Eski kocamin bayan arkadasi varmis

Aynen öyle valla simdi bu daha birini bulmadi bulsun bak cocuk tenis topu gibi olacak

E yani sen reddetmişsin o da bu olaydan sonra yoluna bakmış. Bunda neyi garip buldun anlamadım. Reddedildiği halde bir umut kabul edersin diye beklese miydi seni

Bende aynı durumdayım iki aylık ilişkim var sevgilim haftasonu beni çocuklarıyla tanıştırdı. Yani evliliği bitmiş. Bu durumda neyi bekliyoruz ki. Siz ne bekliyorsunuz.
Adamı hep beraber gömelim istiyor yazıklar olsun çocuğun var boşanmışsin olabilir rahip hayatı yaşamak zorundasın dememiz gerekiyor tabi konu sahibi aşık olursa oh iyi yaptın dememiz gerekiyor şimdi önce adam bulduğu için konu sahibi telaşa kapıldı çocuğun üzerinden yazıyor çocuk hassas damar bizim toplumda fakat gerçekler bence daha güzel siz birini bulsanız bunlar umurunuzda olmazdı konu sahibi.O da olur kaderde varsa genede her ilişkide anlamanız gereken gideni gerçekten bırakmak çünkü boşanmak küsmek değildir .Sizde sadece eski eş siniz o çocukta büyüyecek ve onu şimdiki gibi haber alma aracı yapamayacaksınız inanın set yazmıyorum belki kendinize gelirsiniz iyi gelir umuyorum

Oğlunuz kaç yaşında yahu? Maşallah kaynanam gibi ortamdaki her şeye de hakim olmuş hemen. "Babamla iyi anlaşıyorlar ama el ele tutuşmadılar". Bunları çocuğa sizin tek tek sorduğunuza eminim ama ispat edemem
Çocuğa geçmiş olsun ordan oraya gözlem yapıp duracak.

11 yasinda bir erkek cocugunun da babasi bir kadinla ice tea iciyor diye aglamasi fln da asiri yalan. Cocuk uzerinden sempati toplamaya calisiyor.

11 yasinda bir erkek cocugunun da babasi bir kadinla ice tea iciyor diye aglamasi fln da asiri yalan. Cocuk uzerinden sempati toplamaya calisiyor.
Ağzından laf alabilmek için sorguya çekilmiş bir çocuk sezdim ben. Arada kalıp ağlamıştır kadınla ice tea içiyor diye değil de.

Cocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Dürüst olun, asıl mesele eski eşinizin hayatındaki kadını çocuğunuzla tanıştırması değil siz aleni kıskanmışsınız kadını bazı kadınlar kocalarından boşanınca adamlar kıymete biniyor, kör ölünce badem gözlü oluyor adı üstünde eski eş, ne yaptığı sizi ilgilendirmez, ayrıca çocuğunuz bile kadını sevmiş ki çocukların sezgileri güçlüdür, iyi insanları hisseder ve sempati duyarlar.

Konusma arasında sordum o anlatinca

Konusma arasında sordum o anlatinca
Çocuğunuzun psikolojisini düşünüp sorduğunuz her şeye dikkat etmelisiniz. Küçük bir çocuk kadın erkek ilişkisindeki "iyi anlaşma"yı nereden bilsin mesela. El ele tutuşup tutuşmadıklarına ne dikkat etsin.
Böyle yaparsanız her gün ağlar o çocuk yazık değil mi.

Çocuğu da derdine ortak ediyor evlenen siz gecinemeyen siz çocuk napsin.İletde hayatınıza biri girerse gidip eski kocaniza anneme böyle dedi anneme bunu yaptı dese hoş mu? Eski kocanizda arayıp laf soksa karissa ama sizi sevdiğinden değil size dert çıkarmak için.Nereye kadar sürecek bu didişme insan kısıtlı saniyesi sayılı ömründe bitmîşe ölmüşe yüz cevirse daha güzel degilmi.Anne baba olarak mutlu yerinizde kimle olursaniz olun huzurlu oluo o çocuğa dert olmamak daha güzel bir çözüm degilmi .Bırakın güçlü mutlu olun onun yanındaki oda çocukluğunu yaşasın doya doya.Oraya gidip iyi hissettiği için suçlu size gelip yanınızda suçlu iki tarafa yaranmak için yada taraf seçmek için kullanilmasin .Onun böyle bir misyonu yok .İnsanlar ayrilmayi ve sonraki süreci yönetmeyi öğrenmeli.

ne malum cocugun benden oldugu demisti babasi kizmisti öyle dövmüştü
adam da ayri serefsiz
bir de nasil vajinusmus anlamadim, adam bakire olmamasi hakkinda mal mal konusuyordu, hamile kaldi diye ailelerden onaysiz gizli gizli evlenmislerdi ve cocugun benden oldugu ne malum diye konuşuyordu.
bu dediklerimin ilk ikisi yanlis olabilir ama ben boyle hatirliyroum

Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsın İnanılmaz gerçekten

Sonu baştan belli bir iliskiymis zaten bunlar doğruysa ozlenecek neyi var zaten sanki çok seven anlaşan mükemmel bir iliskide kaybettiğine yan

Alın küçük bir özet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…