- 20 Ekim 2009
- 9.642
- 18.519
- 823
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Neden terbiyesizlik olsun, size ne gibi bir borcu var?Kızlar eski kocam cocugumu samsuna 1000 km lik yola o kadinla gelmiş.ucakla gelmişler cocugu bana vermeye, araba kiralamış ve kadin da arabanın içindeymiş.sok oldum ben.biz flört ederken yemek parasını bana odeten adam elin kadını icin uçak bileti alip araba kırılıyor ve 1000 km kadinla samsuna geliyor.ben de cocugum geliyor diye ona özel yemekler yaptim.cocugumu alırken çöp tenekesine de çöpu boşalttim.ben kendi isimde günümdeyim.kadin da.eski kocamla mahallede gelmiş cocugumu bana vermeye.Ama bir oha derim ben buna.cok sinirliyim.eski.kocam beni gordu kaçtı resmen dün, meğer arabada sevgilisi varmis. Ama bu bana yapılan terbiyesizlik.ben başka adamla bunu yapsam o ne dusunurdu acaba
sen bi de huniyi duysan düşüp bayılırsınAy biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsınİnanılmaz gerçekten
Neyi tasvip etmiyorsunuz?Anlamıyorsunuz, bu eski kocamın yaptığı bana saygısızlık, bana meydan okuma.ayrica tasvip etmiyorum
Konunun kilit noktası işteBu cok onemli bir detay gercekten.
Ya şırıngayı biraz anlayabiliyorum ama arkadaşlar, bir pressure olmadan huniden kendi akip gidecek bir sey mi ya bu meretsen bi de huniyi duysan düşüp bayılırsın
onlarla gezmek istediğini söyledi.sonra da acaba gitmişler mıdır dedi
kız daha cici annesi olacak, aynı evde yaşacaklar, öpüşüp koklaşacaklar,
inşallah mutlu aile kavramını görecek. du bakalım yolun başındasınız ; )
20 yıllık bekar olarak hiç bilemiyorum unuttum ben o işleriYa şırıngayı biraz anlayabiliyorum ama arkadaşlar, bir pressure olmadan huniden kendi akip gidecek bir sey mi ya bu meret
En son 15 sene önce falan kondomsuz seviştiğim için benim de hiçbir bilgim yok20 yıllık bekar olarak hiç bilemiyorum unuttum ben o işleri
bilen arkadaşlar aydınlatsın
Bu normal bir.iliski.mi?kadin adamla 1000 km yol gidiyor, geziyorlar eğleniyorlar.yanında da benjm cocugum var.6 aydır tanıyormuş kadını.gerekirse uyaracağım.bu ilişki benim cocuguma örnek olamaz.benjm çocuğumun yanında bulusmasin.tamam tanıştırma tamam da.kadin benim mahalleme gelmiş. E çüş yani.
Başınıza böyle bir şey gelmesi lazım ki bunu anlayın.yapilan inanılmaz bir saygisizlik
nefret ediyorum eski kocamdan
He pamuk kesin ona icerledinCocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
sizde bulun ah vahla geçmez koca bir ömürAğlayacağım.cocugum babasının yanında 5 hafta kaldı ve dün geldi.eski eşim mayısta evlilik teklif etmiş ve ben kabul etmemiştim.cekincelerkm vardı.0glum babasının kendisini bir bayan ve oğluyla tanistirdigjni kafeye gittiklerini kadının sürekli soğuk çay istediğini söyledim oğlum once üzülmüş beni artık istemediği için babasi.ama kadını da sevmiş sonradan.anne cok komik biri ve beni de sevdi anne.babamla iyi de anlaşıyorlar ama el ele tutusmadilar dedi.bu adam.4 ayda nasıl sevgili.buldu.moralim bozuk.ben napicsm bilmiyorum.
üzülmen doğal. insan kıskanır, üzülür. Ama çocuğuna negatif laflar edip babasıyla veya o kadınla arasını bozmaya çalışma. Kendi hislerin yüzünden çocuğun psikolojisiyle oynama. Adam tanıştırdığına göre niyeti ciddi, evlenecek. Yarın öbür gün o hanımı da sık sık görecek oğlun. Araları iyi olsun. Gerçek bir anne, evladı herkesle iyi geçinsin ister. Bencillik yapmaz.Benim çocuğum isin içindeyse üzülüyorsun benimle ilgilidir.ve ayrica bir kadin olarak hem kıskandım hem de üzüldüm.
Huni mevzusunu buradan bakıp araştırdım. Gerçekten bu üye ayrı bir vaka. Eğer gerçekse söylediği huni ile hamile kalmış.sen bi de huniyi duysan düşüp bayılırsın
Bu hücrelerin oda sıcaklığında yaşama süresi (ya da canlılığını koruma şansı) ne kadar ki?Huni mevzusunu buradan bakıp araştırdım. Gerçekten bu üye ayrı bir vaka. Eğer gerçekse söylediği huni ile hamile kalmış.
Ah bi bulabilsesizde bulun ah vahla geçmez koca bir ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?