Eski nişanlı ve saçmalıkları

Bitmiş gitmiş hala neden telefon bekliyorsunuz ki? 1 kere söylemişsiniz zaten aramamışlar, nişanlınız ne istediğini söylemiş açıkça.Bence telefon falan beklemeden direkt ne varsa evlerine gönderin

Hayata kaldigin yerden onsuzda devam edebildiği ni görmüş, hazmedememis bu kadar basit.
Bilezikleri de gonder gitsin. Cilasi olur.

Bilezikleri verin. Gecen burda bi konu vardi kadin bilezikleri teslim etmis ama bilezikleri almadik diye dava acacakmis aile. O yuzden verdiginizi ispatlayan bisey yapin. Ne biliyim kameranin olduğu yerde verin mesela. Muhattap olmaya degmez bence

hala barışma umudunuz var gibi geldi zira bilezikleri arayıp ailenizden isteseler hoş olmazdı

Ne amacı olcak. Bitmiş işte niye arasın ki? Sende gönder çok mu meraklısın 2bileziğe de telefon bekliyorsun?

Benimki gibi biten bir nişanlılık süreci. Canım benimde telefonda tartıstık bitirdik ailesi bir kere bile aramadı eşyalar için arar diye onu bile yapmadılar biz en son dayanamadık iğnesine kadar gönderdik. Bir kere bile büyükler girmeden böylece bitti.

Saygısızlık bu bence.

Saygısızlık bu bence.
Aynen saygısızlık o yüzden seni çok iyi anlıyorum sen de barışmak için istemiyorsun en azından nasıl gelip büyükler bir araya gelip istenme olduysa aynıı şekilde bitsin karsılıklı helallessınler ya da ne bilim bir kere konusulsun ama yok adamlar takmıyor ya ben iğnesine kadar gönderdim onlar o kadar hediyelerim vardı onu gönderelim mi diye sorulmadı ya istediğimde değil kesinlikle ben onları kesinlikle istemem ama insan bir arardı ya.

Aileleri neden isin icine katiyorsunuz? Ikiniz ayrilmayi beceremiyor musunuz? Yoksa ailen vermemek icin bahane mi uyduruyor?

Aynı şeyi yaşıyoruz. Kız babası olarak bekliyor benim babam. İstemeye ordu gibi geldiler diyor ayrılırken böyle sevgiliden ayrılır gibi olmaz diyor. Benim ona aldığım hediyelerde var. Onları yollayayım dıyen yok.

Ailesi istemeye gelmedi mi?
Ailesi ile beraberken yapılmadı mı bu nişan?

İki sevgili değilsiniz ki artık bitti deyince bitsin, ayrılın.

Ailelerin konuşması lazım.

Hakikaten saçmalamış nişanlınız.

Bence sizin aileniz onları arasın, oğlunuz böyle böyle demiş, kızımdan ayrılmış, biz de nişanı bozuyoruz, hediyelerimizi de göndereceğiz desin. Bir şahit eşliğinde hatta birden fazla şahit olsun, bilezikleri iade edin.

Olması gereken bu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…