Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahSalma kendini. Yeni isyerine ve kosullarina da alisirsin elbette. Biraz zaman ver kendine
Hayır tabiki deBedavaya çalışayım ama yeter ki rahatça sigara içebileyim mi diyorsunuz, ben mi anlamadım?
Çalışıyorduk tabi ama rahattık kurumsal bir yere göreÇok çok rahat, istediğimiz zaman mola yapıyorduk=çalışmıyorduk.
Evet kırılgan çabuk pes eden ve zorluğa gelemeyen bir insan olmamın da etkisi var bunda'Maaşı eksik veya geç alsam da olur ama sigarasız olmaz' diyorsanız bu akla-mantığa aykırı.
Yerinizde olsam sigarayı bırakmak için uğraşırdım hem sağlığınıza, hem cildinize
hem de kesenize zararlı.
Ayrıca yeni bir ortama hemen alışmayı beklemeniz de ilginç.
Meselelere fazla duygusal yaklaşıyor olabilir misiniz?
Kızlar ben küçük bir tip merkezinde çalışıyordum maaş dışında her şey güzeldi ve cok rahattık ama maaşlarımızı alamıyorduk..Şimdi kurumsal büyük bir hastanede ise başladım ama ilk günden gözüm korktu hem çok yoğun hem de ben sigara kullandigim için mola saatleri çok sıkıntılı dediğim gibi diğer çalıştığım yerde çok ama çok rahattık.. şımdı ben geri dönmek istiyorum eski ıs yerime ama çekiniyorum açıkçası bir de orda çalışan arkadaşlarımn yadırgamasından ve bir daha geri dönersem değersiz konuma düşmekten cekiniyorum hani oye bir yerde ise başladı tekrar buraya geri geldi gibisinden ama geri de dönmek istiyorum sizce ne yapayım
Evet bende o sebepten çekiniyorum heri dönmeye değerim kalmıycak gözlerindealışma süreci alışırsın. bi şans ver işe de kendine de. geri dönme durumunu ben yaptım da bi kere 1 hafta da geri istifa ettim. tıpış tıpış geri geldi oluyor adın.
Haklısınzyoğun çalışma ortamından şikayetçisiniz anladığım kadarıyla. iyi de işe para kazanmak için gidilir.
ben olsam paramı parça buçuk aldığım yere sırf keyfim yerinde diye dönmem.