Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar, uzun zamandır konu açmıyordum :)
hemen konuya geçiyorum. 8 ay önce düğüne 1 ay kalmışken nişanlım ile ayrılmıştık. Konuyu bilen arkadaşlar var. en son da 4 ay önce yüz yüze geldik, barışacak gibi olduk ama sonra durduk yere engelledi her yerden, birdaha da görüşmedik.. Ta ki düne kadar...
Bu arada, yaklaşık 2 aya yakındır bir ilişkim var. Her şey yolunda ve eski nişanlımı tamamen yok etmiştim artık.
Dün eski nişanlım mesaj attı telefonuma. 'Müsaitsen arayacağım' diye. Cevap vermedim. Bu sefer de whatsapp tan engelimi kaldırıp,mesajım gelmedi mi diye yazdı. Artık duramadım ve efendim diye cevap verdim. Bir konu hakkında konuşacağım çok fazla vaktini almayacağım dedi ve aradı..
Tam olarak şu konuşmayı yaptı ;
Hayatında güzel şeyler oluyor sanırım,biri var gibi instagram hesabında yazıyordu, mutlu görünüyorsun dedi..
(instagram da biyografi bölümümde ufak bir yazı yazıyor ondan bahsediyor)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun, sen haklıymışsın bizden bir şey olmazmış dedim.. Bana dediği;
Biz çok güzeldik,çokta mutluyduk,ikimiz olsak yine mutlu olurduk ama aileler dedi. Ben sana sadece ikimiz olmayı teklif etmiştim kabul etmemiştin dedim.Neyse uzatmaya gerek yok,sağol güzel dileklerin için dedim.
Ben mutlu olamıyorum,sen mutlu ol ve seni hakeden birisiyle ol birdaha üzülmeni istemiyorum dedi.
Görüşmemiz uygun olmaz dedim kapattım.
Whatsapp ta paylaştığım durumlara bakıyor.
Numarasını sileceğim.
Ne yapmaya çalışıyor sizce??
ARADIĞINA DAİR MESAJLARINI İÇEREN EKRAN RESMİ İSTER MİSİNİZ? ÇOKTA HAKİM DEĞİLMİŞSİNİZ KONULARIMA.Simdi siz bana kizacaksiniz ama ben sizi aradigini dusunmuyorum eski konulariniza cok hakim biriyim siz kendi ellerinizle kendi iliskinizi evlilik asamasindan dondurdunuz mahvettiniz ve siz haksizdiniz cok kaprisliydiniz ailesine daha evlenmeden cok kinciydiniz vs hep cizdiginiz profil onun ayrilik sonrasi alkol aldigi sigaraya basladigi perisan oldugu zaman zaman donmek istedigi yonundeydi sevgili ozge pisman olan erkek birakip gitmez donmek isterse doner inanin onlar bizim kadar karisik degil kaldiki siz dunden hazirdiniz zaten yeniden denemeye
Herseyi ev esya beyaz esya araba size birakip gitmis sizde geri vermemistiniz onlari bile bahane etmedi
İnsanoglu garip bir psikolojiye sahiptir pismanlik hayal etmeyi o hayale inanmayi saglar bu size ozgu degil bircok kiside boyledir
Bana hayata devam eden o oldu gibi geliyor dvm eden siz olsaydiniz buraya bu konuyu acmazdiniz bile amaaan tirt benim sevgilim var hersey yolunda der gecerdiniz kimsenin ne dusundugu umrunuzda olmazdi vakit kaybi ya diye bakardiniz hala son cumleniz acaba ne yapmak istiyor bazen bir cumle cok sey ifade eder
Hakkinizda hayirlisi
Onda bise yokki ark numarasini sevgili diye kaydedip dunyayi dondurursunuz kaldiki teknoloji cagindayiz neler yapiliyor siz kendinizi kandirmayinda aramis olsun diyelimARADIĞINA DAİR MESAJLARINI İÇEREN EKRAN RESMİ İSTER MİSİNİZ? ÇOKTA HAKİM DEĞİLMİŞSİNİZ KONULARIMA.
Herseyi ev esya beyaz esya araba size birakip gitmis sizde geri vermemistiniz onlari bile bahane etmed
Adam istememis geri hicbirsey hersey senin olsun demis ev kiralamislar dizmisler araba almis cocuk konu sahibine kredi ile esya altin hicbirseyi almamis ceketi alip gitmis bunla ilgilide konusu vardi bir kac uye o almasada senin vermen gerekir haktir falan munasibi o dedi Almiyor vermiycem minvalinden kalmisti konusu oyle ne oldu bilmemnasıl geri istemedi şaşırdım buna.
Ayrılınca kim neyi aldıysa geri verilmeli üstüne yatmak ne büyük rahatlık.
Kolye ayıcık değil ki neticede.
Ay ben almasa da veririm vicdanım rahat etmez başkasının malını kullanmayı harcamayı istemem valla insanlar çok rahat cidden.Adam istememis geri hicbirsey hersey senin olsun demis ev kiralamislar dizmisler araba almis cocuk konu sahibine kredi ile esya altin hicbirseyi almamis ceketi alip gitmis bunla ilgilide konusu vardi bir kac uye o almasada senin vermen gerekir haktir falan munasibi o dedi Almiyor vermiycem minvalinden kalmisti konusu oyle ne oldu bilmem
Ay ben almasa da veririm vicdanım rahat etmez başkasının malını kullanmayı harcamayı istemem valla insanlar çok rahat cidden.
Sonra vermistir belki zaman gecince cunku konusundada cok uye ver hayri olmaz haktir belki odemekte zorlanir almasada sende kalmasin baktikca sinirin ziplar zaten gibisinden yazmistiAy ben almasa da veririm vicdanım rahat etmez başkasının malını kullanmayı harcamayı istemem valla insanlar çok rahat cidden.
Merak ettim şimdi.Sonra vermistir belki zaman gecince cunku konusundada cok uye ver hayri olmaz haktir belki odemekte zorlanir almasada sende kalmasin baktikca sinirin ziplar zaten gibisinden yazmisti
O herkeste yok işte malesef.Vicdan bir yana, insanın gururu müsaade etmez böyle bir şeye.