Numarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledimEski gorumcenizin telefonunu neden açıyorsunuz?
Size hakaret etmeye başladığında kapatsaydınız yüzüne?
Eski eşinizle neden görüşüyorsunuz?
Bilmiyorum hayatım tuhaf herhalde dün konştkSizin konularınız neden böyle sürekli tuhaf.
Siz eski kocanizla ne zaman konuştunuz bu arada
Tabi ona anlatmış psikolog geçmişle yüzleşmemişsin bastırmışsın duygularını dediMobilya için barışmak istiyor numarası yapıyordunuz. Görümce hissetti demek. Neyse konularınıza bakınca desteğe ihtiyacınuz var gibi geldi.
E siz başlatmışsınız.Numarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledim
Kendimi rahatlatmak istedim kızıp da o kadına ne oluyor ama beni arıyo çok sessiz kaldım boşanırken şimdi patladım işteE siz başlatmışsınız.
Boşanmışsınız bitmiş gitmiş, insanlar hayatlarına devam ediyor, ne diye salça oldunuz?
Aaaa bunu gormemistim bosanip gittiginiz eski esinizin kardesine daha ne diye bulasiyosunuz ki sonra bana onu dedi bunu dedi diyosunuz e sen soylersen onunda sana haklisin diyecek hali yok alicagin cevaba da hazir olman lazim madem oyleNumarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledim
Bulaşmıycam artık Allah'a havale ediyorumAaaa bunu gormemistim bosanip gittiginiz eski esinizin kardesini daha ne diye bulasiyosunuz ki sonra bana onu dedi bunu dedi diyosunuz e sen soylersen onunda sana haklisin diyecek hali yok alicagin cevaba da hazir olman lazim madem oyle
Biraz gec olmus ama neyse hayirlisiBulaşmıycam artık Allah'a havale ediyorum
Biraz kendiniz ortalığı karıştırmışsınız. Ne diye eski görümce aranır ki?Numarası yok bende görümcenin eski eşime gıcık olduğum için iletişime geçtim laf falan söyledim
O beni aradı eşyalarımı alcam diye kudurdu aç gözlüBiraz kendiniz ortalığı karıştırmışsınız. Ne diye eski görümce aranır ki?
Yukarıda iletişime geçtim yazmışsınız siz aramışsınız gibi anlaşılıyor.O beni aradı eşyalarımı alcam diye kudurdu aç gözlü
Yanlış yazdım o zaman o beni aradı terbiyesiz laflar söyle di ben bakire değil dim diyeYukarıda iletişime geçtim yazmışsınız siz aramışsınız gibi anlaşılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?