Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
astrologlar bu yıl senin burcunun yılıı mutluluk yağacak para yağacak diyor.yavv düşündüm mısır da dedem yoktu piyango bileti vs almıyorum borsadan da gün gün batıyorum nereden gelecek bu paralar mutluluklar ayolll?İnsan nasil alkolik ya da madde bağımlısı olur yea falan derdim şimdi çok iyi anlıyorum. Gerçeklik o kadar bunaltıcı kiHayal bile kuramıyorum planladığım hicbir sey olmadi son yillarda
![]()
aa bu benim :)Hayatımda değişiklikler, kayıplar oldu sebep bunlar mı bilmiyorum.
İnsanlardan sıkılıyorum.
Eskiden hedeflerim vardı... İçimde hiç heves de kalmadı... Sanırım mutsuzluğumun en büyük sebebi bu.
hangi burçmuş o yaaa belki bana yağar yağarsa kırışırız :)astrologlar bu yıl senin burcunun yılıı mutluluk yağacak para yağacak diyor.yavv düşündüm mısır da dedem yoktu piyango bileti vs almıyorum borsadan da gün gün batıyorum nereden gelecek bu paralar mutluluklar ayolll?![]()
![]()
balukkkkkkhangi burçmuş o yaaa belki bana yağar yağarsa kırışırız :)
heee bak olmadı ben yayımbalukkkkkk![]()
Bu ben değil mi ya .Selam arkadaşlar,
Eskiden de mutlu değildim ama şuan hiç mutlu değilim... Hayatımda değişiklikler, kayıplar oldu sebep bunlar mı bilmiyorum. Daha yeni yeni düzen tutturmaya başladım.
Çalışmaya başladım ama eskisi gibi değilim kendimi rahat hissedemiyorum. İnsanlardan sıkılıyorum. İnsanlarla iletişim içinde olmam gereken bir iş yapıyorum.
Eskiden hedeflerim vardı... İçimde hiç heves de kalmadı... Sanırım mutsuzluğumun en büyük sebebi bu.
Kendi işim olsun istiyorum, bir firmaya bağlı çalışmak istemiyorum. Sabahın köründe kalkmak işkence gibi geliyor...