Bu ara ihtiyacım var. İhtiyacım olmasa zaten istemeyi düşünmezdim lanet olsun der geçerdimSOrma onların olsun paraları. .
Deneme süresi olmadan direk işe aldılar. Onca iş yaptım hakkım aslında. Hadi hiçbir şey yapmasam daha ilk günümde 300 parça bulaşıklarını yıkadım 10 dan 4 buçuğa kadar beş dakika bile oturmamıştımDeneme süresi 15 gün zaten?
Hem onlar çıkarsaydı verirdi siz çıktınız için verceklerini sanmam.
Tabiki durmadım her şeyi yaptım. Çok teşekkür ederimVicdanli haksızlık yapmayan biri verir ki zaten vermesi lazım. Bizim patron 1 gün bile çalışan birine veriyo parasini. Peygamberimız de demiş İşçinin alnının teri kurumadan parasini ödeyiniz diye. Sonuçta gittiniz tecrübesiz olsanız bile orda boş durmadıniz. Bence isteyin
vermeleri lazım. Vermezlerse kesinlikle sor.Hiç çekinme.Kızlar selam birkaç gün önce burda iş konusu açmıştım özellikle konumu takip edenler umarım yorum yapar. Bilmeyenler için özet geçiyorum işim çok yorucu ve yoğundu herşeyi yapmamı bekliyorlardı ve ortamı hiç sevmedim kendimi çok dışlanmış hissettim. Dayanamadım 10 gün kadar çalıştım orda ve perşembe günü çıktım ama bahane uydurdum hastane işlerim var bu şekilde işe adapte olamam cumartesi gelip anahtarı bırakıcam falan dedim. Bugün gidip anahtarı bırakıcam eğer para vermezlerse sizce bana 1 haftalık paramı verebilir misiniz diue sorayım mı?
Ozaman sorayım. Emek vermemiş olsam sormak aklıma bile gelmezdi...vermeleri lazım. Vermezlerse kesinlikle sor.Hiç çekinme.
Deneme süresi olmadan direk işe aldılar. Onca iş yaptım hakkım aslında. Hadi hiçbir şey yapmasam daha ilk günümde 300 parça bulaşıklarını yıkadım 10 dan 4 buçuğa kadar beş dakika bile oturmamıştım
İnşallah canım çok sağolUmarım verirler canım :S
ssk girişn yapıldı mı ve firma bankadan mı alıyor maaşlarını?Ozaman sorayım. Emek vermemiş olsam sormak aklıma bile gelmezdi...
Giriş yapılmadı kanuni hiçbir sey imzalanmadı ve elden veriyorlarssk girişn yapıldı mı ve firma bankadan mı alıyor maaşlarını?
Aynen öyle vermezlerse 2 çift laf ayarladım zaten :)1 gün dahi çalışsanız ödemek zorundalar,ödemezlerde işkur-sgk ya şikayet edin
Deneme süresinde olduğunuz için dava vs.hakkınız yok bu yuzden rahat davranıp ödemeyebilirler
Umarım küçük hesaplar yapmazlar sinir bozucu emek vermişsiniz sonuçta en olmadı gakkınıı helal etmediğinizi söyleyin insaf ederler belki
O zaman vermeyebilirler canım ya. Neden talep etmedin?Giriş yapılmadı kanuni hiçbir sey imzalanmadı ve elden veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?