- 18 Haziran 2016
- 64
- 22
- 3
- 39
- Konu Sahibi Patasana16
-
Boşanmışsiniz yani kurtulmussunuz.
Eğer gercekten geri dönülecek bir durum olsaydi dava sürecinde dönemez miydiniz? Dönebilirdiniz.
Demek ki yokmus.
Birakin yepyeni bir hayat kurun..
Yeni insanlarla..
Bu evliligin son noktasi ne. Bosaninca iliskiler kopuyor biliyordum ben.
Eski konunu bilmiyorum. Bosanmadan once konusacaginiz konulari simdi konusmussunuz. Adam hem seninle barismak istiyor : yersen, hem de baska kizlari yedekte tutuyor. O 21 yasindaki kiz da tek konustugu degildir suan. Bosanma bosluguna dusmussunuz ikinizde ama nerdeyse 4 ay olmus. Yollari tamamen ayirmanin vakti coktan gelmis.
Ben forumda çok yeniyim konu başlığı gözükmüyor sandığım için tekrar açtım merakınızi giderebildiysem ne mutlu bana :)Diger konu da ikna olamadin mi ayri konu acmissin?
Birkaç hafta önceki mesajlarında çok alttan almıştı ama suan öyle bir durum söz konusu değil zaten bu saatten sonra alttan alsa da hiçbir şey değişmez mutluluklar diledim her yerden engelledim bir daha da karşıma çıkmaz umarimBence boşanmış kurtulmussunuz kasmayın
Yani adam alttan alsa seni ikna etme çabasına girse eyvallah ama onda tersi bir durum var. Bence 2 bekarliginizin tadını cikartin
Çok haklısınız hayatıma bakıp benim de yeni insanlara şans vermem gerekiyor sanırım.Asla asla barışmayın. Bu adamdan gerçekten cacık olmaz.
Çok haklısınız hayatıma bakıp benim de yeni insanlara şans vermem gerekiyor sanırım.
Rabbim yolunuzu açık etsinBirkaç hafta önceki mesajlarında çok alttan almıştı ama suan öyle bir durum söz konusu değil zaten bu saatten sonra alttan alsa da hiçbir şey değişmez mutluluklar diledim her yerden engelledim bir daha da karşıma çıkmaz umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?