eski nisanlim ve ben soktayim !!!!!

Evliyken görsem daha mı iyi olcaktı derim.Kurtulduğuma şükrederim :)

Canınızi acitmaya çalışıyor. Takip etmeyin ama .şimdi olmasa da ilk şoku atlatinca caninizi acitacaktir

Onun eskide kalmasını haklı gösterecek sebeplere yenilere eklenmiş işte..

Acili acili seyler paylasip egonu mu kaldirsaydi? Ne bekliyordun ki. Eglensin cocuk sanane bu durumdan. Dusmus dusucegi kadar.

Her işte bir hayır vardır

Canim biz kizlarda su var zor olani tercih ediyoruz benimkinde daha anne problemi vardi bana ne dedi biliyormusun evlilik hazirligi yuzunden annemin dislerini yaptiramiyorum benimki bide ailesine bakiyordu ben bunlara bile sustum esinin karisi olucak kadinin arkasinda durmayan erkekten koca olmaz bide bizi seven erkek ailemizide sever sayar ben ailesinide sevdim saydim ama ayni saygiyi nisanlimdan goremedim nisandan sonra abim nisanlandi bizi bi kere bile gozaydina aramadilar hic onemli degil tek tarafli fedakarlik sevgiyle ozveriyle yurumuyor zaten boyle insanlarla evlensekte bosanirdik saygisizca soz soyleyen erkek döver kapiyada atar biz boyle huzursuzluk yasamak icin dunyaya gelmedik verilmis sadakamiz varmis Allah yuzumuze bakmis diyelim annen konusuna gelince cok ayip etmis hic dert etme seni sevse annene saygisizlik yapmazdi herseyin basi hem saygi hem sevgi senle benim
İliskimde anliyorumki sadece emek veren fedakarlik yapan sevgi gosteren biz olmusuz birakalim bundan sonra yasasin görsünler eminim sende piril piril bi genc kiZsin ben artik beynimde kendimi inandirdim bu is hem Allah tarafindan hayirli olmadgjni hem kendi acimdan hayirli olmadgini cunku hayirli olsaydi bunlari yasamazdik bu bir isarettir acini cok iyi anliyorum ama
En buyuk tesellin seni sevmeyeni sende sevmeyecegim diyip kotu olan seyler coktu diyip akisina birakip hayirli iyi insanlarin karsimiza cikmasini beklemek..cok guzel gunler yasadim bende yasadik daha dogrusu ama bu guzel gunleri bi ben yasamadim yasattimda o yuzden bizim dusundugumuz kadar onlar sevgi dolu guzel gunleri dusunseydi bu halde olmazdik ve emin ol dusunmuyor umarsamiyordur bile zaman ve hayat diyip bekliycez sabredicez güzel arkadasim..bizde dirayetli sabirli olmak zorundayiz ...

Ay aynı benim eskisi şehirdeki tüm o.... takip ediyor

Ne guzel de yazmissin tamda hislerime ortak olmussun. Bak beni tiksindiren olay su oldu ayrildiktan sonra ikinci eski facesini tekrar acmis ve orada kim var biliyrmusun suanda evli olan eski sevgilisi. Eski sevgilisi baska adla cmis kndi adi degil konusyrlar demiyrum ama evli eski sevgilim olsa ben arkadas listemde bulunsrmazdim. O beni hic sevmemis....

Sana sunu soyleyim gecici heves ve mutluluk pesinde kosanlar asla gercek huzuru ve mutlulugu yakalayamazlar birak naparsa yapsin isterse 100 kizla konussun iste o bunun karakterini gosterir Allahta sana gosteriyor ..ve sunu unutma eden mutlaka bulur Allahin adaleti buyuk icinden duani et ya sabir dile... Hersey zamanla yoluna giricek ve guzel olucak

Siz kendinize acı çektirmekten mi hoşlanıyorsunuz? Ne yaparsa yapsın. Neden takip ediyorsunuz ki? Bile bile lades oluyorsunuz. Adam amacına ulaşmış oluyor böylece. Kusura bakmayın ama sizden ayrılınca bastırılmış bütün duygularını ortaya çıkarmış. Evet yenii ayrıldığınız için şu an üzgünsünüz ama zaman her şeyin ilacıdır. O olaya odaklanmazsanız bu süreç daha kolay geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…