Eski iş yerinize geri dönermiydiniz

Elfidaa90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2018
1.635
287
123
Kızlar ben küçük bir tip merkezinde çalışıyordum maaş dışında her şey güzeldi ve cok rahattık ama maaşlarımızı alamıyorduk..Şimdi kurumsal büyük bir hastanede ise başladım ama ilk günden gözüm korktu hem çok yoğun hem de ben sigara kullandigim için mola saatleri çok sıkıntılı dediğim gibi diğer çalıştığım yerde çok ama çok rahattık.. şımdı ben geri dönmek istiyorum eski ıs yerime ama çekiniyorum açıkçası bir de orda çalışan arkadaşlarımn yadırgamasından ve bir daha geri dönersem değersiz konuma düşmekten cekiniyorum hani oye bir yerde ise başladı tekrar buraya geri geldi gibisinden ama geri de dönmek istiyorum sizce ne yapayım

Bir iş yerine alışma süreci en az 1 ay oluyor.
Bazen iyi ölçüp tatmak gerekiyor çıkarken.
En azından hemen gidip geri dönmeyin.
Zaten tazminat yanmış.

Kızlar ben küçük bir tip merkezinde çalışıyordum maaş dışında her şey güzeldi ve cok rahattık ama maaşlarımızı alamıyorduk..Şimdi kurumsal büyük bir hastanede ise başladım ama ilk günden gözüm korktu hem çok yoğun hem de ben sigara kullandigim için mola saatleri çok sıkıntılı dediğim gibi diğer çalıştığım yerde çok ama çok rahattık.. şımdı ben geri dönmek istiyorum eski ıs yerime ama çekiniyorum açıkçası bir de orda çalışan arkadaşlarımn yadırgamasından ve bir daha geri dönersem değersiz konuma düşmekten cekiniyorum hani oye bir yerde ise başladı tekrar buraya geri geldi gibisinden ama geri de dönmek istiyorum sizce ne yapayım
Q

Maaşını düzgün ödeyemeyen yer zaten sonunda batacaktır. Kurumsal bir yerde işe girmek nimet bu devirde, işine dört elle sarıl. Molanın sorun olması iyi bir şey azaltırsın bu bahaneyle sigarayı. Eski iş yerine geri dönmek bir nevi yüz göz olmak yapma bence

Tek sorun sigarasizliksa nikotin sakızı deneyebilirsiniz. Damaginiza yapıştırır çok kriz geldiğinde başınızı öne eğer 2 3 cignersiniz kimse görmeden. Hem maaşınız zamanında yatacak hem de böylece daha az sigara içip daha az para harcamış olursunuz

ben döndüm. keşke dönmeseydim pişman oldum gerçi iş bulamadığımdan döndüm o ayrı mesele...

'Maaşı eksik veya geç alsam da olur ama sigarasız olmaz' diyorsanız bu akla-mantığa aykırı.
Yerinizde olsam sigarayı bırakmak için uğraşırdım hem sağlığınıza, hem cildinize
hem de kesenize zararlı.
Ayrıca yeni bir ortama hemen alışmayı beklemeniz de ilginç.
Meselelere fazla duygusal yaklaşıyor olabilir misiniz?

Back
X