Evet çünkü 2 bileziğe tenezzül etmez.Hayata kaldigin yerden onsuzda devam edebildiği ni görmüş, hazmedememis bu kadar basit.
Bilezikleri de gonder gitsin. Cilasi olur.
Benim umudum yok yani ben sildim onu ama onu bilemiyorumhala barışma umudunuz var gibi geldi zira bilezikleri arayıp ailenizden isteseler hoş olmazdı
o zman bilezikleri boşver gitsin hayatına bak senBenim umudum yok yani ben sildim onu ama onu bilemiyorum
Saygısızlık bu bence.Benimki gibi biten bir nişanlılık süreci. Canım benimde telefonda tartıstık bitirdik ailesi bir kere bile aramadı eşyalar için arar diye onu bile yapmadılar biz en son dayanamadık iğnesine kadar gönderdik. Bir kere bile büyükler girmeden böylece bitti.
Aynen saygısızlık o yüzden seni çok iyi anlıyorum sen de barışmak için istemiyorsun en azından nasıl gelip büyükler bir araya gelip istenme olduysa aynıı şekilde bitsin karsılıklı helallessınler ya da ne bilim bir kere konusulsun ama yok adamlar takmıyor ya ben iğnesine kadar gönderdim onlar o kadar hediyelerim vardı onu gönderelim mi diye sorulmadı ya istediğimde değil kesinlikle ben onları kesinlikle istemem ama insan bir arardı ya.Saygısızlık bu bence.
Aynı şeyi yaşıyoruz. Kız babası olarak bekliyor benim babam. İstemeye ordu gibi geldiler diyor ayrılırken böyle sevgiliden ayrılır gibi olmaz diyor. Benim ona aldığım hediyelerde var. Onları yollayayım dıyen yok.Aynen saygısızlık o yüzden seni çok iyi anlıyorum sen de barışmak için istemiyorsun en azından nasıl gelip büyükler bir araya gelip istenme olduysa aynıı şekilde bitsin karsılıklı helallessınler ya da ne bilim bir kere konusulsun ama yok adamlar takmıyor ya ben iğnesine kadar gönderdim onlar o kadar hediyelerim vardı onu gönderelim mi diye sorulmadı ya istediğimde değil kesinlikle ben onları kesinlikle istemem ama insan bir arardı ya.
Olması gereken bu zaten.Ailesi istemeye gelmedi mi?
Ailesi ile beraberken yapılmadı mı bu nişan?
İki sevgili değilsiniz ki artık bitti deyince bitsin, ayrılın.
Ailelerin konuşması lazım.
Hakikaten saçmalamış nişanlınız.
Bence sizin aileniz onları arasın, oğlunuz böyle böyle demiş, kızımdan ayrılmış, biz de nişanı bozuyoruz, hediyelerimizi de göndereceğiz desin. Bir şahit eşliğinde hatta birden fazla şahit olsun, bilezikleri iade edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?