• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba hanımlar, uzun zamandır konu açmıyordum :)

hemen konuya geçiyorum. 8 ay önce düğüne 1 ay kalmışken nişanlım ile ayrılmıştık. Konuyu bilen arkadaşlar var. en son da 4 ay önce yüz yüze geldik, barışacak gibi olduk ama sonra durduk yere engelledi her yerden, birdaha da görüşmedik.. Ta ki düne kadar...

Bu arada, yaklaşık 2 aya yakındır bir ilişkim var. Her şey yolunda ve eski nişanlımı tamamen yok etmiştim artık.
Dün eski nişanlım mesaj attı telefonuma. 'Müsaitsen arayacağım' diye. Cevap vermedim. Bu sefer de whatsapp tan engelimi kaldırıp,mesajım gelmedi mi diye yazdı. Artık duramadım ve efendim diye cevap verdim. Bir konu hakkında konuşacağım çok fazla vaktini almayacağım dedi ve aradı..

Tam olarak şu konuşmayı yaptı ;
Hayatında güzel şeyler oluyor sanırım,biri var gibi instagram hesabında yazıyordu, mutlu görünüyorsun dedi..
(instagram da biyografi bölümümde ufak bir yazı yazıyor ondan bahsediyor)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun, sen haklıymışsın bizden bir şey olmazmış dedim.. Bana dediği;
Biz çok güzeldik,çokta mutluyduk,ikimiz olsak yine mutlu olurduk ama aileler dedi. Ben sana sadece ikimiz olmayı teklif etmiştim kabul etmemiştin dedim.Neyse uzatmaya gerek yok,sağol güzel dileklerin için dedim.
Ben mutlu olamıyorum,sen mutlu ol ve seni hakeden birisiyle ol birdaha üzülmeni istemiyorum dedi.
Görüşmemiz uygun olmaz dedim kapattım.

Whatsapp ta paylaştığım durumlara bakıyor.
Numarasını sileceğim.

Ne yapmaya çalışıyor sizce??

Merhaba hanımlar, uzun zamandır konu açmıyordum :)

hemen konuya geçiyorum. 8 ay önce düğüne 1 ay kalmışken nişanlım ile ayrılmıştık. Konuyu bilen arkadaşlar var. en son da 4 ay önce yüz yüze geldik, barışacak gibi olduk ama sonra durduk yere engelledi her yerden, birdaha da görüşmedik.. Ta ki düne kadar...

Bu arada, yaklaşık 2 aya yakındır bir ilişkim var. Her şey yolunda ve eski nişanlımı tamamen yok etmiştim artık.
Dün eski nişanlım mesaj attı telefonuma. 'Müsaitsen arayacağım' diye. Cevap vermedim. Bu sefer de whatsapp tan engelimi kaldırıp,mesajım gelmedi mi diye yazdı. Artık duramadım ve efendim diye cevap verdim. Bir konu hakkında konuşacağım çok fazla vaktini almayacağım dedi ve aradı..

Tam olarak şu konuşmayı yaptı ;
Hayatında güzel şeyler oluyor sanırım,biri var gibi instagram hesabında yazıyordu, mutlu görünüyorsun dedi..
(instagram da biyografi bölümümde ufak bir yazı yazıyor ondan bahsediyor)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun, sen haklıymışsın bizden bir şey olmazmış dedim.. Bana dediği;
Biz çok güzeldik,çokta mutluyduk,ikimiz olsak yine mutlu olurduk ama aileler dedi. Ben sana sadece ikimiz olmayı teklif etmiştim kabul etmemiştin dedim.Neyse uzatmaya gerek yok,sağol güzel dileklerin için dedim.
Ben mutlu olamıyorum,sen mutlu ol ve seni hakeden birisiyle ol birdaha üzülmeni istemiyorum dedi.
Görüşmemiz uygun olmaz dedim kapattım.

Whatsapp ta paylaştığım durumlara bakıyor.
Numarasını sileceğim.

Ne yapmaya çalışıyor sizce??
İş küllenmeden adım atmışsınız.
Biri oldugunu net öğrenmesi iyi olmuş
Şuan cenazeyi kaldırıyor

Sen başkası ile olduğun için bunu kaldıramamış, kafanı karıştırıp, hep onu sevmeni onun için üzülmeni istiyor.

Heryerden engelleyıp bır daha muhattap olmamanı onerırım ,
kafanı karıstırmaya calısıyor cok bellı , kendı mutlu olamamıs senınde mutlu olmanı ıstemıyor

Sana artık ulaşamasın.. Ben olsam eski defterleri bir daha açmazdım. Gerekirse numarama kadar da değiştirirdim. Kolay mı öyle aklına gelince yazmak akıl çelmeye çalışmak. Aklını karıştırmasına izin vermemelisin:işsiz:

Egosunu pışpışlıyor. Sevgilinizin olduğunu öğrendi şimdi sizi ayırmaya çalışıyor. Sonrası gene bildik hikaye. Olmadı ayrılalım.
Hayat karşınıza birini çıkarmış o yolda devam edin. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış.

Aklınca geri dönmeye çalışacak

Sevgilinden ayrıl, o adamında başını yakma. Zira sen bu soruları sorduğuna göre aklinda sevgilinden daha fazla bu adam var demektir. Aksi halde engeli basar geçer giderdin. Fakat sen tam aksine sanki çok gerek varmış gibi rehberinde tutuyor, ve muhtemelen surekli kontrol ediyorsun acaba durumuma baktımı falan diye. Ayıptır hayatınızdaki insana biraz saygınız olsun.

Back
X