Eski Kocam adam öldürdü!!!

Laf sokmayı biliyorsanız ,ne yapacağınızıda biliyorsunuzdur
BİZİM ÇOK KIYMETLİ KOCALARIMIZ VARMIŞ YA VE BİZLER MÜKEMMEL KADINLARMIŞIZ YA

Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Yalnız burda düşen eşin değil onu bir anla önce

Ama ilk buluşmada hesap ödetseydi allah onun belasını versindi ne biçim erkekti.

Hanımlar lütfen sakin olun, sanırım boşanmayı başarmışken yeniden evlenmesine tepkiniz, evet ben de o kısma takıldım, adam çok kötü biriyse ve eski eşini öldürecek potansiyele sahipse, ki maalesef birini gözünü kırpmadan öldürecek kadar kötü biri olduğunu okuduk, başka çözüm yolları bulunabilirdi, şehir değiştirilirdi vs ama olmamış, belki yapamadı konu sahibesi, eşinin işlediği cinayet için sorumlu tutup üstüne gitmeyin, keşke böyle adamlar böyle kötü ve cani ruhlu insanlar kimsenin canını yakmadan kendi başını yese, bu canilerin nefes alması bile zarar

Boşanmışken yeniden nikahlanmasını da hadi bir şekilde anlamaya çalıştık diyelim de sevgili Mune , koca için "düşene de bir tekme ben vurmak istemiyorum" tümcesi saçları diken diken etmeye yetti.

Konu sahibesinin senelerce yaşadığı şiddet, baskı vb şeyler yüzünden içinde bulunduğu durumu sağlıklı analiz edemediğini düşünüyorum, şiddet o kadar kanıksandı ki, bir kesim şiddetin haklı gerekçesi yoktur' u savunurken, maalesef büyük bir kesim şiddet gördüyse vardır bir sebebi diyor, bu kadına şiddet olur, çocuğa şiddet olur fark etmiyor, bizim toplumumuzda maalesef hala kocandır döver de sever de düşüncesi hakim, biz de dayak yedik, katlanacaksın, çocukların var denip şiddet gören kadın yine kadınlar tarafından bastırılıyor, bunu yapan kadının kendi annesi veya kayınvalide olunca normali buymuş demek ki düşüncesi beyninize yer ediyor, kadına sürekli bir katlanma telkini yapılıyor, alttan alan, katlanması gereken, aciz olan, bir erkeğin himayesi altında olması şart denen kadın sıkışıp kalıyor.

He tabii bir de şiddet gördüğü halde kocasını seven ya da bağımlılığını, adama olan alışkanlığını sevgi sanan kadınlar var.

Konu sahibesini savunmuyorum, boşanmışken yeniden evlenmesi hata, çocuklar var, meslek yok, gidecek sığınacak kimsem yok savunmalarını da kabul edemiyorum böyle durumlarda, hayatta herşeyin çaresi vardır mutlaka, insanoğlunun tek çaresiz kaldığı ölüm, ölümden gayrısına çözüm bulunuyor.

Inanın şiddeti kaniksadigim falan yok aslında kanıksamış olsaydın onca yıl uğraşlar vermezdim uzun zaman hayatında olan ve bir şekilde saçma sapan da olsa görüşmek zorunda kaldigin bir insandan git ne halin varsa gör diyip uzaklasamiyormusum demek ki.. ha insan bir sabah böyle bir habere uyanınca mantıklı tepki veremiyor tabi çünkü çok çok çok kötü bir durum.. ilk duyduğumda dumur oldum resmen ne yapmak lazım kestiremedim şimdi daha iyiyim olayı sindirmek ilk şoku atlatmak insanın başına gelince kolay olmuyor tahmin edersiniz ki.. neyse şimdi daha iyiyim ha gidişattan da haber vereyim ben kendimce doğru olanı yaptım diyeyim

Eski kocanız olduğu için allah kurtarsın diyip geçeceksiniz

Ve acilen hayatınıza bakın

Sonuçta aşkla devam eden bir evlilik birliği içinde olan bir gelişme değil ....
Sizi bağlayıcı bir durum yokki ortada
sizin vikdanınızda bu duruma mesuliyet hissetmenize bir mana veremedim...

Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Kesinlikle Allah en güzel hakimdir Allah yargılar biz değil geride kalanlara sabır versin ... Kinamasin kimse

Eski kocanız sizi darp etmekten ceza almasın diye tekrar nikah kıymanız çok iyi olmuş, adam ceza almamış çok şükür. Ha sonra cinayet işlemiş, ondan ceza almış falan ama napalım kader artık. Ya sabır.

Olayı sindirip ilk şoku atlattığınıza göre ne yaptınız acaba onu merak ettim.

Eski kocası darp mi etmiş ??

Boşverin simdi kendinizi.
çocuklar için ne saglıklıysa onu yapın.
Pedegog desteğiyle.

2 çocuğum var diyorsunuz..su an onlara odaklanip kendinize bir hayat cizmelisiniz..kendi hevesleriniz icin lutfen arada mahvetmeyin artik su mazlumlari...

2 çocuğum var diyorsunuz..su an onlara odaklanip kendinize bir hayat cizmelisiniz..kendi hevesleriniz icin lutfen arada mahvetmeyin artik su mazlumlari...
Herkesi tek tek alintilayamiyorum ama çocuklar iyi yanımda.. tekrar nikah yapmam.cok sorulmuş neden diye yazayım bari.sizin vesilenizle ağır cezada yargılanırken adamı tutuksuz yayılıyorlardı hergun kapımdaydı artık karakol polis göndermiyordu of yine mi ya diye.. Yani işler sizin düşündüğünüz gibi yürümüyor realitede. Adam mahkeme salonunun kapısından benimle beraber çıkıyordu resmen insan daha fazla kışkırtmak sitemiyle haliyle.. yada ben cabuk.sindim bilmiyorum. Kağıt üstündeki koruma kararı kadınları korumuyor ve madde kullanan insan bu tür yaptırımlardan korkmuyor ben yanarsam seni de yakarım diyebiliyor polislerin yanında bile.. yaşamayan bilemez çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…