- 6 Ocak 2021
- 389
- 1.595
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimse 5 gün içinde hemen birini bulup nişan yapamaz. Görücü usulü olsa bile... Muhtemelen aldatılmışsınız. Böyle karaktersiz biri için kafa yormaya bile değmez.Arkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;
Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.
(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)
ben olsan biterdi evlenip hayatımı karartmamArkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;
Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.
(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)
Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
Çünkü ben o kızın yerinde ne yapılırdı bunu merak ediyorum, ayırmak isteseydim bir şansım vardı zaten. Ülkemizde bu tür durumların kabullenme miktarı oldukça fazla hepimizde farkındayız bunun. Erkektir yapar kafası var.Neden konuyu "nişanlınız, sizden ayrıldıktan kısa bir süre sonra görücü usulü nişanlanmış olsa ve size geri dönse ne yaparsınız?" şeklinde açmadınız da görücü usulü nişanlının ne yapacağıyla ilgili soru sordunuz? Yeni nişanlısıyla ayrılmasını mı bekliyorsunuz?
Konuyu anladığın, başka bir gözle baktığın için teşekkür ediyorum.kimisi benim de unutamadığım biri var o yüzden önemli değil diyebiliyor...
Yani tamam da ne yapacağı sizi neden ilgilendiriyor? İster devam eder, ister ayrılır siz haber vermişsiniz böyle böyle bana geldi diye. Anlatmadan önce yazmış olsanız anlayacağım ama olay sizden çıkmış artık. "Zamanla bana alışır/beni de sever" diye bakabilecek insanlar da var. Burada yeni nişanlısının ne yapacağı üzerine tahminlerle ilgili konuşmamızın size ne katkı vereceğini mantığıma oturtamadım açıkçası.Çünkü ben o kızın yerinde ne yapılırdı bunu merak ediyorum, ayırmak isteseydim bir şansım vardı zaten. Ülkemizde bu tür durumların kabullenme miktarı oldukça fazla hepimizde farkındayız bunun. Erkektir yapar kafası var.
Yaşamak daha karmaşıktı inan ki, hatta bu kişiden ayrılırken meğer arkamdan neler dönmüş bunu bile o kızdan ancak öğrenebildim :)Yok yorumu sildim, hala karışık.
Niye böyle öznesi ben gizlisi o, öbür kız diğeriki şöyle vs diye yazıyorsunuz ya doğru düzgün yazın işte.
Her halükarda adam güvenilmez, net olan bir tek o.
Üzerine kararsızlık yaşanacak bir konu bile değil.
Ama kızda bunu destekler nitelikte konuştu, söyledikleri tarih aynı, bende inanmıyorum ama 5 gün ....Kimse 5 gün içinde hemen birini bulup nişan yapamaz. Görücü usulü olsa bile... Muhtemelen aldatılmışsınız. Böyle karaktersiz biri için kafa yormaya bile değmez.
Kafasında tabiki bizim olmayacağımıza inanmış, adam hızlı, karşı tarafta çok araştırma gereği duymamıs muhtemelen, çünkü karşıdaki kızda aynı tarihi söylüyor.Nişanlım benden 5 gün sonra nişanlanıyorsa, o 5 günün öncesi vardır. Ne kadar sevsemde güvenmem, affedilecek biri değil.
Seni anlıyorum, inan yaşamak daha zordu, hala severken sevdiğimin böyle biri olduğunu görürken ayakta durmak önüme bakmak o kadar zordu ki ...Hacı beynimizi yaktın yaa. Hani bir sonuça ulaşmayan sorunlar beyinde dönermiş ya, öyle çıkamadım konudan.
Öncelikle siz ikinizde nişanlandınız adamla, sen sevdiği ilk nişanlısısın, diğer hanım da siz ayrılır ayrılmaz görücü üsulü nişanladığı bayan mı? Sonra sana geri dönmek istedi ama sen kabul etmeyip, kızı da haberdar mı ettin?
Onlar devam edecek gibi duruyor, bilmiyorsun net galiba.
İyi de sen konuyu diğer kadın için açmış gibisin, anket ona uyuyor...ay ne önemi var ne yapacaklarının? Bozulacakmısın bu şerrodan ayrılmadı diye?
Muhtemelen dediğin gibi, çok tehlikeli ve sağlıksız biri, işte sizin gözünüzle olayı bir görmek istedim, bende sevgi var çünkü, karşı taraftaki kızda evleniyim gitsin kafası varAdam mantık evliliği yapmaya çalışıyor bu sebeple 2 kişiyi beraber idare etmiş artık hangisi kafasına yatarsa. Muhtemelen 2.nişanlandığı kadına dair kafasında soru işaretleri oluştu, mantığına yatmayan şeyler fark etti ve ilk nişanlıya yöneldi. Yani olayda aşk, sevgi yok. İki kadın da uzak durmalı.
Evet onun için sordum, bilmiyorum durumları nedir, ben ona olayı izah ederkende böyle bir durum var bilgin olsun, bana ayrıldığınızı söyledi, şuan bu bile yalan olabilir demiştim keza öyle çıktı, bu kadar yalanla nasıl bir tutum sergiledi bunu bilmiyorum.siz ilk nisanliysaniz, adam sizle nisanliysa sonra gorucu usulu baskasiyla nisanlandiysa, bu anketin siklari ne anlama geliyor? kendiniz icin degil 2.nisanli icin mi soruyorsunuz cidden anlamadim.
Hemen izah edeyim, ben açıkçası kıza hiç haber vermese miydim böyle gelgit akıllı biri ben söylemeden de zaten kız farkeder miydi gibi düşündüm.Yani tamam da ne yapacağı sizi neden ilgilendiriyor? İster devam eder, ister ayrılır siz haber vermişsiniz böyle böyle bana geldi diye. Anlatmadan önce yazmış olsanız anlayacağım ama olay sizden çıkmış artık. "Zamanla bana alışır/beni de sever" diye bakabilecek insanlar da var. Burada yeni nişanlısının ne yapacağı üzerine tahminlerle ilgili konuşmamızın size ne katkı vereceğini mantığıma oturtamadım açıkçası.
Şimdi anladım. Bence doğrusunu yapmışsınız. Vicdanen rahat olurdum yerinizde olsam. Dediğim gibi sizden çıkmış, ister ayrılır ister bunu bile bile devam eder. Gerçekten kısa sürede nişanlandılarsa bence böyle bir olasılığı biliyor ve umursamıyor olması çok olası. Sizinle birlikteyken bu kişiyle görüşmeye ve nişan hazırlıklarına başlamış da olabilir. Bu yüzden yeni nişanlı, bu kişinin sizi aslında sevmediğini bile düşünüyor olabilir.Hemen izah edeyim, ben açıkçası kıza hiç haber vermese miydim böyle gelgit akıllı biri ben söylemeden de zaten kız farkeder miydi gibi düşündüm.
Hayır o kızın yerinde olsam bırakırdım onu. Sen kabul etsen o kızı bırakacaktı sonuçtaArkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;
Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
Çok teşekkür ediyorum mantığıma oturdu, zaten ailemi falan tekrar karıştırmasından dolayı hareketi dikkatimi çekti, ben bir hata yaptım lütfen yardım edin görüşelim falan, yani kafam karıstı bi gidip bakıyım orda mı hareketi gibi de değildi, bu yuzden kafami karistirdi.Şimdi anladım. Bence doğrusunu yapmışsınız. Vicdanen rahat olurdum yerinizde olsam. Dediğim gibi sizden çıkmış, ister ayrılır ister bunu bile bile devam eder. Gerçekten kısa sürede nişanlandılarsa bence böyle bir olasılığı biliyor ve umursamıyor olması çok olası. Sizinle birlikteyken bu kişiyle görüşmeye ve nişan hazırlıklarına başlamış da olabilir. Bu yüzden yeni nişanlı, bu kişinin sizi aslında sevmediğini bile düşünüyor olabilir.