Merhaba degerli arkadaslae yine ben. Sizle paylasinca derdimi cok mutlu oluyorum inanki icimdekileri kimseyle paylasamiyorum ki. Arkadaslar nisanlimla ayrildiktan sonra aptal gibi surekli instegramina falan bakiyoryum. Eski nisanlim gitmis durumuna bekarlik sultanlik yazmis onun disinda yabanci acik mahremi acik kadin fotolari olan hesaplari takibe baslamis resimlerdende begendigi olmus simdi diyrum ben nasil sevmisim diye siz olsa ne dusunurdunuz kardeslerim bunlari gorseniz.
kesinlikle bu bir kıskandırma politikası ve iyi işlemiş gibi görünüyor
Hmm demekki kopamiyor cok degisik aklinda fikrinde bi kosesinde o kadin kalmis bence senin soguman icin cok neden varCanim biz sevgili iken vardi ben istedim diye vazgecmisti ama ayrilinca tekrar basladi iste
Canim biz sevgili iken vardi ben istedim diye vazgecmisti ama ayrilinca tekrar basladi iste
Ankaragücü? Yazdıklarını da okudum tekrar ve yorumum ; Kurtulmuşsun gerçekten yat kalk şükret, oruç tut, amuda kalk hatta parende at. Tam serseriye denk gelmişsin. Annene de bağırır, hatta annenle sizi birlikte bile döver ileride. Ankara'nın belli tipleri vardır, nasıl bir insana denk geldiğini gözümde canlandırabiliyorum.Evli iken kim bilir neler gelecekti basima ben inan hep duzelir diye baktim ama sanki ankaragucu maci bile benden daha degerliydi
Ankaragücü? Yazdıklarını da okudum tekrar ve yorumum ; Kurtulmuşsun gerçekten yat kalk şükret, oruç tut, amuda kalk hatta parende at. Tam serseriye denk gelmişsin. Annene de bağırır, hatta annenle sizi birlikte bile döver ileride. Ankara'nın belli tipleri vardır, nasıl bir insana denk geldiğini gözümde canlandırabiliyorum.
birini sürekli takıp etmek kendıne guvenmemek onu hala beklemektir..
onu yapana kadar ne onemlı ısler yaparsın..bu kadar gozunde buyutmek ne...
Cok coj haklisin canim cokkk
bitmiş gitmiş nıye takıp edıyon kı etme edip de sinirlerını bozma
Takip etme sen kendi yoluna devam et .. o dis kapinin dis mandalari olarak mazide kalsin.. Hatta sevin bence Allah onun nasil bir insan oldugunu sana gösterdigi icin ne güzel ya hic farketmeseydin? o yüzden gönlün rahat olsun.. Allah gönlüne göre verir ins ve inan bana daha iyilerini karsinada cikarir elbet. Sabret..
takip ettigini tahmin ediyo olabilir.. o zaman daha sacma ve cocukca bi hareket. her sekilde, soguman icin bi sebep, sevin iste.. şok olma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?