Eski Kocam adam öldürdü!!!

O zaman bu yaptığına göz yummasaydınız o adam yaşıyor olacaktı farkındasınız değilmi ?
Malesef ki öyle olmuyor adamı milyon kere şikayet ettim sonuç hep denetimli serbestlik.. Adam beni karakolda tehdit ediyordu polisler şahitlik yapamıyormuş.mecburi uzlaşma kararı aldım. Yani bu adam birini öldürmeden tutuklamaya hiç niyeti yoktu bu hukuk sisteminin.. şuan ben bu işin normali nedir kisimdayim ne yapmak lazım nasıl bir tavır takınmak gerek karar veremiyorum bu yüzden konuyu açtım.. adamla görüştüğüm ettiğin yok 1.5 yıldır da çocuklar görmek istiyor babasını ben şimdi ne yapayım dersindeyim aslında... eminim sizin çok kıymetli kocaları ve mükemmel kadınlar olarak (bunu genel yazıyorum) gerekeni danışmadan yapardınız ama ben yapamıyorum işte soktayim

Sanırım en mantıklı ve anlayışlı yorum bu teşekkürler

Allah yardımcın olsun ne yaaaa yemin ederim sinirlerim bozuldu dalga mı geçiyorsunuz
Yorumları okudukca deliriyorum bende. Kamera sakasi falandir inşallah bu konu
Faketir ya. Bu ne be Allah yardimcin olsun mu diyeyim kavgamı edeyim diyor. Kaygıya soruya bakar misin ben ne yapcam lanet olsun çocuklarımin psikolojisi bozulcak babasiz kaldilar babalari pislik tek basima nasıl idare edicem kizlar is oneriniz varmi nasil toparlancam ben falan diye sormuyor . Saka gibi
Hani oyle bir soru sorsa pek cok öneri alır. Millet sinir oldu baksana
Ay sigara iccem ben simdi uyuz oldum

Ne anlayışı be !!!!
Oturmuş mantık ve anlayış diyor.
Kocan senin de ona yardımınla adam öldürmüş adam.
Hala şunu yazabiliyor ya.
Topluca layiginizi bulun.
Pardonda benim yardımımı nerden çıkardınız?? Hukukun işleyişi böyle malesef hergun yolda sokakta öldürülen kadınlardan biri olmamak adına uzlaşmaya baktım ki bence en doğrusunu yaptım. Sizin o kağıt üzerindeki gördüğünüz koruma kararları insanları korumuyor karakolu arayınca ekip 2 saatte geliyor vesaire.. yaşamadığınız şeyler hakkında ne çok ongorunuz var.. uslubunuza dikkat edin ayrıca suçlu olan içeride

Anladığım kadarıyla mecburi ikinci nikah yapmışsınız bunu eşinizde çevrenizde biliyor siz hemen boşanın yoksa afdı iyi haldi 3 5 yıla çıkar tekrar size sarmaya başlar...,... bırakın çocuklar babaanneyle vs görüşe gitsin siz bağlantıyı kesin başka bir evde çocuklarınızla yeni bir düzen kurun

Hem yasalarin verecegi cezayi engellemek icin sahte evlilikler yapin hem de benim ne sucum var, hukuk sistemi adami zaptetmedi deyin. Belki yuzlesmek istemiyorsunuz ama sizin yaptiginiz dogru degil, uzlasma hic degil. Elinizde firsat varken tehlikeli bir insanin ceza almasina engel olmussunuz ve topluma karismasina yardim etmissiniz. Gercekten ne sucunuz oldugunu goremiyor musunuz? Yanlis kararinizin bedelini ne yazik ki bir aile faciasiyla hic tanimadiginiz insanlar ödüyor. Peki siz olen adamin ailesine ve cocuklarina olan evlat/ baba borcunuzu nasil odeyeceksiniz?

Ya ben şu forumdaki bazı kadınlarımızı anlayamıyorum .. “kocam tokat attı ama yavaştan vurdu” “ağzımla burnunum yerini değiştirdi ama o benim kocaaağğğğmmm” burda da siz neler neler yaşamışsınız , ceza almasın diye tekrar “formalite” nikahı yapıyorsunuz , adam masum birini öldürüyor “ Allah yardımcın olsun diyip veda (!) mı etsem “ diyorsunuz !!!!

Bir kere ne olursa olsun bosanmis oldugun adamla tekrar neden nikah kiyarsinki?
Adam muebbet yemis birak curusun orda yaptigi yanina kalmasin,sende onune bak artik bir avukata falan danis vekaletle falan tekrar bosanabilirsin,tabi adam bosarsa bu defa..

Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.

kader diye bir gerçek var ama.. eşinin kötülüğü yüzünden konu sahibine çok yüklenilmiş.. sonuçta çocuklarının babası, tek başına olsa bence konu sahibi de silebilirdi ama o çocuklara ne diyecek?
eşi gerçekten kötü bir insanmış birinin canını almak? allah korusun...

Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.
Aynı şeyi yazmak için girdim, siz eski eşe iyilik yapmamışsınız konu sahibi, böyle şiddet yanlısı bir adamı cezadan kurtararak bu suçu işlemesine yardımcı olmuşsunuz. Çocuklarınıza üzüldüm sadece M mozzy

Kadın sığınma evi diye bir şey duydunuz mu?
2 çocuğunuzla beraber devletin kanatları altına girip, bilinmeyen bir yerde sesiz sakin ve HUZURLU yaşayarak çocuklarınızı büyütmek neden tercihiniz olmadı? Kadın Sığınma Evi'ne gittikten sonra değil eski kocanıza anne-babanıza bile nerede hangi şehirde bulunduğunuz bilgisi verilemez.

Kanunlarda değil işleyişinde sorun olabilir, bunda hepimiz hem fikiriz.

Eğer ki siz "tüm çabalarıma rağmen eşim böyle bir vahşet yaptı öneriniz nedir, hayatımı nasıl yoluna sokabilirim?" dese idiniz, bütün kk size manevi destek olurdu.

İlk önce lütfen dönün ve açtığınız konuyu okuyun. Sonra da o kişi hakkında ettiğiniz "düşene bir tekme de ben vurmak istemiyorum" yorumunuzu düşünün. Ondan sonra tekrar konuşalım.

Ve evet, siz de vicdanen rahatsız olmalısınız. darp, hakaret vs gibi davalarınızdan ceza almasını "formalite nikah" kıyarak önlediğiniz için. Ayrıca merak ediyorum boşandıktan sonra sizi rahat bırakmayan kişi "formalite nikah"tan sonra rahat bıraktı mı yoksa aynı evde mi yaşadınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…