Eski kayınpederim arkamdan sürtük demiş

terbıyesız ahlaksız bır ınsanla muhattap bıle olmayın
herkes kendıne yakısanı yapar
laf da sahıbınde batar

arkanızdan konusup aldıgı gunahınız ona basınızın gozunuzun sadakası olsun

Ben boşansam Allah bilir benim ki neler der şimdi çokkk seviyorlar bir ters düşşşşş öküz ölmüş ortaklık bitmiş

Bu ahlaksız adam zaten daha öncesinde de bana bu tarz şeyler söylemişti. Yüzüne karşı neden yapıyorsun diyorum vallahi ben bir şey yapmıyorum diyor ama herkes aynı şeyi söylüyor. 60 yaşında bir adamın kahvehanede o kadar adam içinde bana sürtük demesi ne demek? Daha öncede evlenin ben oğlumu evlatlıktan reddediyorum malı mülküne alıyorum demişti. Bende ona kefenin cebi yok demiştim. Sebebi eski erkek arkadaşımın fiziki anlamda fazla yanıma yakışmaması (ben öyle olduğunu düşünmüyorum) benim tarih öğr. okurken onun ilkokul mezunu olması, kendilerinin tarlaları varken benim memur çocuğu olmammış ben bu şartlar altında onu sevmez sadece parası için evlenirmişim. Bu adamı mahkemeye versem sonuç alabilir miyim?

Eski erkek arkadas?
Siz bosandiniz mi yoksa sevgilinizden mi ayrildiniz?
Bu adam sizin lafta mi kayinpederinizdi?

Hiiiiiç takılmayın. Boşverin, boşuna üzmeyin kendinizi, sinirlerinizi harap etmeyin hele hele seviyesine hiç inmeyin.

Siz nerden biliyosunuz mesela öyle söylediğini merak ettim? anlamadığım nokta "eski" kişiler hakkında nasıl bu kadar bilgi sahibi olunuyo sorup soruşturuyo musunuz? Adı üstünde "eski", eskide kalmalı.. Ben "eski" eşimin de ailesinin de, ne ne yaptığını, ne hakkımda ne dediğini , ne de yaşayıp yaşamadıklarını bile bilmiyorum.. İlk zamanlar lafını edecek bikaç kişi oldu ortak tanıdık, onların ağzını da "tek kelime duymak istemiyorum o insanlarla ilgili" deyip kapattım. Bi daha da kimse bana öldüler mi kaldılar mı, hakkımda ne dediler bişey söylemediler bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Böyle de olmalı bence. Tabi eğer çocuk yoksa :KK66:

Back
X