Ne dert olmuş. Allahım adam hapse düştü diye anında boşarsın zaten. Çocukların için üzüldüm katil babaları var. Kv ye de gecmis olsun yallah de geç. Seni dövmüş sen hadi çocukların hatırına bir halt edip evlenmişsin boşan şimdi de.Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
yazık iki masum yavruya.
Hatta 4 yavruya. Ölen kişinin de 3 yavrusu varmışyazık iki masum yavruya.
Sen şimdi boşansan ne olacak onu anlamadım?Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
Bağ dendiğinde düzenli olarak dayak filan yemek galiba.Bakin taraf olunca yani bir şekilde bu suçu işleyen biriyle bir bağınız olunca malesef ki çabucak bu suçlu diyip hayatınızdan çıkartıp atamıyorsunuz. Boşansam da iki çocuğumun babası bu adam malesef ki ve bu durumda da bir yapılması gereken yada ne bileyim doğru bir hareket falan varmış gibi geliyor insana.. ne yapmak lazım diye soruyorum farkındaysanız inanın hiç yerimde olmak istemezdiniz
Bu konuyu açmıştınizBenimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
+1Sanırım aldığınız darbelerle sizde aklınızı kaybetmişsiniz. Allah size de akıl fikir versin.
Bence siz, adamla evlenip hapis cezasına engel olduğunuz için ölen kişi için vicdan azabı duymalısınız.
Benimle olan darp mahkemesi yüzünden ceza alacaktı çocuklar anası babası araya girdi avukat sadece tekrar evlendik mutluyuz derseniz cezadan kurtulur dedi bende bana bulaşmasın uzak.olsun diye formalite bir nikah yaptım ama görüldüğü gibi başıma dert oldu.. düştüm bir pisliğin içine çırpındıkça batıyordum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?