- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
- Konu Sahibi Patasana16
-
Muhtemelen sevdigi için ve o boşlugu doldurmak için kanmış eşyalarıma bakınca üzülüyorum vs.diyo zaten gerçekten çok zor bi durum şöyle bi empati yaptımda umarım biran önce yeni bi hayat kurar kendisineAh be arkdasim. Boyle birisi icin tum islemlerini durdurmussun tayine.
Soylermisn " hala beni sucluyor" demene ragmen hangi sey buna sebep oldu?
Nasil kandin bu pislige tekrardan?
bu adam kaç yaşındaki ki 21 yaşında sevgili yapmış kendine. kurtulduğuna dua et bu midesizdenMerhaba arkadaşlar 31 mayısta eşimle bosandik bunu detaylı bir şekilde anlatmistim bir önceki Konu başlığında. Eşimle bosandiktan sonra bu şehirde kalmak istemedim ve bosandiktan 3 ay sonra tayinim çıktı tayinim cikmadan önce esim mesaj attı 2 gün boyunca ve 5dk ligina da olsa benimle konuşmak istediğini çok değiştiğini kıymetimi anladığını yanlış yaptığını vs. Yazdı ama o an hiç inanmadim kesinlikle de konusmadim.Aradan bir iki hafta geçti ben tayin istedim ve çıktı vicdanımi bir türlü susturamayip eski eşime mesaj attım konuşmak istiyorsan konuşabiliriz ne söylemek istiyorsan söyle diye. Neyse aradı konuştuk hala beni suçlamalar beni yerden yere vurmalar kendi suçlarını asla gormemeler. Hatta bütün suçlu onun annesi ve benmisim o çok masummus bu ilişkide. Neyse birkaç gün mesajlastik ben görev yerime geldim gidersem bir daha asla onla barışma ihtimalim en azından deneme ihtimalimiz olmayacak diye tayin iptal dilekcesi verdim.çünkü şuanki görev yerim çok merkezi tayinimin çıktığı yer de koy ve ulaşım olarak biraz da sıkıntılı bunları da düşündüm tabi.Ama benim için başlıca sebep eski esimdi. Dün bütün gün boyunca mesaj atmadim ki ben zaten son derece kararsizim ailem asla onu istemiyor onunla mesajlasirken bile aşırı huzursuzum zaten pozitif hiçbir şey de yok hala beni sucluyor.Bana dün akşam mesaj attı barışmak yuvani kurtarmak istiyorsan bana mesaj atacaksın çok ilgisiz soğuk ve donuk bir insansin dedi.Ben de yasadiklarimiz kolay değil benden ne bekliyorsun boynuna mi atlayacagim hemen sorunlarımızı oturup konusmadik bile dedim.Sen evliyken de boyleydin çok soğuk isvesiz cilvesiz bir insansin hiç seksi değilsin ki bu benim için çok önemli dedi. Ben de bizden Bir cacık olmaz burda kalsam da kalmasam da senle yapamam ben dedim. Kafaya yapima öyle terssin ki dedim ben bir umut bazı şeyler düzelir dedim ama sen hala beni sucluyorsun bizden olmaz deyince benim zaten kız arkadaşım var 21 yaşında istersen yazismalarimizi atayım isveyi cilveyi seksiligi gör dedi ki birkac gun once telefonda bana tayinin ciksa da sorun degil yeniden evleniriz subatta es durumuyla yanima gelirsin demisti beni sevdigini asik oldugu vs. De soylemisti.Bunun üzerine zaten ben de film koptu ki bosandigimi çoğu akrabam bilmiyor geçen haftaya kadar Alyans takiyordum boşanmayi kendim bile kabullenememistim ki başkalarına durumu anlatabileyim şuan içinse ne olursa olsun gitmek istiyorum bu durum ister gerçek olsun ister yalan bana bunu söyleyen bir adamla dk isim olmaz artık bu saatten sonra her yerden engelledim numaramı da değiştirip hayatımdan onu kazıyip atmak istiyorum dertlesmeye çok ihtiyacım vardı sizlerle paylaşmak istedim
Bosanmanin verdiği toplumsal baskı ya da düzelir mi umudu belki yuvamı kurtarir im umudu işte ama benimki bile bile lades demekti neyse ki ucuz kurtuldumAh be arkdasim. Boyle birisi icin tum islemlerini durdurmussun tayine.
Soylermisn " hala beni sucluyor" demene ragmen hangi sey buna sebep oldu?
Nasil kandin bu pislige tekrardan?
29 yaşında kafası ergen beyni gelişmemiş çok da takıntılı dir sırf beni üzmek amacıyla bile yazmış olabilir zaten gerçek ya da yalan olduğu umrumda bile degil hiçbir şekilde hakketmedimbu adam kaç yaşındaki ki 21 yaşında sevgili yapmış kendine. kurtulduğuna dua et bu midesizden
Kimse böyle bir şeyi hakketmez arkadaşım tamam ben yanlış yaptım ama asla o mesaj atmadan ona ulaşmaya çalışmadım ayrıca çok tersledim tayinim çıkınca vicdan yaptım aceba dedim o kadar yalvardı konuşmak için bir şansı hakkeder mi en azindan kendini ifade etseydi ama kesinlikle hakketmedigini gösterdiHaketmişsiniz kusura bakmayın...yine seviyorum ölüyorum özür dilerim derse yine gidersiniz eminim...
Ona çok fazlaydım kültürlü ve güzel olunca kaldiramadi bu yüzden de her fırsatta beni aşağılayıp ezmeye çalıştı onun için kitap okumam bile sorun kendine onu bile kompleks yapmıştı söylediğiniz doğru olabilir ama ruhumu çok yaraladıği için moral olmuyor bana psikolojimi alt üst etti çünküHaha bence bu davranışı aksine size moral vermeli...Sizi kaybetti diye siz baskasıyla mutlu olursunuz diye o kadar korkuyor ki nispet yapıyor...Sizi gercekten silebilmiş ve bitirebilmiş olsaydı ne arar ne sorardı...Geri adım atmayın derim
Anlamaz ki yuzsuz un teki bundan bile kendine pay çıkarır :) yorumunuz için teşekkürlerAnca 20lik kızı parayla satın alırsın normal kadınlar zaten sana bakmazdı ezik beni bir daha rahatsız etme
yazın gönderin rahatlayın
Adam kimsenin dönüp de ustune sumkurmeyecegi ezik looser bi tip bence. Su lafi soyleyebilmek icin kadinlar tarafından bocek gibi ezilmis olmak lazım. Sen biraz yuz vermissin özgüveni yerine geldigi an kusmus icindeki pisligi. Hayalindir o senin git kendini ellemeye devam et kim napsin seni iyi bisey olsan bn bırakmazdım deseydin.
Biz kadınlar hep kendimiz aranıyoruz.ne vardı yani adama mesaj falan atıp konuşcaksan konuşalım demeye.seven adam pişman olan adam zaten hiçbir koşulda peşini bırakmaz nerden silersen sil seni bulur konuşurdu.ayrıca seni kızdırmak için falan değildir bulmuştur birini hiç zor değil bu zamanda.yapacağın tek şey artık hiç bir şekilde karşı tarafla muatab olmamak ve yoluna bakmak.bir kadın kendini düzeltebilir çeki düzen verebilir ama bir erkek neyse odur.değişmez.değiştiremezsin.değişmiş gibi yapar sadece....nyse Allah yardımcın olsun nediim...Kimse böyle bir şeyi hakketmez arkadaşım tamam ben yanlış yaptım ama asla o mesaj atmadan ona ulaşmaya çalışmadım ayrıca çok tersledim tayinim çıkınca vicdan yaptım aceba dedim o kadar yalvardı konuşmak için bir şansı hakkeder mi en azindan kendini ifade etseydi ama kesinlikle hakketmedigini gösterdi
Bennde bosandim ve numarami falan degistirdim. Ayrica bosanmayi kafama koydugum andan itibarende numarasini engelledim beni aradigi numaralarida engelledim. Sende boyle yapmaliydin. Resmen seni suclayarak sen bize bunu yaptin bizim aramizdaki sorun sendin diyerek sana vicdan acabi cektimeye calsiyor. Bennim yaptigim gibi sende once kafandan silmelisin. Yoksa tayinin nereye cikarsa ciksin unutamazsin. Birak isveli cilveli insanlarla oynassin dursun. Zavalli kendine hayat olarak oyle bi yasam tarzi belirlemis. Ayrica sana benim sevgilim var demis artik ondan nefret etmelisinn. Seni unutmus bileMerhaba arkadaşlar 31 mayısta eşimle bosandik bunu detaylı bir şekilde anlatmistim bir önceki Konu başlığında. Eşimle bosandiktan sonra bu şehirde kalmak istemedim ve bosandiktan 3 ay sonra tayinim çıktı tayinim cikmadan önce esim mesaj attı 2 gün boyunca ve 5dk ligina da olsa benimle konuşmak istediğini çok değiştiğini kıymetimi anladığını yanlış yaptığını vs. Yazdı ama o an hiç inanmadim kesinlikle de konusmadim.Aradan bir iki hafta geçti ben tayin istedim ve çıktı vicdanımi bir türlü susturamayip eski eşime mesaj attım konuşmak istiyorsan konuşabiliriz ne söylemek istiyorsan söyle diye. Neyse aradı konuştuk hala beni suçlamalar beni yerden yere vurmalar kendi suçlarını asla gormemeler. Hatta bütün suçlu onun annesi ve benmisim o çok masummus bu ilişkide. Neyse birkaç gün mesajlastik ben görev yerime geldim gidersem bir daha asla onla barışma ihtimalim en azından deneme ihtimalimiz olmayacak diye tayin iptal dilekcesi verdim.çünkü şuanki görev yerim çok merkezi tayinimin çıktığı yer de koy ve ulaşım olarak biraz da sıkıntılı bunları da düşündüm tabi.Ama benim için başlıca sebep eski esimdi. Dün bütün gün boyunca mesaj atmadim ki ben zaten son derece kararsizim ailem asla onu istemiyor onunla mesajlasirken bile aşırı huzursuzum zaten pozitif hiçbir şey de yok hala beni sucluyor.Bana dün akşam mesaj attı barışmak yuvani kurtarmak istiyorsan bana mesaj atacaksın çok ilgisiz soğuk ve donuk bir insansin dedi.Ben de yasadiklarimiz kolay değil benden ne bekliyorsun boynuna mi atlayacagim hemen sorunlarımızı oturup konusmadik bile dedim.Sen evliyken de boyleydin çok soğuk isvesiz cilvesiz bir insansin hiç seksi değilsin ki bu benim için çok önemli dedi. Ben de bizden Bir cacık olmaz burda kalsam da kalmasam da senle yapamam ben dedim. Kafaya yapima öyle terssin ki dedim ben bir umut bazı şeyler düzelir dedim ama sen hala beni sucluyorsun bizden olmaz deyince benim zaten kız arkadaşım var 21 yaşında istersen yazismalarimizi atayım isveyi cilveyi seksiligi gör dedi ki birkac gun once telefonda bana tayinin ciksa da sorun degil yeniden evleniriz subatta es durumuyla yanima gelirsin demisti beni sevdigini asik oldugu vs. De soylemisti.Bunun üzerine zaten ben de film koptu ki bosandigimi çoğu akrabam bilmiyor geçen haftaya kadar Alyans takiyordum boşanmayi kendim bile kabullenememistim ki başkalarına durumu anlatabileyim şuan içinse ne olursa olsun gitmek istiyorum bu durum ister gerçek olsun ister yalan bana bunu söyleyen bir adamla dk isim olmaz artık bu saatten sonra her yerden engelledim numaramı da değiştirip hayatımdan onu kazıyip atmak istiyorum dertlesmeye çok ihtiyacım vardı sizlerle paylaşmak istedim
Sağ olunBiz kadınlar hep kendimiz aranıyoruz.ne vardı yani adama mesaj falan atıp konuşcaksan konuşalım demeye.seven adam pişman olan adam zaten hiçbir koşulda peşini bırakmaz nerden silersen sil seni bulur konuşurdu.ayrıca seni kızdırmak için falan değildir bulmuştur birini hiç zor değil bu zamanda.yapacağın tek şey artık hiç bir şekilde karşı tarafla muatab olmamak ve yoluna bakmak.bir kadın kendini düzeltebilir çeki düzen verebilir ama bir erkek neyse odur.değişmez.değiştiremezsin.değişmiş gibi yapar sadece....nyse Allah yardımcın olsun nediim...
Bennde bosandim ve numarami falan degistirdim. Ayrica bosanmayi kafama koydugum andan itibarende numarasini engelledim beni aradigi numaralarida engelledim. Sende boyle yapmaliydin. Resmen seni suclayarak sen bize bunu yaptin bizim aramizdaki sorun sendin diyerek sana vicdan acabi cektimeye calsiyor. Bennim yaptigim gibi sende once kafandan silmelisin. Yoksa tayinin nereye cikarsa ciksin unutamazsin. Birak isveli cilveli insanlarla oynassin dursun. Zavalli kendine hayat olarak oyle bi yasam tarzi belirlemis. Ayrica sana benim sevgilim var demis artik ondan nefret etmelisinn. Seni unutmus bile
Her yerden engelledim suan mesaj atiyor zaten şu saatten sonra umrumda olmaz mesleki açıdan ondan çok daha üstün konumdayım gündelik ilişkilerle beni unutsun ya da unuttuğunu sansin Ona kalbimde zerre sevgi kalmadı zaten o sözünden sonra burdan da inş gidersin dedi bana :) ben de gidiyorum zaten dedim ama sabah tekrar mesaj atmış engel mi koydun bana sen hiçbir zaman evinin kadını olamayacaksin diyeBennde bosandim ve numarami falan degistirdim. Ayrica bosanmayi kafama koydugum andan itibarende numarasini engelledim beni aradigi numaralarida engelledim. Sende boyle yapmaliydin. Resmen seni suclayarak sen bize bunu yaptin bizim aramizdaki sorun sendin diyerek sana vicdan acabi cektimeye calsiyor. Bennim yaptigim gibi sende once kafandan silmelisin. Yoksa tayinin nereye cikarsa ciksin unutamazsin. Birak isveli cilveli insanlarla oynassin dursun. Zavalli kendine hayat olarak oyle bi yasam tarzi belirlemis. Ayrica sana benim sevgilim var demis artik ondan nefret etmelisinn. Seni unutmus bile
Çok teşekkürler aynen dediğiniz gibi yapacağım dün gece o söylediği sacmaliklardan dolayi uyuyamadim ama çok düşündüm ne için burdayım dağ başı da olsa çek git dedim kendime çalıkusu misali asla arkama bakmayacagim adını dahi ağzıma almayacagimİyi ki böyle birinden boşanmışsınız. Sizi psikolojik olarak ezmeye çalışıyor ama hiç takmayın. İletişimi tamamen kesin ve kendinize biraz zaman tanıyın. İlerde bu dertten eser kalmayacak, iyi olacağım diye düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?