi hep kötü ama
Üzerine düşünülecek bir şey değil bence.Merhaba ben eşimden boşanalı 4 ay oldu. Boşanma sürecinde eşimin ailesi kesinlikle benimle iletişime geçmemişlerdi kimse aracı olmadı zaten kayınvalidemle çok kötü kavga ederek boşanmıştım. Görümcem beni rüyasında kötü şekilde gördüğü için merak edip mesaj atmak istemiş ben de çok iyi olduğumu söyledim. Bunların amacı ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?