Eski iş konusu

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Kızlar selam birkaç gün önce burda iş konusu açmıştım özellikle konumu takip edenler umarım yorum yapar. Bilmeyenler için özet geçiyorum işim çok yorucu ve yoğundu herşeyi yapmamı bekliyorlardı ve ortamı hiç sevmedim kendimi çok dışlanmış hissettim. Dayanamadım 10 gün kadar çalıştım orda ve perşembe günü çıktım ama bahane uydurdum hastane işlerim var bu şekilde işe adapte olamam cumartesi gelip anahtarı bırakıcam falan dedim. Bugün gidip anahtarı bırakıcam eğer para vermezlerse sizce bana 1 haftalık paramı verebilir misiniz diue sorayım mı?

Deneme süresi 15 gün zaten?
Hem onlar çıkarsaydı verirdi siz çıktınız için verceklerini sanmam.

Vicdanli haksızlık yapmayan biri verir ki zaten vermesi lazım. Bizim patron 1 gün bile çalışan birine veriyo parasini. Peygamberimız de demiş İşçinin alnının teri kurumadan parasini ödeyiniz diye. Sonuçta gittiniz tecrübesiz olsanız bile orda boş durmadıniz. Bence isteyin

Kurumsal yerler veriyor zaten.eğer küçük bir yerse vermezler üstüne bir de laf bile ederler..siz bilirsiniz ama zannetmiyorum hem siz çıkmışınız hem 1hafta calışmışınız

Deneme süresi 15 gün zaten?
Hem onlar çıkarsaydı verirdi siz çıktınız için verceklerini sanmam.
Deneme süresi olmadan direk işe aldılar. Onca iş yaptım hakkım aslında. Hadi hiçbir şey yapmasam daha ilk günümde 300 parça bulaşıklarını yıkadım 10 dan 4 buçuğa kadar beş dakika bile oturmamıştım

Tabiki durmadım her şeyi yaptım. Çok teşekkür ederim

vermeleri lazım. Vermezlerse kesinlikle sor.Hiç çekinme.

Umarım verirler canım :S

1 gün dahi çalışsanız ödemek zorundalar,ödemezlerde işkur-sgk ya şikayet edin

Deneme süresinde olduğunuz için dava vs.hakkınız yok bu yuzden rahat davranıp ödemeyebilirler

Umarım küçük hesaplar yapmazlar sinir bozucu emek vermişsiniz sonuçta en olmadı gakkınıı helal etmediğinizi söyleyin insaf ederler belki

Aynen öyle vermezlerse 2 çift laf ayarladım zaten :)

Bir de yasak yani SSK girişi yapılmadan eleman çalıştırmak.
İş kazası olsa ne olacak? Hem bunun vicdani tarafı hem yasal tarafı?
Çok küçük bir yer mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…