Olayı anladım. Konu sahibi evinde kaldığı kişiyi sevmiyor, sadece rahat bir evde yasamak istiyor öğrenci yurdundan falan ziyade. Yoksa insan istedikten sonra 40 kere bulur o kalacak yeri. Bir öğrenci için yurt bulmak zor olmamalı. Ama 5 kişiyle beraber kalacagi bir yurt odasından ziyade rahat bir ev daha uygun geliyor. E ama ev onun değil, mecburen ev sahibinin de suyuna gitmek zorunda. Ev sahibi gözünün önünde aldatsa da görmezden gelir. Tabi başka sebepler de var, adamın ona yalandan bir yakınlık göstermesi arayıp sormasi vs. Gerçi konu sahibi bu yakınlığın ne amaçla gösterildiğini anlamauacak kadar saf değildir bence.
Bir de abla meselesi var. Evet ablan çoj dogru isler yapmıyor olabilir. Peki sen? 19 yasında böyle gereksiz bir ilişki yasaman ne kadar doğru ? Bir de ben ablanla yasadigin anlaşmazlığın anlattığın gibi olduğuna da pek inanmıyorum. Bence başka bir sebep var .
Ama bütün bu hatalarının tek bir sorumlusu var, o da ailen. Sen değilsin. Seni arayıp sormamislar bir boşluğa dusmussun ama lütfen kendine bir iyilik yapıp o evden uzaklaş. 19 yasında bir adamın kapatması olma. Saçma sapan kadınlarla muhatap olacağına okulunu bitir. Önceki konularından gördüğüm kadarı ile okuluna da gitmiyorsun. Yapma boyle. Emin ol o adam yarin bir gün senden sıkılacak, başından atmak isteyecek, o zaman ne yapacaksın?