- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Cocuk oyuncagi degil bu oyuncak mi sandi seni nisanlanacak bilincte bi insan bunu da dusunmeli simdi cikip boyle konusmasi cok ters 15gun kala akli nereye uctuysa orda kalsin ve sana yaklasmasinarkadaşlar nıkahıma 15 gun kala eskı nısanlım benı terk ettı 3 ay uğraştım donmedı bende kabullendim sonunda ayrılalı 7 ay olucak delı gıbı pişman ama guvenım yok aılelerde bırbırıne düşman oldu ıyıce ne yapmalıyım sızce? sevgı varmı evet varayrıca hayatımda tanımaya calısıtım cıddı olduğum bırıde vardı
ıcım bır tuhaf oldu ama gelecegımız yokTanımaya calıştıgınız kişiyi düşünün bence.
3ay ugraşmanızda bişi ifade etmemiş.
Cizgi cektigin gibi kalsın.
arkadaşlar nıkahıma 15 gun kala eskı nısanlım benı terk ettı 3 ay uğraştım donmedı bende kabullendim sonunda ayrılalı 7 ay olucak delı gıbı pişman ama guvenım yok aılelerde bırbırıne düşman oldu ıyıce ne yapmalıyım sızce? sevgı varmı evet varayrıca hayatımda tanımaya calısıtım cıddı olduğum bırıde vardı
arkadaşlar nıkahıma 15 gun kala eskı nısanlım benı terk ettı 3 ay uğraştım donmedı bende kabullendim sonunda ayrılalı 7 ay olucak delı gıbı pişman ama guvenım yok aılelerde bırbırıne düşman oldu ıyıce ne yapmalıyım sızce? sevgı varmı evet varayrıca hayatımda tanımaya calısıtım cıddı olduğum bırıde vardı
Eger onu donersen yarin canı sıkılır seni boşar... kendine yazik etme düğününe 15gun kala seni yuz üstü birakan birine nasil guvenip sirtini yaslayabilirsinki.arkadaşlar nıkahıma 15 gun kala eskı nısanlım benı terk ettı 3 ay uğraştım donmedı bende kabullendim sonunda ayrılalı 7 ay olucak delı gıbı pişman ama guvenım yok aılelerde bırbırıne düşman oldu ıyıce ne yapmalıyım sızce? sevgı varmı evet varayrıca hayatımda tanımaya calısıtım cıddı olduğum bırıde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?