Eski kocam sevgili yapmis

Patasana16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
64
22
3
39
Merhaba arkadaşlar 31 mayısta eşimle bosandik bunu detaylı bir şekilde anlatmistim bir önceki Konu başlığında. Eşimle bosandiktan sonra bu şehirde kalmak istemedim ve bosandiktan 3 ay sonra tayinim çıktı tayinim cikmadan önce esim mesaj attı 2 gün boyunca ve 5dk ligina da olsa benimle konuşmak istediğini çok değiştiğini kıymetimi anladığını yanlış yaptığını vs. Yazdı ama o an hiç inanmadim kesinlikle de konusmadim.Aradan bir iki hafta geçti ben tayin istedim ve çıktı vicdanımi bir türlü susturamayip eski eşime mesaj attım konuşmak istiyorsan konuşabiliriz ne söylemek istiyorsan söyle diye. Neyse aradı konuştuk hala beni suçlamalar beni yerden yere vurmalar kendi suçlarını asla gormemeler. Hatta bütün suçlu onun annesi ve benmisim o çok masummus bu ilişkide. Neyse birkaç gün mesajlastik ben görev yerime geldim gidersem bir daha asla onla barışma ihtimalim en azından deneme ihtimalimiz olmayacak diye tayin iptal dilekcesi verdim.çünkü şuanki görev yerim çok merkezi tayinimin çıktığı yer de koy ve ulaşım olarak biraz da sıkıntılı bunları da düşündüm tabi.Ama benim için başlıca sebep eski esimdi. Dün bütün gün boyunca mesaj atmadim ki ben zaten son derece kararsizim ailem asla onu istemiyor onunla mesajlasirken bile aşırı huzursuzum zaten pozitif hiçbir şey de yok hala beni sucluyor.Bana dün akşam mesaj attı barışmak yuvani kurtarmak istiyorsan bana mesaj atacaksın çok ilgisiz soğuk ve donuk bir insansin dedi.Ben de yasadiklarimiz kolay değil benden ne bekliyorsun boynuna mi atlayacagim hemen sorunlarımızı oturup konusmadik bile dedim.Sen evliyken de boyleydin çok soğuk isvesiz cilvesiz bir insansin hiç seksi değilsin ki bu benim için çok önemli dedi. Ben de bizden Bir cacık olmaz burda kalsam da kalmasam da senle yapamam ben dedim. Kafaya yapima öyle terssin ki dedim ben bir umut bazı şeyler düzelir dedim ama sen hala beni sucluyorsun bizden olmaz deyince benim zaten kız arkadaşım var 21 yaşında istersen yazismalarimizi atayım isveyi cilveyi seksiligi gör dedi ki birkac gun once telefonda bana tayinin ciksa da sorun degil yeniden evleniriz subatta es durumuyla yanima gelirsin demisti beni sevdigini asik oldugu vs. De soylemisti.Bunun üzerine zaten ben de film koptu ki bosandigimi çoğu akrabam bilmiyor geçen haftaya kadar Alyans takiyordum boşanmayi kendim bile kabullenememistim ki başkalarına durumu anlatabileyim şuan içinse ne olursa olsun gitmek istiyorum bu durum ister gerçek olsun ister yalan bana bunu söyleyen bir adamla dk isim olmaz artık bu saatten sonra her yerden engelledim numaramı da değiştirip hayatımdan onu kazıyip atmak istiyorum dertlesmeye çok ihtiyacım vardı sizlerle paylaşmak istedim

"benim zaten kız arkadaşım var 21 yaşında istersen yazismalarimizi atayım isveyi cilveyi seksiligi gör"
Sunu diyen bir insan normal değil kusura bakmayın ama bu dengesizle boşanmak hayatınızda aldığınız en iyi karar bence. Sizin özgüveninizi de düşürüyor ki başkasını bulamam ona muhtacım psikolojisine girin. Yok yaa?? Herkes çakal olmuş. Yeni bir sayfa açın işiniz gücünüz var. Etrafta daha düzgün insanlar var bu adama kalmadınız

Ben de bu sekilde düşünüyorum zaten çok hoş bir bayan olduğumu söylerler etrafımdan sırf modumu düşürmek istiyor ben neyin derdindeyim o neyin derdinde evime gelip esyalarimi görmek bile beni o kadar uzdu ki yorumunuz için teşekkürler

Bu evliligin son noktasi ne. Bosaninca iliskiler kopuyor biliyordum ben.

Eski konunu bilmiyorum. Bosanmadan once konusacaginiz konulari simdi konusmussunuz. Adam hem seninle barismak istiyor : yersen, hem de baska kizlari yedekte tutuyor. O 21 yasindaki kiz da tek konustugu degildir suan. Bosanma bosluguna dusmussunuz ikinizde ama nerdeyse 4 ay olmus. Yollari tamamen ayirmanin vakti coktan gelmis.

Evden ayrılması ve bosanma mız 20 gün içinde oldu ani bir karar gibi gözükse de aylarca onun psikolojik baskısına maruz kaldığım için gözümü kirpmadan bosandim o da şiddet uyguladığı için anlaşmalı boşanmayi kabul etti yoksa mahkeme de delil olarak sunacagimi söyledim. Ama insan kendine yediremiyor ayrılığı bir ruh hastasının bile düzelcegine inanmak istiyorsunuz çok kötü bir durum Rabbim kimseye vermesin Teşekkürler

Benim anlık zayifligimin başımi agritmasindan başka bir şey değil aslında ama gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi yollarımızı tamamen ayırdık zaten hiçbir bağlantımiz yoktu ta ki o mesaj atana kadar keşke sonradan ona cevap vermeseydim bu son olay acı bir tokat gibi yüzüme bir kez daha çarptı.

Bence boşanmış kurtulmussunuz kasmayın
Yani adam alttan alsa seni ikna etme çabasına girse eyvallah ama onda tersi bir durum var. Bence 2 bekarliginizin tadını cikartin

Bence boşanmış kurtulmussunuz kasmayın
Yani adam alttan alsa seni ikna etme çabasına girse eyvallah ama onda tersi bir durum var. Bence 2 bekarliginizin tadını cikartin
Birkaç hafta önceki mesajlarında çok alttan almıştı ama suan öyle bir durum söz konusu değil zaten bu saatten sonra alttan alsa da hiçbir şey değişmez mutluluklar diledim her yerden engelledim bir daha da karşıma çıkmaz umarim

Çok haklısınız hayatıma bakıp benim de yeni insanlara şans vermem gerekiyor sanırım.

Söylediği gerçek değilse bile size saygısı yok. Barışmaya gönlü olan adama benzemiyor. Peşinde koşun istiyor, kendisini ne sanıyorsa. Karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah. Bu adama verdiğiniz ilk şans bile ziyanken 1 gün bile kaybetmeyin daha fazla :)

Niye boşalırcasına bir şans daha şans veriyorsun boşalırcasına bitiyor zaten . Birde anlamadığım bu adam seni aşağılıyor ve SSen her seferinde evlilik kurtarma diyirsun kusura bakma ama adam sana son darbeyi vurmak için kullanmıyorum ve başarmış tebrik ediyorum kendisini bence sizde biraz uyanık olun

P Patasana16 eğer ki bu konuyu açan bir kadın , eşim bana psikolojik şiddet uyguluyor... sürekli eziyor... üzerine bir de fiziksel şiddet gördüm ... tüm bunlara rağmen barışmak isterken ; hayatında 21 yaşında genç güzel biri olduğunu söyledi ... ne yapmalıyım ? çok kötüyüm diye açsaydın ...

Hep bir ağızdan (kırmızı doncular hariç) sana boşan derdik .

Eeee sen zaten boşanmışsın .

Bu mutlu haber bence :)

Sende, ciddi vicdan sorunu yaşayan , sadakatsiz ve saygısız bu adamdan kurtulduğuna sevin bence .

Bırak kendini kötü hissetmeyi . Yoluna bak .

Rabbim yolunuzu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…