• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski nesem mutluluğum

4-5 yıl sonrada şimdileri hatırlayıp üzülürsünüz, böyledir bu yani insan her türlü geçmişi özler ve eskiden daha mutlu olduğunu düşünür.

Yıllar geçtikçe büyüyoruz, olgunlaşıyoruz. Bununla birlikte dertlerimiz de artıyor. Muhtemelen birkaç yıl sonra da bugünler için aynı şeyi düşüneceksiniz. En azından bende öyle oluyor.

Merhaba arkadaslar ben epey duzeldim. Merak etmeyin sacma sapan soru sormicam haha.

Merak ettigim sey eski koy evi alsak o evi yikip yenisini yapmak mantikli mi ? Yoksa arsa mi daha mantikli. Ikiside ortalama ayni fiyat.

Arsa daha mantıklı evi yık harfiyatı temizle bi sürü masraf çıkar
Ayrıca kimlerdensiniz çıkaramadım sizi
Bu kez tanıdım sizi
Geçen gün arsa işine giriyordunuz iyiydiniz ne oldu da birden modunuz düştü

Evet 4-5 yıl önce daha genç daha toyduk. O zaman sevincimi de üzüntümü de daha dolu dolu yaşardım. Şimdi yaşım oldu 30 sevincimi de üzüntümü de daha ölçülü yaşıyorum. Her ikisi de geçici çünkü biliyorum. Ruhum dinginleşti belki de.

Her anı daha iyi daha vicdanlı insanlara yük olmadan geçirirseniz bu üzüntü daha da azalır. En azından içim rahat dersiniz. Geçmişe bu kadar da üzülmezsiniz.

Back
X