Malesef ki öyle olmuyor adamı milyon kere şikayet ettim sonuç hep denetimli serbestlik.. Adam beni karakolda tehdit ediyordu polisler şahitlik yapamıyormuş.mecburi uzlaşma kararı aldım. Yani bu adam birini öldürmeden tutuklamaya hiç niyeti yoktu bu hukuk sisteminin.. şuan ben bu işin normali nedir kisimdayim ne yapmak lazım nasıl bir tavır takınmak gerek karar veremiyorum bu yüzden konuyu açtım.. adamla görüştüğüm ettiğin yok 1.5 yıldır da çocuklar görmek istiyor babasını ben şimdi ne yapayım dersindeyim aslında... eminim sizin çok kıymetli kocaları ve mükemmel kadınlar olarak (bunu genel yazıyorum) gerekeni danışmadan yapardınız ama ben yapamıyorum işte soktayimO zaman bu yaptığına göz yummasaydınız o adam yaşıyor olacaktı farkındasınız değilmi ?
Sanırım en mantıklı ve anlayışlı yorum bu teşekkürlerKayınvalide evinde kalıyormuşsunuz sanırım bu yüzden çekinceleriniz var.
Kocanız uzun yıllar hapiste kalacak. Siz o evde yaşadıkça kendi hayatınıza devam edemeyeceksiniz. Hadi ayrılmadınız diyelim 15-20 yıl sevmediğiniz size çektirmiş sadece toplum baskısıyla evli kaldığınız eşiniz hapisten çıkıp yanına gelecek. İçiniz alacak mı o adamı?
Çocuklarınız babasının hapiste olduğunu anlatmak zorunda mı kalsın?
Eşinizin ailesine çocuklarınızın yeni bir hayata ihtiyacı olduğunu bu yüzden babalarını tanımayan kişilerin olduğu bir yerde yeni bir hayat kurmak istediğinizi söyleyin. Çocuklarınız arkadaşlarına annem babam ayrı babamla görüşmüyoruz der olur biter. Siz evden ayrılırken yeni bir hayat kurmanız için (evin üç beş aylık kirası, çocuklara harçlık gibi) destek olsunlar. Yeterince destek olduğunuzu onun ceza almaması için gururunuzu çiğnediğinizi söyleyin gerekirse dava ile tehdit edin.
Ne anlayışı be !!!!Sanırım en mantıklı ve anlayışlı yorum bu teşekkürler
Yorumları okudukca deliriyorum bende. Kamera sakasi falandir inşallah bu konuAllah yardımcın olsun ne yaaaa yemin ederim sinirlerim bozuldu dalga mı geçiyorsunuz
Pardonda benim yardımımı nerden çıkardınız?? Hukukun işleyişi böyle malesef hergun yolda sokakta öldürülen kadınlardan biri olmamak adına uzlaşmaya baktım ki bence en doğrusunu yaptım. Sizin o kağıt üzerindeki gördüğünüz koruma kararları insanları korumuyor karakolu arayınca ekip 2 saatte geliyor vesaire.. yaşamadığınız şeyler hakkında ne çok ongorunuz var.. uslubunuza dikkat edin ayrıca suçlu olan içerideNe anlayışı be !!!!
Oturmuş mantık ve anlayış diyor.
Kocan senin de ona yardımınla adam öldürmüş adam.
Hala şunu yazabiliyor ya.
Topluca layiginizi bulun.
Bir kere ne olursa olsun bosanmis oldugun adamla tekrar neden nikah kiyarsinki?Ben işin içinden cikamiyorum hanımlar birde siz okuyup bana akıl verin..
Eski eşimle bir mahkeme dolayısıyla tekrar nikah yaptik mahkeme bitince boşanacaktık ama biz daha boşanamasan adam.hic tanımadığı biriyle.kavga edip adamı öldürmüş.. şuan cezaevinde.. ortak iki çocuğumuz var müebbetten yargılanıyor. Yanına hiç gitmek istemiyorum hep dert hep.sorun biktim artık çünkü.. Bu işin normali nedir bilemiyorum. Yanına gidip küfür kıyamet kavga edesim de var allah yardımcın olsun diyip vedalaşıp kalkıp gelesim de.. siz olsaydınız ne yapardınız bana bir akıl verin
Emin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.
Aynen yaa!!vahhh gidene dıyorum ben ve susuyorum
Aynı şeyi yazmak için girdim, siz eski eşe iyilik yapmamışsınız konu sahibi, böyle şiddet yanlısı bir adamı cezadan kurtararak bu suçu işlemesine yardımcı olmuşsunuz. Çocuklarınıza üzüldüm sadece M mozzyEmin olun hic kimse yerinizde olmak istemez. Siz ceza almasin diye nikah yapmissiniz odul gibi. Belkide ceza alsaydi su an o adam hayatta olurdu bunun icin yerinizde olsam vicdan azabi duyardim. Siz hala yapilacak iyi bir hareket dusunuyorsunuz.
Müebbet diyorsun , boşan geç.Öyle olmuyor işte düşene bir tekme de ben atmışım gibi hissediyorum ne bileyim. Tabi bunda kaynanamın arayıp arayıp ağlamaları etrafımdaki sosyal baskının da etkisi var. Kafam çok karışık
Kadın sığınma evi diye bir şey duydunuz mu?Pardonda benim yardımımı nerden çıkardınız?? Hukukun işleyişi böyle malesef hergun yolda sokakta öldürülen kadınlardan biri olmamak adına uzlaşmaya baktım ki bence en doğrusunu yaptım. Sizin o kağıt üzerindeki gördüğünüz koruma kararları insanları korumuyor karakolu arayınca ekip 2 saatte geliyor vesaire.. yaşamadığınız şeyler hakkında ne çok ongorunuz var.. uslubunuza dikkat edin ayrıca suçlu olan içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?