eski nisanlim ve ben soktayim !!!!!

kedilove

Tebessüm. Tebessüm.. İçten sıcacık Tebessüm..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
2.002
891
83
İzmir
Merhaba degerli arkadaslae yine ben. Sizle paylasinca derdimi cok mutlu oluyorum inanki icimdekileri kimseyle paylasamiyorum ki . Arkadaslar nisanlimla ayrildiktan sonra aptal gibi surekli instegramina falan bakiyoryum. Eski nisanlim gitmis durumuna bekarlik sultanlik yazmis onun disinda yabanci acik mahremi acik kadin fotolari olan hesaplari takibe baslamis resimlerdende begendigi olmus simdi diyrum ben nasil sevmisim diye siz olsa ne dusunurdunuz kardeslerim bunlari gorseniz.

Eski eskide kaldi derim takip etmm yoluma bakarim acikcasi kimi takip ederse etsin sizene acikcasi..

yani niye takip ediyorsun hala çocuk senin annene bağırmamış mıydı . o sensin değil mi karıştırmıyorum

Sogumaniz için bir sebep daha vermiş işte

zaten sen bak diye yapıyor .kafana tak diye yapıyor.engellemeye çalıl kendini . oraya bakmak istedığınde buraya girip konulatı oku kafan dağılsın işe yarıyor :)

zaten sen bak diye yapıyor .kafana tak diye yapıyor.engellemeye çalıl kendini . oraya bakmak istedığınde buraya girip konulatı oku kafan dağılsın işe yarıyor :)

Canim bende oyle dusundum ama insan cevresinden arkadaslatindan utanir oyle hedaplari takip edetrkk birazda karakter meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…