eski günlere duyulan özlem

bazen bana da böyle özlem dolu duygular gelir çocukluğuma dair neden bilmiyorum
ama takıntı yapmaman lazım

İlerde de bugünleri düşünüp "keşke o zamanın kıymetini bilseydim" dememek için geçmişe takılı kalma derim...

Al benden de o kadar ben geceleri hungur hungur aglardim baya baya kopmustum hayattan aklim hep gecmise giderdi soyleydi boyleydi felan derdim sonra kendi kendime dur yeter artik dedim yoksa kafam hep dalgin oluyodu

Ben de cok ozluyorum eski gunleri.

Ben varım ...
Hatta şu konuyu okuyunca birden ağlayasım geldi şuan ağlıyorum
Geçmişe ilgili en ufak birşey görsem ya da hatırlasam hemen ağlarım , öyle çok istiyorum ki çocuk oldugum günlere dönmek ...
8-9 yaşlarımda olduğum zamanlara dönebileceğimi söylesem şuan elimde olan herşeyden vazgeçebilirm herşeyi baştan yaşamak o kadar çok isterim ki
Bazen filmler de görüyorum özellikle zaman dizileri cok hoşuma gidiyor çünkü eskiyi hatırladığım için
Ne bileyim hani şemsiye çikolatalar vardı hatırlıyor musınzı ? Cok severdim küçükken dedem hep alırdı gecen bir yerde gördüm de sokak ortasında ağlayacaktım az daha
Belli birşey yok aslında şimdiki şarkılar bile eskinin yerini tutmuyor
Hani eskiden bizimkiler dizisi vardı ne aldatma ne aşk ne entrika vardı ama bakardık severek izlerdik şimdi öyle bir dizi çıksa kimsenin bakacağını sanmam
Yalan rüzgarı vardı
Instagram da doksanlarda cocuk olmak diye bir yer var takip ettiğim o kadar güEl paylaşımlar varki hepsini hatırlıyorum ve hatırlarmak cok hoşuma gidiyor
Bellkide şuan hayatımdan memnun olmadığım için mi yoksa hayatımı güzel yaşandığını düşündüğüm için mi bilmiyorum ama özellikle tekrar yaşama şansı verilse kesinlikle bugun sahip oldugum herşeyi bırakır giderim o günlere....

bende kendimi bi türlü çözmedim
heralde ozaman daha kolay mutlu olabılıyordum.. şuan hayat şartları zorluyor.. bi anlasam :/
Daha kolay mutlu olmak deyince ...
Mesela ben cocuklen bayramdan bayrama giysi alırdık ya da cok öenmli bir düğün falan varsa...
Ramazan bayramında alırdık kurban bayramında almazdık , ama aldığımız zaman yine kaliteli alırdık , bayrama birkaç gün önceden alırdık evde üstüme denerdim hep Bayram gününe kadar giymezdim cok sevinirdim
Şimdi inanır mısınz nerdeyse her gün birşey alıyorum dolap giysi dolu ama mutlu olamıyorum aldıkça daha cok alasım geliyor ama hala doymuyorum dolaba baksam hiç bir şeyim yok giyecek diyorum
Ama hala bayramlarda bayramlık almak illaki adetimdir yinede cok severim o zaman ki alışkanlıklarım

Mutsuz bir ailede büyüdüğüm halde ben bile geçmişe zaman zaman özlem duyarım..bence bunlar yaşlandığımızın belirtisi :)

bende cok ozluyorum.ozellikle cocuklugumu..3 odali bir lojmanda babam koyun birinde memurdu.dag bayir gezerdik arkadaslarla..koyun guderdik camiye hocaya giderdik.okul bahcesinde kostururduk..zeytin toplamaya giderdik.babam bi ates yakardi zeytin bahcesinde sucuk pisirirdi bize sicacikta cay....dort kardes bir odada yatardik..ama sevgi dolu muhabbet ederdik oyle uyurduk...bi soba vardi.annecigim babacigim soguk rutubetli odada yatarlardi siz usursunuz derdim kizim siz usumeyin bizde usumeyiz derdi.sonra eller girdi hayatimiza herkes kendi evine cekildi..annem gecenlerde agladi hepimiz biraradaydik....en guzel en mutlu gunlerimiz o koyde gecti..hepiniz gozumun onundeydiniz diye.cok ozlemisim ben o gunleri ya

Çocukken mutluyduk, saftık, dünyayı pembe görüyorduk. Bende özlerim o günleri. Zırıl zırıl ağlayıp durduğum vakitler oldu. Geçmişi özlemek geçmişte yaşamak iyi değil. Önemli olan o tadı yakalacak günler yaşayabilmek yarınımızı güzelleştirmek. Geçmişi özlemektense; zevkle, sabırla ve tutkuyla yarını beklerim :)
Umarım birgün bugünün ve yarının kıymetini anlarsınız. Lütfen bugünlerinizi geçmişi özleyerek hasretle geçirmeyin. Çünkü yarın, bugünü hatırlayıp üzülerek geçirdiğinize pişman olmak istemezsiniz. Mutluluklar.

Hamileliktendir canim dogurunca gecer

Bak benide ağlatacaksiniz heee

Siz anlattıniz ben burda kötü oldum başkalarının geçmişi bile özlenir ya ben de hep özlerim çocukluğu mu geçmişi allah bu Günlerimiz i aratmasin

Geçmişe aşığım resmen, geçmişimle yaşıyorum hatta, özellikle 1990 yıllarına dinlediğim müzikler bile o yıllara ait, o günleri anımsayınca mutlu oluyorum. Annem vardı, çocuktum, hayat toz pembeydi her şey çok güzeldi. Annem varken de böyleydim, netten çılgın bedişi açar izlerim falan.. Keşke geri dönebilsem..

Son düzenleme:
Bugünlerinde yarının özlemi olacak.O yüzden olduğun günü yaşa.Hatıralar güzeldir ama insan ardına değil önüne bakarak yürümeli.Umut geçmişte değil,gelecektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…