- 3 Ağustos 2010
- 1.148
- 1.728
- 333
- Konu Sahibi gerigelenmektup
-
Benim doktorum da 2 çocuğuna da kullanmış. Çok şükür bir şey yok şu an. Olmaz da inşallah. Beni hayata bağlayan ilaç tı o. 8 ay kustum dile kolay. Her gün ağlıyordum.ikinciye cesaret edemiyorum o nedenle şu anİnsan bir de ilacın bebeğe zararı olacak mı diye korkuyor ...herkes Bi yorum yapıyor
Doğum sabahına kadar.. eczaneden kendiniz aldınız değil mi ilacı?
Metpamid hiç etki etmedi bana hafif kaldı. Kemoterapi ilacı kullandım ben de arkadaşlar gibi.Bulantı için genellikle hamilelerde metpamid kullanılır, doktorunuza danışın.
Peki nasıl kullandın? Yemeklerden yarım saat önce alınması gerekiyor. Bir de doğal çözüm olarak karbonatlı suyu denedin mi?Metpamid hiç etki etmedi bana hafif kaldı. Kemoterapi ilacı kullandım ben de arkadaşlar gibi.
Denemediğim.şey kalmamıştı. Ben sabah namazına kalkınca alıyordum. Yataktan şifoniyer kadar yetişemiyordum direk kusmaya.Peki nasıl kullandın? Yemeklerden yarım saat önce alınması gerekiyor. Bir de doğal çözüm olarak karbonatlı suyu denedin mi?
Ooo senin işin cidden zormuş.Denemediğim.şey kalmamıştı. Ben sabah namazına kalkınca alıyordum. Yataktan şifoniyer kadar yetişemiyordum direk kusmaya.
Metpamid ben de asiri panikatak yapiyor,kalbim 170-180 atıyor,olum hissi yasatıyor.o yuzden kullanamıyorumBulantı için genellikle hamilelerde metpamid kullanılır, doktorunuza danışın.
İnsallah en kısa surede biter çilemiz,surekli yatiyorum ben Zaman sa geçmek bilmiyor,cok zor cok acıÇok korkuyorum inşallah benim o kadar sürmez her aldığımda son kutu diyorum sonra tekrar.
İlk olarak doktorum söyledi ilacı alabilirsin diye sonrasında ben bittikce alıyorum eczaneden
İnsallah en kısa surede biter çilemiz,surekli yatiyorum ben Zaman sa geçmek bilmiyor,cok zor cok acı
İnşallah bir gün ben de buraya bulantı kusma bitti yazarımAyy bi an ben mi yazdım bu satırları dedim :)
Canimmm eski konuma bakabilirsin aynı durumda idim. Birebir . Artık hayattan herseyden nefret etmiştim. Bebeği alsınlar dedim eşime :) işyerinde sürekli lavaboya kosmaktan canım çıktı o haftalar :)
Bikaç defa yetişemedim rezil oldum millete
Bana sürekli geçiyor diyorlardı inanmamistim. Geçmez bu demiştim ama inan geçiyor :)
Su an 14. Haftadayim ve az önce kendime kocaman makarna salatası yapıp afiyetle yedim :)
Azıcık sabret geçecek inan .
Bide ben bulantı ilacını da bebeğe zararı olabilir diye korkup içmeden geçirdim :)
Düşün artık. . 2 defa acil e gittik .
Şimdi düşününce tatlı anılar
Aynılarını yaşadım daha yeni yeni kusmalar/bulantılar azalmaya başladı. Benim doktor zofer ve zofran önerdi. Zofran dil üstü susuz almak artı oluyor. İkisi aynı ilaçlar zaten, birbirlerinin muadili. 10. ve 11.haftada tavan yapıyor bulantı / kusma. İlaçları doktoruna sorabilirsin onun da yönlendirmesiyle başlayabilirsin.10 haftalık hamileyim,bulantı kusma tiksinme den hayatım kabusa dönüştü,bir de üstüne panikatak eklendi...aklımı oynatacak gibi oluyorum ...dakikalar geçmek bilmiyor,sabredemiyorum,surekli ağlıyorum,5 yasinda kızım var ona bile bakamıyorum,o bile kokuyor ,hemen istifra ediyorum
Ne olur bana dua edin,ben Nasıl dolduracağım bu günleri Nasıl dayanacağım bilmiyorum
surekli hasta hissediyordum 16. haftata kadar surdi10 haftalık hamileyim,bulantı kusma tiksinme den hayatım kabusa dönüştü,bir de üstüne panikatak eklendi...aklımı oynatacak gibi oluyorum ...dakikalar geçmek bilmiyor,sabredemiyorum,surekli ağlıyorum,5 yasinda kızım var ona bile bakamıyorum,o bile kokuyor ,hemen istifra ediyorum
Ne olur bana dua edin,ben Nasıl dolduracağım bu günleri Nasıl dayanacağım bilmiyorum
Benim de hafifledi ama basagrisi tutmu mu tamam yatiriyor degisik birsey...ve seni anlamayan insanlar toplulugu ......durduk yere aglayacagimsurekli hasta hissediyordum 16. haftata kadar surdi
Ben de öğretmenim ama mecburen rapor alıyorum,çünkü konuşurken bile midem bulanıyor,ders anlatmam imkansız11 12 de tavan yapıyor. Daha sonra bitiyor. Son aya girdim yine başladı bulantı.. Sabredin geçecek hepsi.. Pozitif düşünün. Ben o haldeyken bi de işe gidiyodum. Çok zorlanmıştım. Siz evdesiniz sanırım.. yeşil elma, zencefil öneriyorum kesinlikle iyi geliyor. Gerekirse de serum yersiniz ama geçer bi şekilde
Bizim günlerimiz yakınmış arkadaşım,benim de 8 nisan görünüyor doğum..hamilelik takvimi Nasıl ekleniyor yapamadım ben?Benim de hafifledi ama basagrisi tutmu mu tamam yatiriyor degisik birsey...ve seni anlamayan insanlar toplulugu ......durduk yere aglayacagim
İlkinde aynı sen gibiydim.ikincide karnım büyümese hamile olduğumu anlamazdım hiç kusmadım çok rahat bi hamilelik geçirdim.bende çok korkuyodum aynı olurum diye çok şükür hiç bişey olmadı.Kızıma hamileyken;dort ay boyunca;bir odada yasadim diyebilirim.hersey kokuyor;asla yemek yemedim.iki sokak ötedeki yemek kokusunu alıp aglıyordum.kış olmasına ragmen ;kokusunu alıyor öğüriyordum.çok şükür geçiyor.ikinci çoçuk istiyorum ama yine aynı olur;kızım perişan olur diye korkuyorum.
Profil sayfasinda kisisel bilgiler bolumu var.asagi dogru indiginde tahmini dogum tarihini ekliyorsun.Bizim günlerimiz ya
Bizim günlerimiz yakınmış arkadaşım,benim de 8 nisan görünüyor doğum..hamilelik takvimi Nasıl ekleniyor yapamadım ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?