Eski nişanlı ve saçmalıkları

Aynen canım peki yasın kac canım ne zamandır ayrıldınız ? Ben seni çok iyi anlıyorum benim babamda arayacaklar adam gibi en azından bir özür dileyecekler böyle telefonda bitmez birşeyler dedi hakıkaten biz doğudayız bizim burada herhalde bitek benim nişanım böyle bitti . Babam eşylarını bir yere bağışlayalım makbuzu gönderelim dedi ben en ufak eşyayı bile gönderdim istemiyorum onların eşyasını. Şimdi en kötüsü kendi çeyizin evin her yerinde tıka basa almışım ne gerek vardı sanki.

Velinin imzası onayı mı gerekiyor nişanın bozulması için? Bitmiş gitmiş işte uzatmanın anlamı ne. Ayrıldıktan sonra , o hakaretleri yedikten sonra bilezikleri hala tutmanız saçma anında yollacaktınız. İstediğine göre zaten bitirmiş. Hayır bitmemiş olsa bile o hakaretleri sindirecek misiniz?

15 gündür ayrıyız canım. Ben de yollayacağım 2 bilezik var zaten başka bişey yapılmadı.

15 gündür ayrıyız canım. Ben de yollayacağım 2 bilezik var zaten başka bişey yapılmadı.
Seninki çok yeniymiş benim 2 aya yaklaştı zor süreç Allah yardımcın oolsun hala unutamadım mesela ben.

Hadi ikiniz birbirinize girdiniz olay bu hale geldi ya aileler neden ara bulmuyor. Bir kız için nişan atmak kolay bir durum mu? Kimse etliye sütlüye karışmıyor ve bu tür insanlar laf arasında' ayy ben çok geçimliyim tavırlarında oluyorlar. Bir insan çıkıp demiyor mu noluyor diye. Nişan oyuncak mı? Bu erkek anneleri oğullarını kundaklayıp bezlesinler bunlar niye büyümez anlamadım. Bambu misali boya mı veriyorlar? Dünden beri nişanlı konularını okuyorum üzüntü duydum, arkadaşlar adına.

Canım benimki de aynı şekilde bitti artık erkek aileleri için nişan atmak sevgiliden ayrılmak kadar basit gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…