Bilmiyorum ama bu olaydan sonra kabuslar başladı bende. Bu insana hasta emanet ediyoruz.Bu hasta ruhlu kadın,eski erkek arkadaşınızdan mı hoşlanıyor? Abi falan demiş ama yaptıklarının kıskançlıktan başka açıklamasını bulamadım ben.
Tam dizilerdeki entrikacılar gibi davranıyor,tuzak kurmalar,oyuna getirmeler falan...
O konuda vazgeçmeyi düşünmüyorum. Hastalarımı çok seviyorum ben onlara kötülük olur vazgeçmem. Sadece umarım torpilleriyle olaydam sıyrılamaz. Yine de ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Fakat kadın belaltı vuruyor. O adam yüzünden yapıyor falan diyor ki aylardır yapmamışım şimdi niye onun yüzünden yapayım?Ben yerinizde olsam sonuna kadar vazgecmezdim davadan.Ne demek bir insanin hayati üzerinden baska bir insana vurmak.Allah merhamet versin bu insanlara insafsiz.
Asla vazgecmeyinO konuda vazgeçmeyi düşünmüyorum. Hastalarımı çok seviyorum ben onlara kötülük olur vazgeçmem. Sadece umarım torpilleriyle olaydam sıyrılamaz. Yine de ben elimden geleni yaptım demek istiyorum. Fakat kadın belaltı vuruyor. O adam yüzünden yapıyor falan diyor ki aylardır yapmamışım şimdi niye onun yüzünden yapayım?
kadının ilginç bir yanı var. O yüzden inanmıyorum buna çünkü kadın hayallerini gerçek gibi anlatır, siz konuşmasanız bile hisleri size kötü diyorsa kötüsünüzdür, hatta ona bağırmışsınızdır da siz bilmezsiniz gibi... Bu arada kadın yeni boşandı ve evliyken benimki dahil 3 kişiden bahsediyormuş zaten ve bu 3 kişiden benimki hariç ikisi evli. Hiçbirinin de alakası yokmuş. Ben olayın başından beri çok alçaltıcı bulduğum için muhatap olmadım onunla. Sanırım bu ağır geldi.Asla vazgecmeyin
Eski konunuzu okudum kadınla bir iliski yasamis olma ihtimali var gibi yine de gunah almak istemem ama bu kadar gozunu kin bürumus olması şaşırtıci,bu tür insanlara prim vermeyin.
Ben uzun süredir çalışıyorum ve böyle birini hiç görmedim. Dediğim gibi en ufak yaptığım şey de benimle şahsi problemleri var ayağına yatıyor. Kimse kadınla muhatap olacağız korkusuyla laf söylemiyor. Nereye düştüm böyle anlamıyorum.Sırf o kadını mesleğinden etmek için tanıdık hasta yollar şikayet ettirirdim. İnsanlıga bir katkım olur. Hasta hayatı ile oynamak nedir nasıl bir vicdansızlık
Tüm mesajları kopyalayıp teslim ettim. 1 ay içinde cevap vermeleri gerek.Eski konunuzu açamadım
Ama bir sağlık çalışanı olarak insan canı herşeyden önce gelir !!
İspatlayabilirsiniz o kadının nasıl biri olduğunu sakın vazgecmeyin
Kimlerin eline emanetiz Allah'ım
Allah yardımcınız olsun
Bilerek isteyerek yanlış tedavi uyguluyor hastaya bunun şahsi problemi olmaz olamaz. Sizinle derdi varsa çeker kenara kozlarını paylaşır ama bir hastanın tedavisini değiştirerek ölümüne veya hastalığının uzamasına sebep olamaz. Ordaki personelde enteresan sizin üstünüz falan Yok mu görmüyor mu tedavinin seyiriniBen uzun süredir çalışıyorum ve böyle birini hiç görmedim. Dediğim gibi en ufak yaptığım şey de benimle şahsi problemleri var ayağına yatıyor. Kimse kadınla muhatap olacağız korkusuyla laf söylemiyor. Nereye düştüm böyle anlamıyorum.
Yazılar ortak hatta yazıldı. sorumlu dahil tüm ekip okudu. İdare sorumluyu çağırmış sen naptın diye. Karışmak istemedim diyormuş. Olay açığa çıkarsa hastane yönetimi de suçlanacağı için konuyu değil benim özel hayatımı araştırır durumdaydılar ki şükür az biraz hukuk bilgim olduğu için uyardım. Dilekçem üzerinden soruşturma yapın yoksa iş büyüyecek diye.Bilerek isteyerek yanlış tedavi uyguluyor hastaya bunun şahsi problemi olmaz olamaz. Sizinle derdi varsa çeker kenara kozlarını paylaşır ama bir hastanın tedavisini değiştirerek ölümüne veya hastalığının uzamasına sebep olamaz. Ordaki personelde enteresan sizin üstünüz falan Yok mu görmüyor mu tedavinin seyirini
Bana artık ulaşamaz ama çok kişiyle uğraşmış bu kadın ve en kötüsü bu kişilere hastalar da dahil. Bir ara işi bırakmayı düşündüm. Psikolojim kaldırmadı ve hala iyi durumda olduğumu söyleyemem. Yaptığı bedduaları duydum bir hastaya ve onu da yazdım. İnanın hasta yakınına söylemeye de utanıyorum çünkü hastası öldü ve bu insan ölünün arkasından söylüyor. Anlattıkça midem bulanıyor.Bu kadının haddini bildirmezseniz daha çok iş açar başınıza ve başkalarına.
Önce hastane kararını bekleyeceğim. Çünkü normalinde durumu tespit ettikleri gibi savcılığa teslim etmeleri gerekiyor.Elinizdeki mesajlarla lütfen bu kadına dava açın. Gerizekalı insan, egoları için nasıl insanları kullanır? Ay çok sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?