eski nisanlim ve ben soktayim !!!!!

Hiçbir şey yapmazdım. Bunu zaten sizin onu takip edeceğinizi düşündüğü için yapıyordur,açıkçası sürekli takibe bile gerek duymazdım.

Takip etme sen kendi yoluna devam et .. o dis kapinin dis mandalari olarak mazide kalsin.. Hatta sevin bence Allah onun nasil bir insan oldugunu sana gösterdigi icin ne güzel ya hic farketmeseydin? o yüzden gönlün rahat olsun.. Allah gönlüne göre verir ins ve inan bana daha iyilerini karsinada cikarir elbet. Sabret..

Senin onu takip ettiğini biliyor o ne tilkidir o
zamane erkekler kadınları çok iyi takip ediyor babaları gibi değiller haberin olsun

kesinlikle bu bir kıskandırma politikası ve iyi işlemiş gibi görünüyor

bitmiş gitmiş nıye takıp edıyon kı etme edip de sinirlerını bozma

Evli iken kim bilir neler gelecekti basima ben inan hep duzelir diye baktim ama sanki ankaragucu maci bile benden daha degerliydi
Ankaragücü? Yazdıklarını da okudum tekrar ve yorumum ; Kurtulmuşsun gerçekten yat kalk şükret, oruç tut, amuda kalk hatta parende at. Tam serseriye denk gelmişsin. Annene de bağırır, hatta annenle sizi birlikte bile döver ileride. Ankara'nın belli tipleri vardır, nasıl bir insana denk geldiğini gözümde canlandırabiliyorum.

birini sürekli takıp etmek kendıne guvenmemek onu hala beklemektir..
onu yapana kadar ne onemlı ısler yaparsın..bu kadar gozunde buyutmek ne...

Bizs gelir ben heyecanla yemek yaparim hadi gidicem ankarafucu maci var falan derdi canim hatta bir kere dort bucukta dedigi mac yedi bucukta oldugunu ogrendim soruncada arkadaslarla bulustym dedi. Ne salagim hic onemlu degilmisim

Cok coj haklisin canim cokkk

boşver buyutme gozunde..hadı dıyelım senı orda burda ıyı anlatsa ozledıgını anlasan neyse...elınden gelenı yap ama baktıgı resımler mankenler onunda boş bırı oldugunu gosterır...salla gıtsın

öğğğğğğğğğğğğ iyi ki ayrılmışım derim.
Sen anca onların resmine bakar avucunu yalarsın diye de eklerim

kendinden sogutmus ne güzel. kiskandirmak icin yapti belki de zavallim :)

bitmiş gitmiş nıye takıp edıyon kı etme edip de sinirlerını bozma

İnsallah canim benim sabir zaten dua zaten en buyuk dayanagim

takip ettigini tahmin ediyo olabilir.. o zaman daha sacma ve cocukca bi hareket. her sekilde, soguman icin bi sebep, sevin iste.. şok olma..

ayrilmakla dogru karar verdigimi bir kez daha anlamis olurdum. ama siz ayrildiginizi hala kabullenmemissiniz oda sizin bu zayifliginizi kullanmaya calisiyor. sizde takibe devam ettiginiz surece uzulmeye mahkum olursunuz secim sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…