Eski Kocam adam öldürdü!!!

Ne dert olmuş. Allahım adam hapse düştü diye anında boşarsın zaten. Çocukların için üzüldüm katil babaları var. Kv ye de gecmis olsun yallah de geç. Seni dövmüş sen hadi çocukların hatırına bir halt edip evlenmişsin boşan şimdi de.

Senin kocanın kesin öncesinde de işlediği suç, aldığı kesinleşmiş ceza vardı dimi. O yüzden tekrar evlendin. Yoksa bu davadan ceza alırsa kesin hapse girecekti. Ah ki ne ah şimdi vur başını taşlara.
Eger oyleyse o adamın günahına sende girdin. Sen belki şikayetini çekmesen bu herif ile evlenmesen tekrar hapis korkusuna düşün duracaktı. Düşün bunu bir.

yazık iki masum yavruya.

Yazmayayım diyorum ama şu tabloda bir tek çocuklara ve ölen adama yazık gerisi al birini vur ötekine.

Arkadaş bu ne koca aşkı, ne koca deliliği?? Herif cinayet işlemişse benden uzak olsun ne yaparsa yapsın ben şimdi çocuklarıma nasıl bakıcam bu durumdan nasıl hasarsız kurtarcam diye düşünürüm. Konu sahibesinin açtığı konuya bakın. Kocam helallik , kocam görüşme şimdi adamla ne yapıcam...ne yapıcağımı kalmış mı ki herif hapiste ne yaparsa yapsın sen çocuklarına odaklanıcaksın ablacım. Kafam basmıyor gerçekten. Adam dövüyor mahkemelik oluyor, adam uyuşturucu içiyor, adam cinayet işliyor; bu adamı hayatından çıkarman için ne yapması gerek konu sahibesi? Bu adama bu kadar bağlı olma sebebin nedir yani? Bana öyle geliyor ki senin bu adamı bırakmanın tek yolu var o da adamın seni öldürmesi, o da azıcık daha dursaydın olacakmış zaten .

Bırak şu herifi harcadığın 1dkya yazık çocuklarına odaklan. Cocuklarini durumdan nasil koruyacaksin? Keske bu 5 para etmez herif icin degil cocuklarin icin bir konu acsaydin. Bir silkelen kendine gel yahu.

Boyle cani bir adam cocuklarinizin babasi olsa ne olmasa ne? Oz cocuklarinin annesine siddet uygulayip, tehdit eden adam sizce gercekten kendi cocuklarini dusunuyor mu? Birakin Allah askina. Bile bile lades olmus sizin ki. Kim araya girerse girsin nikah kiyilir mi? Direk bosanin birdaha da muhattap olmayin.

Hayat ne garip.. Benim eşim de geçen yıl sizin eşiniz gibi biri tarafından öldürüldü. Sebepsiz yere.. Düşene tekme vurulmaz tabi ama bu durumda düşen kim bilemedim.

Sen şimdi boşansan ne olacak onu anlamadım?
Müebbet yemiş zaten napacak sana ?
Kaynana kim ya onu adam yerine niye koyuyorsun acmayiver telefonlarını?
Seni darp eden birde adam öldüren kocanı boşadın diye de hiçbir toplum sana baskı yapmaz merak etme.
Yapan da gerizekalidir çok net.
Hemen nasıl boşanırım diye düşüneceğine gideyim vedalasayim diyorsun şaka herhalde.

Bağ dendiğinde düzenli olarak dayak filan yemek galiba.
Sanki mükemmel bi evliliğin varmış sana mükemmel bi hayat sunmuş gibi.
Çocuklarını düşünen adam zaten böyle bir hayat sürmezdi.
Çocuklarının annesine bunları yasatmazdi.
Hiç o çocuğumun babası triplerine girmeyin bence.
Yazık bir de o çocuklar cezaevine mi gidip gelecekler?
Kimsenin o çocukları bunları yaşatmaya hakkı yok.

Siz kocanızı kader mahkumu, düşmüş veya hayatın bu noktaya getirdiğini falan mı düşünüyorsunuz
Kocanız adam öldürmüş cinayet işlemiş bir katil
Kocanız karısını çocuklarını ailesini düşünmeyen sokaklarda serserilik yapıp cinayet işleyen bir serseri
Siz de çocuklarınızı düşünerek hareket edin derim
Hem formalite icabı evlenmişsiniz adam da zaten size sahip çıkmayacak madem sizi çöplüğüne çekmesin

Bu konuyu açmıştıniz

1. 22 Aralık 2017
    Konu Sahibi : mozzy

2. mozzyPopüler ÜyeÜye
    Uzun sure sonrasi tekrar merhabalar hanimlar..

Eski konularimi hatirlayan var mi bilemiyorum ama soyle ozetliyeyim; madde alkol sorunlu eski es ve iki ergen sorunlu cocuk annesiyim.. dertlerim hala ayni aslinda ama azalacagina cogalarak devam etmekte... maddi sikintilar katlanarak artarken simdi eski koca olacak karaktersizin hakkimda anlattigi yalan yanlis seyler yuzunden canim cok sikiliyor... soyle ki ; ne eskortlugum kaldi soylemedigi, ne namussuzlugum, ne nankorlugum... etrafimizdaki tum insanlar -ki beni cok eskiden beri taniyanlar da dahil - bu adamin soylediklerine itibar ediyorlar gibi... hic dostum kalmadi desem yeridir... kucuk bir semtte yasiyoruz kendimi aciklamaya cabalamaktan imalardan o kadar sikildim ki simdi ben ne yapayim ?? Cocuklarimin yaninda onlari kalabalikta kucuk dusurme pahasina ulu orta bos bos konusan bir karaktersiz ve laf aramaya yer ariyan kendini bilmez tiplerin icinde caresiz kaldim.. olan iki evladima oluyor psikolojileri iyice bozuldu... bana bir akil verin ne olur.. suan icin tasinmak durumum da yok.. nasil yapmali bu isin icinden nasil cikmali..
    Okuyan derdime ortak olan herkese tesekkurler dua edin bana lutfen inanin nefes alamiyorum
ve bu adamı nasıl ceza almasın die affettinizzzzzz tekrar nikah yaptınız !!!

Eski konularınıza baktım Perşembe’nin gelişi çarşambadan belli derler sizinde o hesap
Olan ölen adamcağıza olmuş
Eşinizde her türlü pislik varmış uyuşturucu dayak iftira
Ailesi de size sahip çıkan bir aile değilmiş
Siz şimdi bu adama ne diye bağlı kalacaksınız ki
Müebbet yesin yatsın yıllarca belki orda ölür bela sizden çocuklarınızdan ve toplumdan uzak olur
Yani siz bu adamı boşayın ne yaparsa yapsın

Adamdan dayak yemişsin ceza çekmesin diye tekrar evlenmişsin. Adam kavgada birini öldürmüş sen vicdan azabı mı çekiyorsun bir de?? Bir kere o düşmüş sayılmaz. Düşürmüş hem de alışkanlık haline getirmiş.
Ayy Allah korusun kocam kavga edip adam öldürse çocuklarımın o soyadından nasıl kurtulacağını araştırırdım ben.

Ah ah ah!!!!
Ne büyük bir yanlış,günah,kötülük!
Allahın verdiği canı ne sebeple olursa olsun alamaz,almışsa canidir.
Hiç tanımadığı adamdan ne istedi öldürecek kadar!

Ve siz..Siz "sırf benden uzak olsun diye nikah yaptım" diyerek nasıl bir çelişkili bataklığa sürüklenmişsiniz öyle.
Devleti kandırmak için,sırf o kötü adam ceza almasın içeri girmesin diye nikahlanınca ne değişti?
Kötü adam kötülüğüne devam etti,şiddetini arttırdı,şimdi katil olarak girdi içeri.
Değişen ne?
Sadece o ölen adamın ailesinin hayatı..
Yazık...
Artık tahammül edemiyorum cinayet haberlerine.
Sizin de yapacağınız tek şey boşanmak.
Ötesi berisi var mı?
Zaten ayrılacakmışsınız,ne bu acıma hissi şimdi.
Yapmayın gerçekten.

Aferin böyle birini affettiğiniz için iki yavru yetim, bir eş yalnız kaldı, ana babasının içi yandı. Aferin size! Tam ruh eşiymişsiniz tebrikler...

Nefsi müdafaa falan olsaydı bi tekme de ben atmayayım derdiniz de adam zaten o yolun yolcusuymuş. Hapse girmese belki de bir gün sizi öldürecekti. Yine de ters düşmeyin tehlikeli biri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…