Eski konumu okursanız devamını anlatıyorum...

destina53

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2017
679
1.044
113
42
Yaklaşık 2 haftadır psikolojim çok bozuk durumda. Bu kadın şeytani bir plan yapmış. Bu arada işimi değiştirmemiştim ve iş- ev arası devam ediyordum. Kimseyle muhatap olamadan sadece hastalarıma vakit ayırıyordum. Bir sabah tedavi yapmaya hastamın başına gittiğimde tedavide fazla bir ilaç gördüm. Çok sıkı takip ettiğim için tedaviyi yapmadan gidip order kontrolü yaptım. Düşündüğüm gibi fazla doz antibiyotik olacakmış. Hemen doğru uygulamayı yaptım ve gün boyu işime devam ettim. Bu arada sabah tedavilerini kliniğin sorumlusunun koyduğu kural gereği nöbetten çıkan kişi hazırlıyor ve mesaiye gelenler yapıyor. Etik değil bence ama itiraz eden olmadığı için yapılıyor. Ben kuruma gireli çok eski olmadığım için dikkate alınmıyorum. Neyse ben order kontrolü yaparken bir kişi bana ne yaptığımı sordu. Ben de tedavi de sıkıntı olduğunu ve onu kontrol ettiğimi söyledim. Bana göre yorgun insanlar tedavi hazırlamıştı ve düzelttiğim için sorun yoktu. Ertesi gün ortak whatsapp hattına bu kadın yazmaya başladı. Meğer hazırlayan buymuş. O asla hata yapmazmış. Ben kapasitesizmişim. Tiyatro yaparak hastanın başına fazla ilaç götürüp üzerine atmışım falan. Hakaretler, iftiralar yağdı. Kendimi koruyacak kadar cevap verdim ve dedim ki seninle yasal yollardan hesaplaşalım fazla oldun. Bana cevabı şu oldu. Sen yanlış dediğin tedaviyi uyguladın sana yazık oldu. Bu arada vicdanım rahat yapmadım ama tüylerim diken diken oldu. Sanırım bilerek hazırlanmış bir olay bu. Yani hastanın değeri yokmuş gözünde ve sadece benle uğraşmak için kullanmış. Kafayı yemek üzereyim. Nasıl böyle düşünebilir. İdareye dilekçe verdim. Hemen alın beni dedim ve başka yere verdiler beni. Şimdi bana o büyük , psikolojisi de bozuk affet diyorlar. Hasta hayatı söz konusu nasıl anlamıyorlar. Kadının arkası sağlammış. Bana tutturamazsın diyorlar. Bu kadar salt bir kötülükle hiç başbaşa kalmamıştım. Vicdansız birinin çalışmasına izin verilmesine inanamıyorum. Bu arada bir hasta da onu şikayet etmişti daha önce tedavi yüzünden. İdarenin cevabını bekliyorum ve kadın bana tekrar mesaj attı. Eski konumu okursanız eğer hala o adam yüzünden yapıyor galiba. Bana aylar öncesini açıklayayım yazmış. Ben olayı kapatalı çok oluyor ve o hala hastaya yaptığı olayı aylar öncesi sanıyor.

Bu hasta ruhlu kadın,eski erkek arkadaşınızdan mı hoşlanıyor? Abi falan demiş ama yaptıklarının kıskançlıktan başka açıklamasını bulamadım ben.
Tam dizilerdeki entrikacılar gibi davranıyor,tuzak kurmalar,oyuna getirmeler falan...

Bilmiyorum ama bu olaydan sonra kabuslar başladı bende. Bu insana hasta emanet ediyoruz.

Ben yerinizde olsam sonuna kadar vazgecmezdim davadan.Ne demek bir insanin hayati üzerinden baska bir insana vurmak.Allah merhamet versin bu insanlara insafsiz.
O konuda vazgeçmeyi düşünmüyorum. Hastalarımı çok seviyorum ben onlara kötülük olur vazgeçmem. Sadece umarım torpilleriyle olaydam sıyrılamaz. Yine de ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Fakat kadın belaltı vuruyor. O adam yüzünden yapıyor falan diyor ki aylardır yapmamışım şimdi niye onun yüzünden yapayım?

Asla vazgecmeyin
Eski konunuzu okudum kadınla bir iliski yasamis olma ihtimali var gibi yine de gunah almak istemem ama bu kadar gozunu kin bürumus olması şaşırtıci,bu tür insanlara prim vermeyin.

ka
Asla vazgecmeyin
Eski konunuzu okudum kadınla bir iliski yasamis olma ihtimali var gibi yine de gunah almak istemem ama bu kadar gozunu kin bürumus olması şaşırtıci,bu tür insanlara prim vermeyin.
kadının ilginç bir yanı var. O yüzden inanmıyorum buna çünkü kadın hayallerini gerçek gibi anlatır, siz konuşmasanız bile hisleri size kötü diyorsa kötüsünüzdür, hatta ona bağırmışsınızdır da siz bilmezsiniz gibi... Bu arada kadın yeni boşandı ve evliyken benimki dahil 3 kişiden bahsediyormuş zaten ve bu 3 kişiden benimki hariç ikisi evli. Hiçbirinin de alakası yokmuş. Ben olayın başından beri çok alçaltıcı bulduğum için muhatap olmadım onunla. Sanırım bu ağır geldi.

Sırf o kadını mesleğinden etmek için tanıdık hasta yollar şikayet ettirirdim. İnsanlıga bir katkım olur. Hasta hayatı ile oynamak nedir nasıl bir vicdansızlık

Eski konunuzu açamadım
Ama bir sağlık çalışanı olarak insan canı herşeyden önce gelir !!
İspatlayabilirsiniz o kadının nasıl biri olduğunu sakın vazgecmeyin
Kimlerin eline emanetiz Allah'ım
Allah yardımcınız olsun

Sırf o kadını mesleğinden etmek için tanıdık hasta yollar şikayet ettirirdim. İnsanlıga bir katkım olur. Hasta hayatı ile oynamak nedir nasıl bir vicdansızlık
Ben uzun süredir çalışıyorum ve böyle birini hiç görmedim. Dediğim gibi en ufak yaptığım şey de benimle şahsi problemleri var ayağına yatıyor. Kimse kadınla muhatap olacağız korkusuyla laf söylemiyor. Nereye düştüm böyle anlamıyorum.

Tüm mesajları kopyalayıp teslim ettim. 1 ay içinde cevap vermeleri gerek.

Eğer çalıştığınız kurumdan bir cevap çıkmazsa bimere yada sağlık bakanlığına da şikayet edebilirsiniz
Zaten hastanın ilaç kullanım raporları vs.bellidir

Bilerek isteyerek yanlış tedavi uyguluyor hastaya bunun şahsi problemi olmaz olamaz. Sizinle derdi varsa çeker kenara kozlarını paylaşır ama bir hastanın tedavisini değiştirerek ölümüne veya hastalığının uzamasına sebep olamaz. Ordaki personelde enteresan sizin üstünüz falan Yok mu görmüyor mu tedavinin seyirini

Nickbulamadimya O raporlardan çıkmaz. Çünkü fazla ilaç kalıyor oradan tamamlarlar. Sadece yazılı mesajla beni açık açık tehdidi falan var onlardan çıkar. Hasta durumu bilmiyor bile kıyamadım onu tedirgin etmeye ve sanırım çok zamanı da yok gibi Ben onlara bebek gibi bakıyordum hep. Bimere yazacağım zaten cevabı bekliyorum.

Yazılar ortak hatta yazıldı. sorumlu dahil tüm ekip okudu. İdare sorumluyu çağırmış sen naptın diye. Karışmak istemedim diyormuş. Olay açığa çıkarsa hastane yönetimi de suçlanacağı için konuyu değil benim özel hayatımı araştırır durumdaydılar ki şükür az biraz hukuk bilgim olduğu için uyardım. Dilekçem üzerinden soruşturma yapın yoksa iş büyüyecek diye.

Bu kadının haddini bildirmezseniz daha çok iş açar başınıza ve başkalarına.

Bu kadının haddini bildirmezseniz daha çok iş açar başınıza ve başkalarına.
Bana artık ulaşamaz ama çok kişiyle uğraşmış bu kadın ve en kötüsü bu kişilere hastalar da dahil. Bir ara işi bırakmayı düşündüm. Psikolojim kaldırmadı ve hala iyi durumda olduğumu söyleyemem. Yaptığı bedduaları duydum bir hastaya ve onu da yazdım. İnanın hasta yakınına söylemeye de utanıyorum çünkü hastası öldü ve bu insan ölünün arkasından söylüyor. Anlattıkça midem bulanıyor.

Elinizdeki mesajlarla lütfen bu kadına dava açın. Gerizekalı insan, egoları için nasıl insanları kullanır? Ay çok sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…