- 15 Ekim 2016
- 7.232
- 12.981
- 248
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Aynen öyle valla simdi bu daha birini bulmadi bulsun bak cocuk tenis topu gibi olacakKime isterse harcar bence eski eşe soracağını sanmam kadınlar bosaninca evlenebilir miyim hayatım paramı nereye harcayayim canimmi diyor .Çocuğuna birakacaklari yapacakları adamı ilgilendirir böyle çocuğu çok ortalarda kullanmaya kalkan baba cocuguda birbirinden soğutur.Sonra erkek arkadaşımla bulunacağım babası çocuğu almıyor diye de dert yanar
kadını sevmişti hani?Kıskandım ama çocuğumun gözyaşına ds kahroldum gene gözlerim doldu nefret ettim çocuğun gözlerinin dolup dudağının bükülmesi kahretmesin ben8
Sevmiş bayağı vakit geçirmişler.ilk tanışınca garibime gitmiş üzülmüş iyi biri diyor ama bana anlatırken gozleri doldukadını sevmişti hani?
Herhalde soyle düşünüyorum ben babası ile evlenirsem sürekli babayı görecekti.simdi o kadin olunca cocuk ilk başta üzülmüş sonra da kadini sevmis bana cok iyi davrandı dedi esprili dedi iyi de anlaşıyorlar dedikadını sevmişti hani?
Adamı hep beraber gömelim istiyor yazıklar olsun çocuğun var boşanmışsin olabilir rahip hayatı yaşamak zorundasın dememiz gerekiyor tabi konu sahibi aşık olursa oh iyi yaptın dememiz gerekiyor şimdi önce adam bulduğu için konu sahibi telaşa kapıldı çocuğun üzerinden yazıyor çocuk hassas damar bizim toplumda fakat gerçekler bence daha güzel siz birini bulsanız bunlar umurunuzda olmazdı konu sahibi.O da olur kaderde varsa genede her ilişkide anlamanız gereken gideni gerçekten bırakmak çünkü boşanmak küsmek değildir .Sizde sadece eski eş siniz o çocukta büyüyecek ve onu şimdiki gibi haber alma aracı yapamayacaksınız inanın set yazmıyorum belki kendinize gelirsiniz iyi gelir umuyorumBende aynı durumdayım iki aylık ilişkim var sevgilim haftasonu beni çocuklarıyla tanıştırdı. Yani evliliği bitmiş. Bu durumda neyi bekliyoruz ki. Siz ne bekliyorsunuz.
11 yasinda bir erkek cocugunun da babasi bir kadinla ice tea iciyor diye aglamasi fln da asiri yalan. Cocuk uzerinden sempati toplamaya calisiyor.Oğlunuz kaç yaşında yahu? Maşallah kaynanam gibi ortamdaki her şeye de hakim olmuş hemen. "Babamla iyi anlaşıyorlar ama el ele tutuşmadılar". Bunları çocuğa sizin tek tek sorduğunuza eminim ama ispat edemem
Çocuğa geçmiş olsun ordan oraya gözlem yapıp duracak.
Ağzından laf alabilmek için sorguya çekilmiş bir çocuk sezdim ben. Arada kalıp ağlamıştır kadınla ice tea içiyor diye değil de.11 yasinda bir erkek cocugunun da babasi bir kadinla ice tea iciyor diye aglamasi fln da asiri yalan. Cocuk uzerinden sempati toplamaya calisiyor.
Dürüst olun, asıl mesele eski eşinizin hayatındaki kadını çocuğunuzla tanıştırması değil siz aleni kıskanmışsınız kadınıCocukla tanıştırma si 3 4 aylık kadini saçma geldi.arti çocuğumun gozleri doluyor.nwfret ettim ondan ağlıyorum su an.benim cocugumu elin ne oldugu belirsiz kadınıyla nasil tanistirir
Konusma arasında sordum o anlatincaOğlunuz kaç yaşında yahu? Maşallah kaynanam gibi ortamdaki her şeye de hakim olmuş hemen. "Babamla iyi anlaşıyorlar ama el ele tutuşmadılar". Bunları çocuğa sizin tek tek sorduğunuza eminim ama ispat edemem
Çocuğa geçmiş olsun ordan oraya gözlem yapıp duracak.
Öyle sorgularsanız çocuk ağlar tabii. Kim bilir ne kadar suçlu hissetti kendini siz sorguladıkça.Konusma arasında sordum o anlatinca
Çocuğunuzun psikolojisini düşünüp sorduğunuz her şeye dikkat etmelisiniz. Küçük bir çocuk kadın erkek ilişkisindeki "iyi anlaşma"yı nereden bilsin mesela. El ele tutuşup tutuşmadıklarına ne dikkat etsin.Konusma arasında sordum o anlatinca
ne malum cocugun benden oldugu demisti babasi kizmisti öyle dövmüştüYani bir de maalesef meraklı da biriyim ve şu an gerçekten bu dayak mevzusunu öğrenmek istiyorumOyle ya da böyle, kadinla kötü bir evliliği olmuş olabilir, cinsellik yaşamamış olabilir, kadın kışkırtıp dövdürmüş olabilir ama nihayetinde bu adam bir baba dövmüş. Bunu da aklamaya gerek yok. Tabii konuyu okurum aa haklıymış derim belki bilemiyorum yani Burada her sey mümkün gerçekten.
Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsınne malum cocugun benden oldugu demisti babasi kizmisti öyle dövmüştü
adam da ayri serefsiz
bir de nasil vajinusmus anlamadim, adam bakire olmamasi hakkinda mal mal konusuyordu, hamile kaldi diye ailelerden onaysiz gizli gizli evlenmislerdi ve cocugun benden oldugu ne malum diye konuşuyordu.
bu dedimlerimin ilk ikisi yanlis olabilir ama ben boyle hatirliyroum
Sonu baştan belli bir iliskiymis zaten bunlar doğruysa ozlenecek neyi var zaten sanki çok seven anlaşan mükemmel bir iliskide kaybettiğine yanne malum cocugun benden oldugu demisti babasi kizmisti öyle dövmüştü
adam da ayri serefsiz
bir de nasil vajinusmus anlamadim, adam bakire olmamasi hakkinda mal mal konusuyordu, hamile kaldi diye ailelerden onaysiz gizli gizli evlenmislerdi ve cocugun benden oldugu ne malum diye konuşuyordu.
bu dediklerimin ilk ikisi yanlis olabilir ama ben boyle hatirliyroum
eski kullanici adini biri hatirlatsa ben ortaya dokerim ama unuttum:)Ay biri nolur kronolojik sırasıyla bana bu olayı detaylı anlatsınİnanılmaz gerçekten
Alın küçük bir özet.Ya sallıyor.
Hamileyken karnının üzerinde tepinen kocası babasını dövdü diye babasına tavır aldı. Her daim adamın yakasına yapışıp bir türlü sırtından inmedi.
Adam defalarca çocuğuna bakarım ama seninle görüşmek istemiyorum dedi inatla adamın evine gitti, istenmediği halde adamın damarına damarına basıp adam tepki gösterince mağdr rolü yaptı.
Daha neler neler sayarım da, babasını burada kötülemesi benim bile ağrıma gidiyor. Yazık günah adamcağızın çektiği çilenin haddi hesabı yok, ne düzenleri kaldı ne huzurları.
Şimdi babanı yine kötülersin ama yazdığın mesajda bu. Zavallı adam seni korumaktan başka birşey yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?