- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
- Konu Sahibi pokahontas
-
Arkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
Sanki eskiden herşey daha güzeldi gibi.. varmı benim gibi olan?
Ciddi ciddi taktım bu konuyu artık. En ufak şeyde eski günler geliyor aklıma…
belli birsey yok aslında...Eski günlerinize dair özlem duyduğunuz nedir ?
Arkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
Sanki eskiden herşey daha güzeldi gibi.. varmı benim gibi olan?
Ciddi ciddi taktım bu konuyu artık. En ufak şeyde eski günler geliyor aklıma…
belli birsey yok aslında...
en ufak şeyde eskiden şöyşe yapardık, böyle yapardık daha mutluyduk gibi gibi...
sanki mutluluk kaybedilmiş o günlerde kalmış gibi...
yaşantımı soracak olursanız evliyim şükür bi pronlemim yok ... bi sorunum oldugu için değil yani bu özlem...
yooo ben kendim söylemek istedim sadece :)Sorununuz olduğunu düşünerek sormamıştım. Mesela bekar günlerinizde evde kız kıza toplanıyorsanız onu özlemiş olabilirsiniz. Bu denli sorumluluk yüklenmediğiniz günleri özlemiş olabilirsiniz.
Sizin özlem duyduğunuz durum nedir anlamında sormuştum.
bende kendimi bi türlü çözmedimSorununuz olduğunu düşünerek sormamıştım. Mesela bekar günlerinizde evde kız kıza toplanıyorsanız onu özlemiş olabilirsiniz. Bu denli sorumluluk yüklenmediğiniz günleri özlemiş olabilirsiniz.
Sizin özlem duyduğunuz durum nedir anlamında sormuştum.
bende kendimi bi türlü çözmedim
heralde ozaman daha kolay mutlu olabılıyordum.. şuan hayat şartları zorluyor.. bi anlasam :/
yooo ben kendim söylemek istedim sadece :)
çok teşekkürm ederim öncelikle cevabınız için.Anladım :) Biraz bunalmışsınız , şimdi neden o kadar kolay mutlu olamıyorum diye kendinizi sorguladığınız bir dönemden geçiyorsunuz.
Büyüyoruz sadece. Geçmişte yaz tatili geldi diye deli gibi sevinirdik , imkanı olan köye memlekete gider , yazlığa gider bir şekilde mutlu olurdu. Gidemeyen sokakta arkadaşlarıyla oynar yine mutlu olurdu. Okullar açılırdı arkadaşlarımızı göreceğiz diye sevinirdik.
Şimdi evlisiniz ve Allah bağışlasın bir evladınız var. Sorumluluklar , gelecek kaygısı ile düşünceleriniz daha yoğun. Bunların etkisindesiniz.
Bugüne odaklanmaya çalışın , fırsat buldukça çocuğunuzla parka gidin. Çocukların yüzündeki tebessümü görmek bile yetiyor tüm kaygıları silmeye , mutlu hissetmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?