kız zorla mı arıyor yani sevglin artık ona bitti beni arama diyor mu cnm kızın araması değilde mesele sevgilinin tutumu
kuzum tam anlayamıyorum yanı kız durduk yere nasılsın dıye msj atıyo bızımkı bana soyluyo bende ne ıstersen yaz dıyorum ama rahatsız oluyorum bundan zıra buyuk bı ask yasamıs bızım kı onunla ama ayrılmıslar tabı bunları ben arkdas ıkenden bılıyorum sonra sevgılı olunca bunların benı boyle rahatsız edecegını hıc dusunmemıstım allak bullagım bıtttı dıyorum 2 gun sonra cat kapı kapımda bıttı dıyorum sımdı ben tekrar ıstıyorum ne dır bu
canm ben olsam açıkça tavrımı koyarım o kız bidaha sana msj atmayacak sevgilin ben miyim o mu belli olsun derim
ne istersen yaz dediğinde o da karşılık veriyor olabilir
eski sevgiliden uzak durulmalı bence barışırsan onunla ileitşimini kesmesini şart koş
bu arada bende yıllar önce senin durumundaydım yani bi arkadaşımla çıktım sevgilisinden ayrılınca çok zor onların herşeyini biliyosun ne bilim bizim ilşikimzdede kız arayıp duruyodu benimki cvpta veriyodu başka sorunlarda vardı ben ayrıldım çocuk kapımda yattı barışmadım..çünkü çok problemli biriydi
acıkcası benımkıde bıraz problemlı kendını sureklı mutsuz hıssedıyo sureklı yalnız hıssedıyo ne bılım ne hısettıgını anlıyamıyorum kafam cok karısıkk sanırım kızı hala sevıyo :2::2:
O kızı hala seviyor mu sence ?? bunu mu hissediyorsun..ama kızın hayatınızdan çıkması şart canım..sevmese bile en kötü, eskileri hatırlar falan filan..
cnm benimki şöyle poblemliydi benden hep para isterdi eski sevgilsi ona pahalı hediye alıyomuş ben almıyomuşum..öğrenim kredisi çektiğim kartı bile istedi yüzsüz
kendime ayakkabı aldım kavga etti bana kontör alsaydın diye
annem arardı enrdesin diye kavga annen neden arıyo ya kaç yaşındasın bıktım diye
ayrılmak istedim hep takip etti evin önüne geldi..neyse şuanki erkek arkadaşım o zamanda sınıf arkadaşımdı o kurtardı beni..fakültenin bahçesinde bağırıyodu bana ayrılamazsın benden diye şimdiki sevgilimde omuz attı yumruk atar gibi yaptı bu korkağında gücü banaymış defoldu hayatımdan çok şükür
seninki daha farklı bence daha iyi biri bence
cnm neden ayrılmış eski sevgilisiyle madem seviyosa kızda buna msj atıyo :26:
bende oyle dusunuyorum zıra bende cok rahat bıraktım ama sey sımdı ben ona cok hakaret ettım ne edıcem sımdıben ortada çok büyük bi aşk olduğunu sanmıyorum öyle olsa ayrılır mı iki yetişkin insan
bence erkek arkadaşına açıkca söylemelisin iletişimi kes onunla diye öyle affederim seni de o anki tavrından bile anlarsın o kız aklında mı değil mi
bende oyle dusunuyorum zıra bende cok rahat bıraktım ama sey sımdı ben ona cok hakaret ettım ne edıcem sımdı
eski biriyle konuşmana dayanamadım kıskançlıktan sinirlendim gerçek fikrim değil o hakaretler de bi de deki kıskanan her kadın böyle davranır de bence
iyide eski kizark. dan mesaj gelince sana niye sölüyorki, bide ne yazayim diye soruyor
demedin mi, madem biz beraberiz baglarini tamamen kopar tel no nu degistir filan
daha once aynını dedımm ılk kavgamızda bu 6 cı kavgamızben 2 cı kez ne dıcem sımdı dıgerlerınde o bısey yokmus gıbı devam ettıı hatta bı aksam ısten geldım nen yorgunlulkdan oluyomm yemegımı bıle elımd tabak yatagımda yemısım ana zıl calıyo bı actım bu ıcerı paldır kuldur gırdıı dur fılan dedsem de gırdı sarıldı tabı benım kıyafetler coraplar donlar sag da solda ya sevıyom aslıda ben bu kuzuyuu ama dengesızım ıste 3 gune bı ayrılıyorum sımdı onemlı bı sınavı var ona calısıyoo ve ben onu uzdumm kırılgan kuzumu
kız benım varlıgımı bılıyo bunu soylemeyı unuttum tabı ha bıde ben sey kımsenın hayatına dusuncesını yonlendırmeyı sevmem o yuzden hep nasıl ıstersen oyle yap derım herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?