Eski iş konusu

Sigortasiz isci calistirmanin yuklu idari para cezasi var hizmet tespiti davasi acabilirsiniz ve sahitleriniz imzaladiginiz belgeler varsa muhafaza edin kazanirsiniz

Sigortami bile yapmadiniz suctur deyip aba altindan sopa gosterin

Napalim hakediyolar yani

Bir de yasak yani SSK girişi yapılmadan eleman çalıştırmak.
İş kazası olsa ne olacak? Hem bunun vicdani tarafı hem yasal tarafı?
Çok küçük bir yer mi ?
Ofiste 3 kişiyiz 2 ortak bir de ben. Dışardan çalışan hostes kızlar var ama onların sayısı 600ü buluyordur. Bir catring firması

Valla kusura bakma ablacım ana sen bu kafayla hiç bir işte dikiş tutturamazsın. İlk günden 300 parça bulaşık yıkanak nedir ya?!! Senin daha o an işi bırakman gerekiyordu! Diğer konunu da biliyorum orda da lüzumsuz bir sürü iş almıştın başına burda da almışsın. Sana bir abla tavsiyesi bir dahaki işinde sınırlaını iyice belirle taviz verme. Parana gelince de kenin çıktığın için alamazsın paranı.

Çik haklısınız zaten bu işin bana tek deneyimi bir dahaki görüşmemde neler konuşacağımı tam olarak ne yapacağımı konuşmam gerektiğini çok iyi biliyorum tek artısı o oldu bana.. Yinede bi şansımı debiyim vermezlerse o paranın ahı üstlerinde kalsın.

Alabildiniz mi paranızı?
Dün ofise gittim kapalıydı. Aradım anahtarı bırakmak için geldim ama açmadınız bugün sanırım dedim evet bugün açmadık arasaydın keşke dedi. Nasıl yapalım pazartesi gelme gibi bir şansım yok dilerseniz karşıdaki arkadaşınıza bırakayım anahtarı dedim ofisin anahtarını başkasına mı bırakıcaksın diye çıkıştı. O zaman salıdan sonra gelip elden teslim edeyim dedim yada tamam sen karşıdakine bırak dedi tamam dedim. Peki beb size bir sey sorucam 1 haftalık ücretimi alabilicek miyim acaba dedim, alırsın onu kardem ya konuşuruz dedi. Put gibi kaldım tamam diyip kapattım. Evdekiler kesinlikle peşini bırakmıycaksın çirkefleşmekse çirkefleşo kadar emek harcadın 50 lirada verse almalısın pazartesi ara diyor. Moralim bozuk açıkcası biraz üzgünüm çünkü paraya ihtiyacım var 100 lira bile benim için ilaç gibi şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…