- 16 Haziran 2011
- 16.500
- 72.951
- 798
- Konu Sahibi pokahontas
-
çok teşekkürm ederim öncelikle cevabınız için.
tabii hayatımda şükrettiğim bir çok şey var...
sanırım biraz kendimi yenilemem lazım :)
Al benden de o kadar ben geceleri hungur hungur aglardim baya baya kopmustum hayattan aklim hep gecmise giderdi soyleydi boyleydi felan derdim sonra kendi kendime dur yeter artik dedim yoksa kafam hep dalgin oluyoduArkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
Sanki eskiden herşey daha güzeldi gibi.. varmı benim gibi olan?
Ciddi ciddi taktım bu konuyu artık. En ufak şeyde eski günler geliyor aklıma…
Ben varım ...Arkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
Daha kolay mutlu olmak deyince ...bende kendimi bi türlü çözmedim
heralde ozaman daha kolay mutlu olabılıyordum.. şuan hayat şartları zorluyor.. bi anlasam :/
Hamileliktendir canim dogurunca gecerArkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
Bak benide ağlatacaksiniz heeebende cok ozluyorum.ozellikle cocuklugumu..3 odali bir lojmanda babam koyun birinde memurdu.dag bayir gezerdik arkadaslarla..koyun guderdik camiye hocaya giderdik.okul bahcesinde kostururduk..zeytin toplamaya giderdik.babam bi ates yakardi zeytin bahcesinde sucuk pisirirdi bize sicacikta cay....dort kardes bir odada yatardik..ama sevgi dolu muhabbet ederdik oyle uyurduk...bi soba vardi.annecigim babacigim soguk rutubetli odada yatarlardi siz usursunuz derdim kizim siz usumeyin bizde usumeyiz derdi.sonra eller girdi hayatimiza herkes kendi evine cekildi..annem gecenlerde agladi hepimiz biraradaydik....en guzel en mutlu gunlerimiz o koyde gecti..hepiniz gozumun onundeydiniz diye.cok ozlemisim ben o gunleri ya
canim benim aglama evlendim ama baba evimdeki gibi huzurum yok.Bak benide ağlatacaksiniz heee
Siz anlattıniz ben burda kötü oldum başkalarının geçmişi bile özlenir ya ben de hep özlerim çocukluğu mu geçmişi allah bu Günlerimiz i aratmasinbende cok ozluyorum.ozellikle cocuklugumu..3 odali bir lojmanda babam koyun birinde memurdu.dag bayir gezerdik arkadaslarla..koyun guderdik camiye hocaya giderdik.okul bahcesinde kostururduk..zeytin toplamaya giderdik.babam bi ates yakardi zeytin bahcesinde sucuk pisirirdi bize sicacikta cay....dort kardes bir odada yatardik..ama sevgi dolu muhabbet ederdik oyle uyurduk...bi soba vardi.annecigim babacigim soguk rutubetli odada yatarlardi siz usursunuz derdim kizim siz usumeyin bizde usumeyiz derdi.sonra eller girdi hayatimiza herkes kendi evine cekildi..annem gecenlerde agladi hepimiz biraradaydik....en guzel en mutlu gunlerimiz o koyde gecti..hepiniz gozumun onundeydiniz diye.cok ozlemisim ben o gunleri ya
amin canim aratmasin.Siz anlattıniz ben burda kötü oldum başkalarının geçmişi bile özlenir ya ben de hep özlerim çocukluğu mu geçmişi allah bu Günlerimiz i aratmasin
Ilk yillar oyle oluyor kac yillik evlisincanim benim aglama evlendim ama baba evimdeki gibi huzurum yok.
Bugünlerinde yarının özlemi olacak.O yüzden olduğun günü yaşa.Hatıralar güzeldir ama insan ardına değil önüne bakarak yürümeli.Umut geçmişte değil,gelecektedir.Arkadaşlar ben sürekli geçmişe eski günlere özlem duyuyorum. Özlüyorum ozamanları. Geri gelmeyecek gecen günler biliyorum ama :/
temmuzda 4 bitecek aslinda eskiye gore daha huzurluyumIlk yillar oyle oluyor kac yillik evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?