Eski görümcenin küfür hakaretleri

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Merhabalar kızlar dün eski görümcem aradı sen üç sene geçti anlaşmalı boşandın kendin herşeyi bırakıp gittin niye kardeşimle konuşuyon arama o pu dedi sen zaten buraya gelirken opuluk yaptın falan bende bagırdım küfür ettim. İçim biraz rahatladı gerçi ama arkadaşlarım beni haksız buluyor niye bulaştın diye sanırım geçmiş çok birikmiş bende kadına bagırınca rahatladım sizce ben haksızmıyım

Eski gorumcenizin telefonunu neden açıyorsunuz?
Size hakaret etmeye başladığında kapatsaydınız yüzüne?
Eski eşinizle neden görüşüyorsunuz?
Numarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledim

Mobilya için barışmak istiyor numarası yapıyordunuz. Görümce hissetti demek. Neyse konularınıza bakınca desteğe ihtiyacınuz var gibi geldi.

Mobilya için barışmak istiyor numarası yapıyordunuz. Görümce hissetti demek. Neyse konularınıza bakınca desteğe ihtiyacınuz var gibi geldi.
Tabi ona anlatmış psikolog geçmişle yüzleşmemişsin bastırmışsın duygularını dedi

E siz başlatmışsınız.
Boşanmışsınız bitmiş gitmiş, insanlar hayatlarına devam ediyor, ne diye salça oldunuz?
Kendimi rahatlatmak istedim kızıp da o kadına ne oluyor ama beni arıyo çok sessiz kaldım boşanırken şimdi patladım işte

Numarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledim
Aaaa bunu gormemistim bosanip gittiginiz eski esinizin kardesine daha ne diye bulasiyosunuz ki sonra bana onu dedi bunu dedi diyosunuz e sen soylersen onunda sana haklisin diyecek hali yok alicagin cevaba da hazir olman lazim madem oyle

Aaaa bunu gormemistim bosanip gittiginiz eski esinizin kardesini daha ne diye bulasiyosunuz ki sonra bana onu dedi bunu dedi diyosunuz e sen soylersen onunda sana haklisin diyecek hali yok alicagin cevaba da hazir olman lazim madem oyle
Bulaşmıycam artık Allah'a havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…