- 4 Kasım 2014
- 157
- 33
- 98
- 40
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Zofrandan ben de içtim ama devlet vermiyordu. Veriyor mu şu an?Allah yardımcınız olsun. Benimde çok zor geçiyor buşantı ve kusma sebebi ile. Doktorum zofran 4mg verdi onu içince hayata devam edebiliyorum. Bir zararı yokmuş.
Onun dışında taze zencefili limonla birlikte soğuk suya demleyip içmek birde bileğinizin üç parmak üzerine buz koymakda iyi geliyormuş isterseniz bir deneyin. Ben ilaç kullandığım için gerek kalmadı pek. Aç kalmayın kesinlikle sık sık az az yemek yiyin
Zofran bulantı bilekliği hic ise yaramıyor,bir de midem atıyor kus gibi çırpınıyor ,elim ayağım tutmuyor
Zofra
Zofrandan ben de içtim ama devlet vermiyordu. Veriyor mu şu an?
Sonra ödedim 7 ay boyuncaMalesef hala karşılamıyor 10 tane var içinde çok az ama rahatlatıyor mecburen kullanıyorum
Ayy bi an ben mi yazdım bu satırları dedim :)10 haftalık hamileyim,bulantı kusma tiksinme den hayatım kabusa dönüştü,bir de üstüne panikatak eklendi...aklımı oynatacak gibi oluyorum ...dakikalar geçmek bilmiyor,sabredemiyorum,surekli ağlıyorum,5 yasinda kızım var ona bile bakamıyorum,o bile kokuyor ,hemen istifra ediyorum
Ne olur bana dua edin,ben Nasıl dolduracağım bu günleri Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Ben de bi müddet yazdırdım
Sonra ödedim 7 ay boyuncaama ben doğum yaptıktan sonra devlet sadece kanserli hastalara veriyordu hastaneden.
Doğum sabahına kadar.. eczaneden kendiniz aldınız değil mi ilacı?Ooo sizin bulantılarınızda çok uzun sürmüş
İnsan bir de ilacın bebeğe zararı olacak mı diye korkuyor ...herkes Bi yorum yapıyorDoğum sabahına kadar.. eczaneden kendiniz aldınız değil mi ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?