Anket açmışsınız ama soruyu yanlış sormuşsunuz. Görücü usulü tanışıp nişanlanan sizsiniz gibi anlaşılıyor.Arkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;
Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.
(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)
Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
Her iki durumda da nişanlı beyin zamana ihtiyacı var. Ne istediğini anlayamamış, biraz kendini dinlemesi lazım. Bu sebeple her iki durumda da uzaklaşmak gerek benxe bu adamdan.
Siz neden ayrılmıştınız?