Eski Hayatımı İstiyorum

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
98
40
10 haftalık hamileyim,bulantı kusma tiksinme den hayatım kabusa dönüştü,bir de üstüne panikatak eklendi...aklımı oynatacak gibi oluyorum ...dakikalar geçmek bilmiyor,sabredemiyorum,surekli ağlıyorum,5 yasinda kızım var ona bile bakamıyorum,o bile kokuyor ,hemen istifra ediyorum
Ne olur bana dua edin,ben Nasıl dolduracağım bu günleri Nasıl dayanacağım bilmiyorum

Sabır ve dua ile atlatacaksın, bir de mide bulantısıiçin zencefil çayınıöneriyorum limonlusu var liptondu galiba hamileliğimde hep içtim, aç kalma kraker simitbirşeyler atıştır arada. bu bulantılar aslında vücudunu toksinlerden arındırmak uzak tutmak için bebeğini hastalıklardan korumak için böyle düşün. Yani bize zor gelen birşey ama çok şükür ki aslında evladımızı koruyoruz, şükürler olsun. bir de tuzlu limon hem kokusu hem de tadı o bulantı hissine iyi geliyor, Allah yardımcınız olsun. Bulantıyı artıran şeylere dikkat edin, midenizi bulandıran şeyleri yemeyin vücut istemiyorsa bir sebebi vardır; önerim yumuşatıcı, kokulu temizleyiciler şampuanlar, kullanmayın sentetik kokular zaten çok zararlı, herşeyin kokması bu sebeple olabilir. doğal olanlardan almaya çalışın.

Doktorunuza söyleyin. Bana ilaç vermisti 2 hafta filan kullanmistim. Vucuttaki bir vitaminin eksikliginden oluyormus

Allah yardımcınız olsun. Benimde çok zor geçiyor buşantı ve kusma sebebi ile. Doktorum zofran 4mg verdi onu içince hayata devam edebiliyorum. Bir zararı yokmuş.
Onun dışında taze zencefili limonla birlikte soğuk suya demleyip içmek birde bileğinizin üç parmak üzerine buz koymakda iyi geliyormuş isterseniz bir deneyin. Ben ilaç kullandığım için gerek kalmadı pek. Aç kalmayın kesinlikle sık sık az az yemek yiyin

Kızıma hamileyken;dort ay boyunca;bir odada yasadim diyebilirim.hersey kokuyor;asla yemek yemedim.iki sokak ötedeki yemek kokusunu alıp aglıyordum.kış olmasına ragmen ;kokusunu alıyor öğüriyordum.çok şükür geçiyor.ikinci çoçuk istiyorum ama yine aynı olur;kızım perişan olur diye korkuyorum.

Zofra
Zofrandan ben de içtim ama devlet vermiyordu. Veriyor mu şu an?

Bende öleydim ilk 4 ay.ne kustum ne kustuuum.acillerde geçti ilk aylar.zaten panik atak kaygı bızukluğu ilacı kullanırken hamile kaldım.ama 4aydan sonra mide bulantımda geçince biraz nefes aldım.bebeğğmi ultrasonda net gördükçe sadece onun sağlığına odaklandım.tek bildiğim herşey geçiyooo...acıda sevinçte kederde mutlulukta mutsuzlukta....

Bulantı, kusma, mide yanmasııı.. Offf.. Bende 2.yi düşündükçe darlanıyorum bazen. Ki şuan hiç düşünmüyorum ama aklıma geldikçe bile içim tuhaf oluyo.

Bende çok sıkılırdım canım ayy zaman geçmezdi. Günleri sayardım. Ama beklemekten ve dua etmekten başka bişey yok.

Ben de felaket kusmalar tiksinmeler neler neler yasadim.Haklisin hayati zehor ediyo ama cogu gitmis bir haftaya azalip gecer . Gecmis olsun canimm

Ayy bi an ben mi yazdım bu satırları dedim :)
Canimmm eski konuma bakabilirsin aynı durumda idim. Birebir . Artık hayattan herseyden nefret etmiştim. Bebeği alsınlar dedim eşime :) işyerinde sürekli lavaboya kosmaktan canım çıktı o haftalar :)
Bikaç defa yetişemedim rezil oldum millete
Bana sürekli geçiyor diyorlardı inanmamistim. Geçmez bu demiştim ama inan geçiyor :)
Su an 14. Haftadayim ve az önce kendime kocaman makarna salatası yapıp afiyetle yedim :)
Azıcık sabret geçecek inan .
Bide ben bulantı ilacını da bebeğe zararı olabilir diye korkup içmeden geçirdim :)
Düşün artık. . 2 defa acil e gittik .
Şimdi düşününce tatlı anılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…