- 7 Eylül 2016
- 12
- 2
- 6
- 31
- Konu Sahibi yasminje08
Ve ailesi vardı o ortamda 2 senelik evliyiz üstelik hamileyim resmen travma yaşadım. İnanılmaz canım sıkıldı bişeyde diyemedim o an hala sinirliyim ne yapacağımı şaşırdım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklaması ne peki??
Dalgınlığına gelmiştir belki
Susmak yerine sor eşine bence bi anlık boşluğuna gelmiştirBişey sormadım ki sadece suratım düştü sorup durdu noldu diye sanki bilmiyomuş gibi bende bişey demedim henüz(
Belki farkinda bile degildir seslendigi ismin...Bişey sormadım ki sadece suratım düştü sorup durdu noldu diye sanki bilmiyomuş gibi bende bişey demedim henüz(
Babam da ikinci eşine annemin adıyla hitap etmişti bir kerehepimiz güldük geçtik. Olur böyle kazalar arada. Takmayın kafanıza.
Moral motivasyon yönünden baya iyi geldi bu"Dil sürçmesi yoktur beyin sürçmesi vardır."
Sigmund Freud
Freud'a göre kullandığımız kelimeler ve yaptığımız dil yanlışları bizi ele verebiliyor, bilinçaltımızın keşfedilmesi açısından önem arzediyor.Mesela sevgililerin birbirlerine eski sevgililerinin adıyla hitap etmesi onlara karşı bir özlem duymaları olabilir, aperatif demek gerekirken prezervatif demek tenis yerine penis demek uzun süreli bir cinsel açlığın göstergesi olabilir.
Işte biz de bu olaya Freud sürçmesi diyoruz
Boyle anlatmışlar.
Napacağımı şaşırmış durumdayım sorup duruyor bide neyin var diye daha çok uyuz oluyorumAğız alışkalığı sadece..Yani onu düşünerek,size onun adıyla hitap etmemiştir..
İşte o yüzden aşkım,sevgilim,pamuğum falan gibi şekillerde hitap etmeli ki garanti olsun hata yapmamak![]()
Bilmiyorum inan insan bi kusura bakma der bi açıklama yapar anlaması gerek benceSusmak yerine sor eşine bence bi anlık boşluğuna gelmiştir
Aklı eski eşinde olsa senle evlenmezdi bence hamile olduğunuzdan da üzülmeyin bebeğinizi de üzmeyin
Valla normalde bu tür konularda yapıcı olmaya çalışırım ama siz de farkında olun bazı şeylerin diye yazdım. İlla böyledir demiyorum ama bilin sadece.Moral motivasyon yönünden baya iyi geldi bu![]()
![]()
Takma kafana bu olur ikinci evliliğini yapmış kişilerde bnm kız kardeşiminde ikinci evliliği eşi eski karısının adıyla hitap etmiş farkedmeden kardrşiminde agzından kaçmş bi kere bişe olmaz takma bınu kafanqVe ailesi vardı o ortamda 2 senelik evliyiz üstelik hamileyim resmen travma yaşadım. İnanılmaz canım sıkıldı bişeyde diyemedim o an hala sinirliyim ne yapacağımı şaşırdım.