- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
Merhaba degerli arkadaslae yine ben. Sizle paylasinca derdimi cok mutlu oluyorum inanki icimdekileri kimseyle paylasamiyorum ki. Arkadaslar nisanlimla ayrildiktan sonra aptal gibi surekli instegramina falan bakiyoryum. Eski nisanlim gitmis durumuna bekarlik sultanlik yazmis onun disinda yabanci acik mahremi acik kadin fotolari olan hesaplari takibe baslamis resimlerdende begendigi olmus simdi diyrum ben nasil sevmisim diye siz olsa ne dusunurdunuz kardeslerim bunlari gorseniz.
Gecer demi arkadasimAynisini bende yaptim.hatta buraya bende konu acmistim :)ama geciyor merak etme :))
Evliyken görsem daha mı iyi olcaktı derim.Kurtulduğuma şükrederim :)
Evet canım her şerde bir hayır vardır diye boşuna söylemiyor büyüklerimiz.Evli iken kim bilir neler gelecekti basima ben inan hep duzelir diye baktim ama sanki ankaragucu maci bile benden daha degerliydi
Canınızi acitmaya çalışıyor. Takip etmeyin ama .şimdi olmasa da ilk şoku atlatinca caninizi acitacaktir
Yok bekarlık sultanliktir yazması tamamen size yönelik bir mesaj .İnanin o umursamaz ama insallah ben kolay atlatirim yirmi gun oldu
Her işte bir hayır vardırMerhaba degerli arkadaslae yine ben. Sizle paylasinca derdimi cok mutlu oluyorum inanki icimdekileri kimseyle paylasamiyorum ki. Arkadaslar nisanlimla ayrildiktan sonra aptal gibi surekli instegramina falan bakiyoryum. Eski nisanlim gitmis durumuna bekarlik sultanlik yazmis onun disinda yabanci acik mahremi acik kadin fotolari olan hesaplari takibe baslamis resimlerdende begendigi olmus simdi diyrum ben nasil sevmisim diye siz olsa ne dusunurdunuz kardeslerim bunlari gorseniz.
Canim biz kizlarda su var zor olani tercih ediyoruz benimkinde daha anne problemi vardi bana ne dedi biliyormusun evlilik hazirligi yuzunden annemin dislerini yaptiramiyorum benimki bide ailesine bakiyordu ben bunlara bile sustum esinin karisi olucak kadinin arkasinda durmayan erkekten koca olmaz bide bizi seven erkek ailemizide sever sayar ben ailesinide sevdim saydim ama ayni saygiyi nisanlimdan goremedim nisandan sonra abim nisanlandi bizi bi kere bile gozaydina aramadilar hic onemli degil tek tarafli fedakarlik sevgiyle ozveriyle yurumuyor zaten boyle insanlarla evlensekte bosanirdik saygisizca soz soyleyen erkek döver kapiyada atar biz boyle huzursuzluk yasamak icin dunyaya gelmedik verilmis sadakamiz varmis Allah yuzumuze bakmis diyelim annen konusuna gelince cok ayip etmis hic dert etme seni sevse annene saygisizlik yapmazdi herseyin basi hem saygi hem sevgi senle benimKuzum evet ozgur diyrum sanane diyrumiki sene miz gecmis zorumada gidiyr neymis kizginmis sevgimin yabinda defil annemin yanjnda olmusum ben her hakaretiji yuzuk atmasini icten ice susarak sustim yaninda oldum ama bizim wve doldurulmus halde gelip annemin gozlerini doldurdu ve sevgim buyukolsaymis annemin karsisinda dururnusum seviyrum diye var mi boyle sacmalik ben onun annesine aynidini yapaydim neler ederdi o dakka ayrilirdi. Ama sunu iyi anladim hic sevmemis beni
Canim biz kizlarda su var zor olani tercih ediyoruz benimkinde daha anne problemi vardi bana ne dedi biliyormusun evlilik hazirligi yuzunden annemin dislerini yaptiramiyorum benimki bide ailesine bakiyordu ben bunlara bile sustum esinin karisi olucak kadinin arkasinda durmayan erkekten koca olmaz bide bizi seven erkek ailemizide sever sayar ben ailesinide sevdim saydim ama ayni saygiyi nisanlimdan goremedim nisandan sonra abim nisanlandi bizi bi kere bile gozaydina aramadilar hic onemli degil tek tarafli fedakarlik sevgiyle ozveriyle yurumuyor zaten boyle insanlarla evlensekte bosanirdik saygisizca soz soyleyen erkek döver kapiyada atar biz boyle huzursuzluk yasamak icin dunyaya gelmedik verilmis sadakamiz varmis Allah yuzumuze bakmis diyelim annen konusuna gelince cok ayip etmis hic dert etme seni sevse annene saygisizlik yapmazdi herseyin basi hem saygi hem sevgi senle benim
İliskimde anliyorumki sadece emek veren fedakarlik yapan sevgi gosteren biz olmusuz birakalim bundan sonra yasasin görsünler eminim sende piril piril bi genc kiZsin ben artik beynimde kendimi inandirdim bu is hem Allah tarafindan hayirli olmadgjni hem kendi acimdan hayirli olmadgini cunku hayirli olsaydi bunlari yasamazdik bu bir isarettir acini cok iyi anliyorum ama
En buyuk tesellin seni sevmeyeni sende sevmeyecegim diyip kotu olan seyler coktu diyip akisina birakip hayirli iyi insanlarin karsimiza cikmasini beklemek..cok guzel gunler yasadim bende yasadik daha dogrusu ama bu guzel gunleri bi ben yasamadim yasattimda o yuzden bizim dusundugumuz kadar onlar sevgi dolu guzel gunleri dusunseydi bu halde olmazdik ve emin ol dusunmuyor umarsamiyordur bile zaman ve hayat diyip bekliycez sabredicez güzel arkadasim..bizde dirayetli sabirli olmak zorundayiz ...
Sana sunu soyleyim gecici heves ve mutluluk pesinde kosanlar asla gercek huzuru ve mutlulugu yakalayamazlar birak naparsa yapsin isterse 100 kizla konussun iste o bunun karakterini gosterir Allahta sana gosteriyor ..ve sunu unutma eden mutlaka bulur Allahin adaleti buyuk icinden duani et ya sabir dile... Hersey zamanla yoluna giricek ve guzel olucakNe guzel de yazmissin tamda hislerime ortak olmussun. Bak beni tiksindiren olay su oldu ayrildiktan sonra ikinci eski facesini tekrar acmis ve orada kim var biliyrmusun suanda evli olan eski sevgilisi. Eski sevgilisi baska adla cmis kndi adi degil konusyrlar demiyrum ama evli eski sevgilim olsa ben arkadas listemde bulunsrmazdim. O beni hic sevmemis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?