Eski ilişki hakkında fikirlerinizi almak istiyorum,

Görücü Usulü Nişanlandınız, Nişanlınız Eski Sevdiğini Unutamadı

• Affederdim, onu seviyor olabilir benimle nişanlı sonuçta banane derdim.

OY: 1 0,8%
  • Asla affedemezdim, aileler ısrarcı da olsa biterdi.

OY: 120 94,5%
  • Zaten görücü usulü, çokta umursamazdım konuyu.

OY: 6 4,7%

• Ankete Katılan
    127
Sizin amacınız bu durumu söyleyip kızın tamamen ayrılmasını sağlamaktı sanırım.
Amacım bu olsaydı ne 3 ay geçmesini beklerdim, ne de bu fırsatı teperdim, ayrılabilir, evlenip boşanabilir, bu onların hayatı, ben sadece merakımı ankete çevirdim, durumu normal görenler var çünkü. Evlilikle kafayı bozmuş kızlar var her şeyi kabullenen.

Arkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;

Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.

(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)

Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
O sizi değil nişanlanmayı seviyor bence. İnsan 5 günde sokakta gördüğü kedi yavrusunu unutamıyor. 5 günde başkasıyla nişanlanmak nedir. Bu insanın karakteri hakkında bir fikir verir bence.

O sizi değil nişanlanmayı seviyor bence. İnsan 5 günde sokakta gördüğü kedi yavrusunu unutamıyor. 5 günde başkasıyla nişanlanmak nedir. Bu insanın karakteri hakkında bir fikir verir bence.
Nişanlandığında belki de her şey rüyaydı gerçekten net bir karar verdi net kararlar hızlı olabilir demiştim ama yine yanılmışım, hakikaten problemli...

Bu adam hala kafanı karıştırabiliyorsa ne diyelim ki sana.

Doğru ya insan değiliz yanılamayız, bir şey kötüyse hemen sileriz kafamızdan, oooh, hiç emek yoktur..
Yanılması mı kalmış? Adam bi size bi ona gidip geliyor. Öyle kafasına göre. İnsan tabi üzülür, tabi sıkılır. Kafadan silme diye birşey yok, ama ne olursa olsun birşeyler de nettir.

Arkadaşlar merhaba, konu çok net aslında;

Görücü usulü nişanlandınız, nişanlınız eski sevdiğini unutamadı, hatta evlerine, ailesiyle görüşmeye gitti, sizinle ayrıldığını yapamadığını,onu çok özlediğini onsuz yapamadığını söyledi, fakat sevdiği kız artık olamayacaklarını söyledi, tartıştılar, nişanlınızda hiçbir şey olmamış gibi size geldi, fakat kız size bu durumu haber verdi, karşınızdaki kişinin dengesiz olduğunu söyledi, bu durumda aşağıdakilerden hangisini yapardınız? Anket dışında düşüncelerinizi de bekliyorum, eleştiriye açığım.

(Konunun öznesi benim arkadaşlar nişanlım benden 5 gün sonra başkasıyla nişanlandı 2 ay sonra böyle bir olay oldu, ayrıldığını parasal bir mevzu içinde görüşmesi gerektiğini söyledi, bense hala seviyorum ve hiçbir cevap bulamadığım sorular için hep bu yüzleşme anını beklemiştim sonunda elime bütün soruları soracağım bir fırsat geçti, benimleyken mi tanıştı, nasıl oldu, sevdi mi kafam yanacaktı artık, inanın böylesine enteresan bir durumun içindeki 3 kişiden hiçbiri olmayı tercih etmezdim.)

Ek: Arkadaşlar ben bu mahlukatın ilk nisanlısıyım, dönmek istediği kişi benim, biz olamayız deyip kıza uygun bir dille bu durumdan haber verende benim, karsımdaki kız sadece durumu kabullendi tesekkür etti, bende size danısmak istedim onun gözüyle, sonucu bilmiyorum ne yaptılar onu da bilmiyorum.
Ben hiçbir şey anlamadım ..sizinle Nisan yapılıyor beş gün sonra başkasıyla nişanlanıyor..peki erkek tarafının ailesi bu durumu nasıl kabul ediyor..yani aynı anda iki kişiyle mi nisanlaniyor

Ben hiçbir şey anlamadım ..sizinle Nisan yapılıyor beş gün sonra başkasıyla nişanlanıyor..peki erkek tarafının ailesi bu durumu nasıl kabul ediyor..yani aynı anda iki kişiyle mi nisanlaniyor
Amaan danışıklı dövüş derler ya kendileri çalıp oynuyor, bizim nişan zaten vay göreve gidiyorum vay operasyona gidiyorum, bir yandan pandemi derken kendi aramızda kendi çaldığımız bişey oldu,

şöyle bi baktım da neler yaşamışım yav 😂

Karışık bi durum ama Kıza söylemekle çok iyi yapmışsınız tebrikler alacağı malı bilmeli
Konuyu bu yuzden açtım, kötü hissettim kız zaten umursamadı durduk yere nifak mı soktum dedim kendime , daha evlenmedik olur böyle şeyler kafasıdaydı gibi, çok seviyeli makul bir konuşmamız oldu ama bende öyle bir izlenim bıraktı. Klasik çok aşık olup yürütemeyip mantığıyla evlenilen kız itemi 😔

Back
X