Doğuma Hazırlık Eski köy besigi kullananlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Emel-19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
5
1
30
Merhaba arkadaşlar evim şuan küçük olduğu için ve doğumdan yaklaşık 3 ay sonra doğu tayinimiz çıkacağı için bizimde eskiden köylerde içinde büyüdüğümüz besiklerde almayı düşünüyorum. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim? Bu zamanda kullanıp ta memnun kalan var mi

Neden eski köy beşiği ? Küçük samimi joker civil yada e bebekte ve pek çok yerde 200 tl civarı beşiklerde var. Öyle bir şey alabilirsiniz. Bir de babynest yatak 120 lira civarıydı e bebekte mis gibi taşınana kadar idare eder sizi .

Gezmeye gıtmezseniz ve oldugunz bolge soguksa bence mantıklı . ama surkli bi yerlere gidersnz yanınzda goturmeniz lazm çünkü başka bi yerde uyumuyo ona alışan çocuklar

Şöyle söyleyeyim suanki çocuklarda gaz sancısı ve uyku problemi çok fazla. Etrafımdaki yeni anneler hep geceleri uykusuzluktan muzdaripler. Bu besiklerde yatan çocuklar mışıl mışıl uyuyabiliyor bide gaz sancısı ile pek karsilasilmiyor o yüzden düşünmüştüm ama karar veremedim zaten 3 aylik olana kadar kullanacağız yerim dar

Gezmeye gıtmezseniz ve oldugunz bolge soguksa bence mantıklı . ama surkli bi yerlere gidersnz yanınzda goturmeniz lazm çünkü başka bi yerde uyumuyo ona alışan çocuklar
Nisanin son haftası doğum görünüyor gidene kadar temmuza kadar yani yerim dar olduğu için idare eder diye dusunmustum

Anladm ,ayakta sallamayı düşünmezmisinz yanı üç ay için beşik almaya deger mi bilemedm ben ayagjmda salladm genelde park yatagı vardı bide evima dar oldugu için benimde
Sürekli ayakta sallayıp bebeği nereye yatirayim diğer besiklerden yerim dar olduğu için alamiyorum

Annem bizi o beşiklerde büyütmüş. Kuzenlerde keza. Hepimizin kafasının arkası dümdüz. Birbirimizle dalga geçeriz düz kafa diye. Bunu dikkate al derim

Eski köy beşiği denen nasıl ki. Şu bildiğimiz tahtalar mı. Ee onu alacağınıza katlanır bi beşik alın daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…