- 13 Temmuz 2016
- 121
- 43
- 13
- Konu Sahibi Patasana16
-
İnş sizin gibi ben de mutlu olmayı basarabilirim bu boşluklar insanı mahveden zaten yoksa ben de bilirim birileriyle görüşüp yara bandı olarak kullanmayı ama bu haksızlıgi ne kendime ne de karşı tarafa yaşatmamak için acımin dinmesini bekliyorum yorumunuz için teşekkürlerKesinlikle birdaha hiçbir şekilde cevap vermeyin ruh sağlığı bozuk bir insan her halinden belli uzak durun bulsun kendi dengini sizden uzak dursun,öyle insanlar siz alttan aldığınız her yaptıklarına evet dediğiniz sürece düzeldim iyiyim olarak görunurler hele bir istediğini yapmayın karşı çıkın ki yapmışsınız anında eskisi gibi olurlar aynısını yaşadım sizin düştugunuz boşluğa düştüm ama çok şükür kurtuldum şuan çok ama çok mutluyum, kendinize mutlu olmak için şans verin ona sizi tekrar mutsuz etmek için değil
Çok doğru bir tespit ama o anki sinirle inanin aklıma gelmedi :)Sana işve cilve yapan kadının aklına şaşarım diyeydin ya
Rica ederim tabi ki yara bandı olarak kullanmak doğru değil ve daha da yıpratir siz biraz kafanızı dinleyin ve kafanızda bitirin bu evliliği kesin ve net unutmayın o değişmez aynı modelini 10 sene çektim şimdi ne kadar yazık etmişim kendime diyorum keşke daha önce ayrilsaydim diyorum, inşallah sizin de karşınıza benimki gibi iyi insan çıkar sizde en az benim kadar mutlu olursunuz,herşey gönlünüzce olsun.İnş sizin gibi ben de mutlu olmayı basarabilirim bu boşluklar insanı mahveden zaten yoksa ben de bilirim birileriyle görüşüp yara bandı olarak kullanmayı ama bu haksızlıgi ne kendime ne de karşı tarafa yaşatmamak için acımin dinmesini bekliyorum yorumunuz için teşekkürler
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bir ömür mutluluğunuz daim olur inş :)Rica ederim tabi ki yara bandı olarak kullanmak doğru değil ve daha da yıpratir siz biraz kafanızı dinleyin ve kafanızda bitirin bu evliliği kesin ve net unutmayın o değişmez aynı modelini 10 sene çektim şimdi ne kadar yazık etmişim kendime diyorum keşke daha önce ayrilsaydim diyorum, inşallah sizin de karşınıza benimki gibi iyi insan çıkar sizde en az benim kadar mutlu olursunuz,herşey gönlünüzce olsun.
İnşallah teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için bir ömür mutluluğunuz daim olur inş :)
Çok haklısınız 29 yaşında ama beyni hala 16 17 yaşında inş güçlü olacağım bundan sonra kendimi çaresiz hissedip güvendim bi an ama mantığım asla duzelmeyecegini bana her sn visildiyordu zatenZaten oluru olsa boşanmazdın tatlım.. Hem o zaten değişmemiş ki sen neden inandın o adama? Bak sakın özgüvenini düşürme, bence o adam hala ergen.. Senin kocan olmayı haketmiyor. Sakın iletişime geçme bidaha..
Ben de kendime çok kizdim bana o kadar kötü olay yaşatmis bir insanla tekrar olma ihtimali bile bile intihar etmek gibi kendimi işime öğrencilerime verip bu illetten kurtulacagim yorumunuz için teşekkürler :)Kurtulmuşsunuz bence boyle edepsiz bi insandan. Kararsız kalıp düzelme ihtimalini dusunmenize kizmistim ama en azından artık icinizde hic bi şekilde acaba olmaz bi bakıma iyi olmuş.
Çok haklısınız 4 aydır kendimle mücadele veriyorum yeni bir düzen kurma konusunda ücra bir köye gitmeyi bile göze aldım ama insan zayıf bir anında inanmak istiyor karsindakinin şeytan olduğunu bile bile inş dediğiniz gibi olacağım hayat çok kısa böyle insanlara harcamak için degmezAdamın yaptıklarına zaten diyecek bir şeyim yok, saygısız saçma sapan ergen oğlan çocuğu.. Ama siz de aklınızı başınıza alın biten şey bitmiştir hayatınız boyunca aynı hataya iki kere düşmeyin hayat zaten çok kısa aynı şeyleri yaşayıp aynı acıları çekmek için..
İptal dilekçesinin sonucunu bekliyorum sonuç gelmeden ilisik kesilirse kesecegim gideceğim okuldaki insanlar içten yardımsever insanlara benziyorlar ulaşım sıkıntı olsa da ortamin iyi olması bana iyi gelecektir diye düşünüyorum ben deTayin işiniz ne oldu? İptal dilekçenizi geri çektiniz mi? Bir an önce gidin görev yerinize. Değişiklik iyi gelecektir.
Amin teşekkür ederim tam da tanımadığınız gibi sapık içten pazarlıkli ergen ve de dengesiz benim yalnızlığım ve kendimi zayıf hissetmem onun işine geldi asla böyle duygulara kapilmayacagim artikkendini bilmeyen bir gerizekalı .... siz 31 yaşındaysanız muhetemelen en düşük ihtimal kendisi de 31 üzeri bir yaştadır ancak beyni 18 yaşındaki ergenlerle aynı çalışıyor. hem sizinle barışmak istiyor hem ÇOCUK sevgilisi ile yazışmalarından bahsediyor adam hem sapık! hem yüzsüz! hem de dengesiz! iyiki boşanmışsınız yoksa ömrünüzün geri kalanını böyle içten pazarlıklı iğrenç bir yaratık ile geçirecektiniz... Allah ıslah etsin ! ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?