Eski nişanlım cok pişman olmus :(

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
arkadaşlar nıkahıma 15 gun kala eskı nısanlım benı terk ettı 3 ay uğraştım donmedı bende kabullendim sonunda ayrılalı 7 ay olucak delı gıbı pişman ama guvenım yok aılelerde bırbırıne düşman oldu ıyıce ne yapmalıyım sızce? sevgı varmı evet var ayrıca hayatımda tanımaya calısıtım cıddı olduğum bırıde vardı

Tanımaya calıştıgınız kişiyi düşünün bence.
3ay ugraşmanızda bişi ifade etmemiş.
Cizgi cektigin gibi kalsın.

Cocuk oyuncagi degil bu oyuncak mi sandi seni nisanlanacak bilincte bi insan bunu da dusunmeli simdi cikip boyle konusmasi cok ters 15gun kala akli nereye uctuysa orda kalsin ve sana yaklasmasin

Denenmişi denemek aptallıktır demişler.. boşver sen tanımak üzere olduğun kişiye şans ver.. adam gibi bir tip olsa seni düğüne 15 gün kala bırakmazdı..

Yıllar önce ünv den arkadasım biriyle nişanlandı,üstelik kızın peşinden koştura koştura zor ikna etti erkek onu ama bi yıl sonra ayrıldı bıraktı gitti.altı ay sonra kızın annesinin önüne diz çöktü çarşının ortasında pişmanım diye aileyi kızı yine ikna etti Yada kandırdı diyelim.sonuc ne oldu biliyormusun düğün davetiyeleri dağıtıldı Çarşamba kına gecesi vardı Pazartesi yüzüğü kızın yüzüne attı arkadasım ağlaya ağlaya mutfak dolabını salondaki eşyaları dantelleri topladı....
Herkes aynı diye bişi yok ama arkadasın dediğine kesinlikle katılıyorum denenmişti denemek aptallıktır...bak önüne bosver

Nikahına 15 gün kala senden ayrılacak adam nasıl oluyor da tek bir lafıyla seni bu hale getirebiliyor şaşırıyorum. Üstelik hayatınfa ciddi biri varken. Biraz mantıklı olmaya davet ediyorum ben.

Sizden Ayrilip ve geri donmeyecek kadar naptiniz diye dusundugunuzde eger karsi tarafi haksiz buluyorsaniz bence de hic denemeye degmez cunku bir garantisi yok tekrar yapmayacaginin yari yolda birakma olasiligi yuksek.
Bu durumda en azindan icinizde bu durumu halletmis oldunuz o kisi geri dondu bi nevi galip gelmis oldunuz oyle dusunun.
Bende ayni durumda gibiydim cabaladim kac ay olmadi kesinlikle istemedigini soyluyordu eger olur da gunun birinde geri donmeye kalkarsa benimde cevabim hayir olur.

canım bu çocuk seni terk etmiş. aynısı benim bir arkadaşımın başına geldi düğünlerine 3 ay falan kala evlilik korkusu falan filen diye kızı terk etti. tabi kız çok seviyodu zamanla alıştı daha sonra tekrar karşısına çıktı ve kız bunu affetti aradan 4 5 ay geçmeden tekrar ayrıldılar. yani bence asla güven olmaz içinde bu acı bu düşünce hep kalır tabii sen bilirsin yinede

Koskoca üc ay ugrastin dönmediyse , Simdide sen dönme.
Cocuk oyuncagimi bu , dügüne kala seni terj ediyor sonra geri dönüyo ..
ayrica ailenizinde gururunu dusunun bence ve kabul etmeyin.
hem gayatinizda baskasida varmis yani neden hala soru isareti icindesinki.
dugube kalan terk eden , evliykende terk eder.

3 ay sonra mı aklı başına gelmiş? Düğüne 15 gün kala bırakmış sizi, ileride en ufak şeyde boşanma konusunu açabilir.
Bence tanımaya çalıştığınız kişiye bi şans verin.

bence seni gerçekten seviyor olsaydı düğüne okadar kısa süre kala bırakıp gitmezdi. şuan hayatında kim varsa ona değer ver onu tanımaya çalış. bir insan kendini en başta belli eder dönüp arkana bakma bile

bence geri donme yeni biri her zaman eskiden daha iyidir

eğer geri dönerseniz çok büyük hata edersiniz, sizi yarı yolda bırakmış gene yapar, hem hayatınızda ciddi biri var onu kafanızı yorun, şimdimi geldi aklına 7 ay sonra

Tekrardan aynı şeyi yapmayacağını bilemezsiniz.Evet hayatta keskin köşeleri olmayacak ve esneyebilir olmalısınız lakin yanlış zamanda doğru insana yapılan bir yanlış sizi mahveder ve hayati bir pişmanlığa sürükler.Şimdi size diyeceğim size yanlış bir zamanda yapıldı bu yanlışlık.

Affedip etmemek tamamiyle sizin kararınızdır.Sonuç iyide olsa kötüde olsa sadece sizi bağlayacak.Ama denilebilecek tek şey sadece bu işe kalbiniz ile aklınız aynı zamanda evet diyor mu ? Demiyorsa yolunuza bakın ve yürüyün

bu sekılde sorumsuz bırıne dönmekle hata yaparsınız affetmek kolaydır asıl mesele düğüne 15 gün kala bırakan birine bir daha güvenebılmektır.Guven tek kullanımlık diye boşuna dememişler hakkınızda hayırlısı olsun...

Bence önce şu ciddi düşündüğünüz şahıstan ayrılın ciddi düşünseniz me yapmalıyım diye sormazdınız..ikinciside ayrılma sebebi neydi eger hiçbir sebep sunamıyorsa hayatında başkası olma ihtimali çok yüksek ..

Eger onu donersen yarin canı sıkılır seni boşar... kendine yazik etme düğününe 15gun kala seni yuz üstü birakan birine nasil guvenip sirtini yaslayabilirsinki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…