Eski mutluluğum yok

Bence pandemiden kaynakli buyuk kismi.. bi yere gitmek
Istesen testler sunlar bunlar.. birde tabii virus kapacak
Miyim stresi var.. dunyaya asilanan korku vs. Cok uzun surdu bu surec

İnsan nasil alkolik ya da madde bağımlısı olur yea falan derdim şimdi çok iyi anlıyorum. Gerçeklik o kadar bunaltıcı ki😒 Hayal bile kuramıyorum planladığım hicbir sey olmadi son yillarda🤣
astrologlar bu yıl senin burcunun yılıı mutluluk yağacak para yağacak diyor.yavv düşündüm mısır da dedem yoktu piyango bileti vs almıyorum borsadan da gün gün batıyorum nereden gelecek bu paralar mutluluklar ayolll? :KK45: :KK53:

astrologlar bu yıl senin burcunun yılıı mutluluk yağacak para yağacak diyor.yavv düşündüm mısır da dedem yoktu piyango bileti vs almıyorum borsadan da gün gün batıyorum nereden gelecek bu paralar mutluluklar ayolll? :KK45: :KK53:
hangi burçmuş o yaaa belki bana yağar yağarsa kırışırız :)

Kimse hayalindeki işi yaptığı için mutlulukla koşa koşa işe gitmiyor ki. Hepimizin şartları zor en iyisi kendi işinin olması o da imkan ve şans meselesi...

Selam arkadaşlar,
Eskiden de mutlu değildim ama şuan hiç mutlu değilim... Hayatımda değişiklikler, kayıplar oldu sebep bunlar mı bilmiyorum. Daha yeni yeni düzen tutturmaya başladım.

Çalışmaya başladım ama eskisi gibi değilim kendimi rahat hissedemiyorum. İnsanlardan sıkılıyorum. İnsanlarla iletişim içinde olmam gereken bir iş yapıyorum.

Eskiden hedeflerim vardı... İçimde hiç heves de kalmadı... Sanırım mutsuzluğumun en büyük sebebi bu.

Kendi işim olsun istiyorum, bir firmaya bağlı çalışmak istemiyorum. Sabahın köründe kalkmak işkence gibi geliyor...
Bu ben değil mi ya .

yani sağlığımıza şükür tabii bir de çalışıyorum ona da şükür, allah kimseyi sağlık ve işsizlikle sınamasın, sağlık sorunu olan en kısa sürede sağlığına, işi olmayan en kısa sürede güzel bir işe kavuşsun inşallah. benim en büyük mutluluk kaynağım kedim. gün içinde ufak şeylerle mutlu olmaya çalışıyorum. işleri parçalara bölüp tamamladıkça kendimi ödüllendiriyorum. atıyorum şu rapor bitti, bi kahveyi hak ettim. şu iş bitti bi sigara molası vereyim vs tarzında. bazen dışarıda hava soğukken, yağmur varken akşam çayımı demleyip sevdiğim dizileri izlemekle kendimi mutlu etmeye çalışıyorum. aşk meşkten yana şansım yok bir süre elimi tamamen çekmeye karar verdim o konulardan. ekonomi berbat, hastalık zaten berbat, gelecek kaygısı bi başlarsa çukura düşerim. ben kendime yatırım yapmaya çalışıyorum bir yandan. bundan 2 sene önce beni geri çeviren şirketin ik'cısı linkedinden yazdı. benim ünvanımda ihtiyaç varmış da benimle görüşme yapmak istiyormuş falan. bi keyiflendim ama yanıt vermedim, ajda pekkan'ın şarkısında dediği gibi "bir zamanlar sen de bana acımadın / yalnız kaldım / yıkılmadım ayaktayım" :D hayat işte, zamanında kapısından kovanlar bi bakmışsın kapını çalmışlar. zaman zaman yaşıyorum bu tarz şeyleri. mutlu ediyor, egonoz okşanıyor, özgüven tazeleniyor.

Yaş ilerledikçe geçmişte yaşananlar bir şekilde iz bırakıyor hepimizde, biraz önyargı bolca kaygı ve sorumluluğun artması ile birlikte dönem dönem mutsuz hissetmek normal, ama ben anksiyete illetine rağmen mutsuzluğa savaş açtım içimde.

İstemesem bile zorluyorum kendimi, her gün ama her gün kendimi iyi hissettirecek bir kaç şey mutlaka yapıyorum. Dün işten erken çıkıp watsons’a uğradım ve kocaman bir poşet alışveriş yapıp eve geldim. Saatlerce bakım yaptım, kendimle ilgilendim ve akşamına kendimi çok daha iyi hissediyordum.

Sevdiğim kitapları etrafımda tutarım, canım sıkıldıkça okurum. Keyif aldığım oyunları oynarım, sosyalleşmek istemesem bile çıkar arkadaşlarımla görüşürüm, birilerinin derdine merhem olur, onlarla ilgilenirim, kendimi zorlar hayaller kurarım, olur mu olmaz mı diye düşünmem ritüeller yaparım, şu aralar mantra yazıyorum mesela… Beyin sürekli aynı şeyi yaza yaza bir süre sonra onu gerçek sanmaya başlıyor 😂

Yani; hayatın yaşanmaya değer olduğunu, en değerli şeyin ise “zaman” olduğunu kendime hatırlatmaya çalışıyorum sürekli. Herkes gibi problemlerim, kaygılarım var ama en önemlisi umudum var. Eğer hayata gelmişsem bunun bir anlamı olmalı. Kendinizi zorlayın iyi hissetmek için, çünkü iyi hissetmek de bir çok şey gibi çaba istiyor.

Back
X