eski nisanlim ve ben soktayim !!!!!

Begenmekle kalir en fazla ..

Bosver gitsin , Eski eskide kalir..

bence tam tersi üzgün ve kendini kandırıyor tbi sen daha iyi tanıyorsun ex nişanlını ama hiç umrunda değilmiş gibi davranan aslında en cok umursayandır bence

Olabilir belki canim ama inan ben ayrilmamak icin eljmden geleni yaptim yuzuk atmasini hakaretlerini herseyini duzelir diye bekledim ama en son anneme saygisizlik edince duramadim artik vijdanik rahat

Siz görün diye yapiyor. O da sizi takip ediyordur büyük ihtimalle. Bence siz onu bi engelleyin. Sizin hesabiniza girmeye calisipta giremediginde görsün sizin umursamadiginizi.

bende sürekli eski eşimi takip ediyorum. bakmamak elimde değil. bu sefer söz bi daha bakmıcam diyorum ama sabahları ilk işim ona bakmak oluyor.

Şokluk bir durum yok.O artık bekar ve özgür bir erkek.Ne bekliyordun ki,sana hitaben damar sözler paylaşmasını filan mı ?

Ayrıca dediğin gibi açık sayfaları ekliyorsa hamurunda kıroluk varmış.
Şimdi sen onunla nişanlı veya evli olsaydın,"benimki assllaa bakmaz" diyenlerden olacaktın.

Bence hiç bakma artık bu sorgulamalar seni daha çok üzer .

kurtulduğuma sevinir kalkar bi Şükür Namazı kılarım başka ne düşünücem?

Uzulmez o bekarlik sultanliktir yazmis ve de ben Dua ediyrum insallah kotu yonlere sapmaz
Canim bunlarin hepsi ayni kalem ayni fabrika seri uretimi gibi .. Benimkide ayrildigimiZda umurumda olmaz bekarlik sultanlik dedi ama gorecek kim sultan olcak kim vezir kim rezil olcak goreceZ... Ben senin acini izdirabini cok iyi anliyorum ama Allaha dua edip bi an once bu durumu atlatmak icin bize yardimci olmasindan baska care gorunmuyor..ben sunu anladim bizi degerli gorselerdi hatalarini bilip yanimizda olurlardi sevgileri yokmuski yanimizda degiller ve ben cok iyi biliyorum sende iyi bir insansin belki yillar gecicek hayatina cok guzel bir insan cikicak ama omru boyunca senin gibi deger vereni iyisini bulamiycak basini taslara vurucak ama bu tipler onuda anlamaz algilayamaz cunku kendilerini bulunmaz hint kumasi goruyorlar ..zaman ve Allah diycez arkadasim

bir çay koyar mutluluklar dilerdim

Kuzum evet ozgur diyrum sanane diyrumiki sene miz gecmis zorumada gidiyr neymis kizginmis sevgimin yabinda defil annemin yanjnda olmusum ben her hakaretiji yuzuk atmasini icten ice susarak sustim yaninda oldum ama bizim wve doldurulmus halde gelip annemin gozlerini doldurdu ve sevgim buyukolsaymis annemin karsisinda dururnusum seviyrum diye var mi boyle sacmalik ben onun annesine aynidini yapaydim neler ederdi o dakka ayrilirdi. Ama sunu iyi anladim hic sevmemis beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…