Eski Hayatımı İstiyorum

İnsan bir de ilacın bebeğe zararı olacak mı diye korkuyor ...herkes Bi yorum yapıyor
Benim doktorum da 2 çocuğuna da kullanmış. Çok şükür bir şey yok şu an. Olmaz da inşallah. Beni hayata bağlayan ilaç tı o. 8 ay kustum dile kolay. Her gün ağlıyordum.ikinciye cesaret edemiyorum o nedenle şu an

Doğum sabahına kadar.. eczaneden kendiniz aldınız değil mi ilacı?

Çok korkuyorum inşallah benim o kadar sürmez her aldığımda son kutu diyorum sonra tekrar.
İlk olarak doktorum söyledi ilacı alabilirsin diye sonrasında ben bittikce alıyorum eczaneden

Peki nasıl kullandın? Yemeklerden yarım saat önce alınması gerekiyor. Bir de doğal çözüm olarak karbonatlı suyu denedin mi?
Denemediğim.şey kalmamıştı. Ben sabah namazına kalkınca alıyordum. Yataktan şifoniyer kadar yetişemiyordum direk kusmaya.

İnşallah bir gün ben de buraya bulantı kusma bitti yazarım

Aynılarını yaşadım daha yeni yeni kusmalar/bulantılar azalmaya başladı. Benim doktor zofer ve zofran önerdi. Zofran dil üstü susuz almak artı oluyor. İkisi aynı ilaçlar zaten, birbirlerinin muadili. 10. ve 11.haftada tavan yapıyor bulantı / kusma. İlaçları doktoruna sorabilirsin onun da yönlendirmesiyle başlayabilirsin.

11 12 de tavan yapıyor. Daha sonra bitiyor. Son aya girdim yine başladı bulantı.. Sabredin geçecek hepsi.. Pozitif düşünün. Ben o haldeyken bi de işe gidiyodum. Çok zorlanmıştım. Siz evdesiniz sanırım.. yeşil elma, zencefil öneriyorum kesinlikle iyi geliyor. Gerekirse de serum yersiniz ama geçer bi şekilde

surekli hasta hissediyordum 16. haftata kadar surdi

Ben de öğretmenim ama mecburen rapor alıyorum,çünkü konuşurken bile midem bulanıyor,ders anlatmam imkansız

İlkinde aynı sen gibiydim.ikincide karnım büyümese hamile olduğumu anlamazdım hiç kusmadım çok rahat bi hamilelik geçirdim.bende çok korkuyodum aynı olurum diye çok şükür hiç bişey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…