Eski kayınvalide kayınbaba ve çocuklarım

Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle, çocuklarım zaten hiç gitmek istemiyor .
Yıllar oldu böyle daha mutlu olduklarını söylüyorlar , derslerine ve hayatlarına çok olumlu yansıdı .
Ama maalesef öyle kolay da olmadı, hep mücadele ettim gizli gizli ağladım, sızlandım bazen yüklerin altında öyle ezildim ki başaramazsam diye korktum...
Hiç bir zaman yansıtmadım onlara , tek başına da olsa atlattım...
Onlar benim her şeyim onları üzen kim olursa olsun silerim.,,

Bilerek yapıyorlarmış bir de! Yaşlılıktan falan değil. Siz ister misiniz soran yok. Sanki yıllarca bekleyecektiniz. Bir de çocukları alet etmişler. Hayır bir de daha boşanmamışlar. Her ihtimale karşı yol yapıyorlar. Boşanmasalar ne olacak? Çocukların psikolojisini düşünen yok. Çok iyi yapmışsınız. Halletmenize sevindim. Mutluluklar diliyorum.

Çocuklarınız büyümüş kendi kararlarını kendileri verebilecek yaşa gelmişler. Doğruyu yanlışı ayırt edebilirler. Gitmek istemezlerse ben olsam yerinizde zorlamazdım. Belki böylece karşı tarafta yaptığı yanlışı anlardı.

Kendime şaşıyorum aslında , ben iyi düşünmeye çalıştıkça onlar sinsi sinsi neler yapmaya çalışmışlar...
Yok değerli arkadaşlar bundan sonra zor görürler torunlarını...
Gitmek istemediklerinde haklılarmış canlarım...
Sinir oluyorum hâlâ hayatımın içine girmeye çalışmalarına...

Bencillik yapmaları çok çirkin , maalesef çocuk olunca illaki Bi bağ kalıyomuş boşansam bile ...
Aile büyükleri sözde densizliğin dibine vurmuşlar...
Artık o kalan ince bağı kopardım canım ...
Güzel dileklerin için teşekkürler...Bil mukabele.

Çok haklısınız , kendi aralarında proje üretmişler...Birde uygulamaya koyulmuşlar...
Valla akıllarından bile şüphe ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…