• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM

Minik bir not, ben bunca badire atlatmış olsam Yeni sevgilimi taze ilişkimi işler rayına oturmadan bas bas bağırmazdım, nazar değer kötü göz olur söz olur bak eski manitan çökmüş hemen tepene sindirememiş de.

2 aylık ilişkide instana söz yazman durumlar paylaşman falan fazla abartı değil mi hatta nispet gibi.
Yazmasına rağmen hala wpda tutman durumlarına bakmasına müsade etmen bile ona açık kapı bırakmak demek.
"Ben sana sadece ikimiz olalım demiştim zamanında. Neyse." Demen bile çok çok yanlış hayatındaki insana saygısızlık.

Kürkçü hanını yoklamış.Bakalım ne olucak diye.
Aklınızı kurcalamasına asla izin vermeyin.
Çizdiginiz yolda aynen devam

egolu hazmedememiş hala aklının onda olup acı cekmenı istıyor.ne yapmaya çalıırsa çalışssın.suan o konusuğun sevgılıne yazık.aynısını erkek arkadasın için sevgılım eskı nişanlısıyla konuşmuş desen herkesın vereceği cevap koyver gtsın olurdu.gonlun varsa sevgılını bırak.

Yine peşinden koşun istiyor.
Siz sevgilinizden ayrılıp ona döneceksiniz, o yine size eziyet edecek. Egosunu şişirecek yine.
O'na bu zevki yaşatmayın. Sevgilinizle mutlu olursunuz inşallah.

Neden size ulaşmasına izin verdiniz ki? Bence o telefonu hiç acmamaliydiniz. Bence onun pişman olduğunu duymak istediniz. Bu da yanlış bir sey. Gerekirse numaranızı değiştirin her yerden engelleyen daha da hakkında bir şeyleri merak etmeyin. Sevgiliniz var yahu. "Acaba ne yapmaya çalışıyor?" Bu soru sevgilinize karşı ayıp bir kere. Umursamayin kurcalamayin.

ah o merak yok mu merak..
sırf egonuza iyi gelsin diye cevap verdiniz.
hayatınızdaki insana haksızlık ettiniz.
umrunuzda olmasa basar engeli geçer giderdiniz.
hadi onu yapmadınız, bir de buradan gelecek yorumları merak ediyorsunuz.
sizin gündeminiz o!
ister kabul edin, ister etmeyin..

aklınızı karıştırmaya çalışıyor
inşallah başaramaz.................

Merhaba hanımlar, uzun zamandır konu açmıyordum :)

hemen konuya geçiyorum. 8 ay önce düğüne 1 ay kalmışken nişanlım ile ayrılmıştık. Konuyu bilen arkadaşlar var. en son da 4 ay önce yüz yüze geldik, barışacak gibi olduk ama sonra durduk yere engelledi her yerden, birdaha da görüşmedik.. Ta ki düne kadar...

Bu arada, yaklaşık 2 aya yakındır bir ilişkim var. Her şey yolunda ve eski nişanlımı tamamen yok etmiştim artık.
Dün eski nişanlım mesaj attı telefonuma. 'Müsaitsen arayacağım' diye. Cevap vermedim. Bu sefer de whatsapp tan engelimi kaldırıp,mesajım gelmedi mi diye yazdı. Artık duramadım ve efendim diye cevap verdim. Bir konu hakkında konuşacağım çok fazla vaktini almayacağım dedi ve aradı..

Tam olarak şu konuşmayı yaptı ;
Hayatında güzel şeyler oluyor sanırım,biri var gibi instagram hesabında yazıyordu, mutlu görünüyorsun dedi..
(instagram da biyografi bölümümde ufak bir yazı yazıyor ondan bahsediyor)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun, sen haklıymışsın bizden bir şey olmazmış dedim.. Bana dediği;
Biz çok güzeldik,çokta mutluyduk,ikimiz olsak yine mutlu olurduk ama aileler dedi. Ben sana sadece ikimiz olmayı teklif etmiştim kabul etmemiştin dedim.Neyse uzatmaya gerek yok,sağol güzel dileklerin için dedim.
Ben mutlu olamıyorum,sen mutlu ol ve seni hakeden birisiyle ol birdaha üzülmeni istemiyorum dedi.
Görüşmemiz uygun olmaz dedim kapattım.

Whatsapp ta paylaştığım durumlara bakıyor.
Numarasını sileceğim.

Ne yapmaya çalışıyor sizce??

Sevgiliniz var, siz kalkmış eski nişanlınızın ne yapmaya çalıştığını bildiğiniz halde gelip konu açmışsınız. Pes ya!

Simdi siz bana kizacaksiniz ama ben sizi aradigini dusunmuyorum eski konulariniza cok hakim biriyim siz kendi ellerinizle kendi iliskinizi evlilik asamasindan dondurdunuz mahvettiniz ve siz haksizdiniz cok kaprisliydiniz ailesine daha evlenmeden cok kinciydiniz vs hep cizdiginiz profil onun ayrilik sonrasi alkol aldigi sigaraya basladigi perisan oldugu zaman zaman donmek istedigi yonundeydi sevgili ozge pisman olan erkek birakip gitmez donmek isterse doner inanin onlar bizim kadar karisik degil kaldiki siz dunden hazirdiniz zaten yeniden denemeye
Herseyi ev esya beyaz esya araba size birakip gitmis sizde geri vermemistiniz onlari bile bahane etmedi
İnsanoglu garip bir psikolojiye sahiptir pismanlik hayal etmeyi o hayale inanmayi saglar bu size ozgu degil bircok kiside boyledir
Bana hayata devam eden o oldu gibi geliyor dvm eden siz olsaydiniz buraya bu konuyu acmazdiniz bile amaaan tirt benim sevgilim var hersey yolunda der gecerdiniz kimsenin ne dusundugu umrunuzda olmazdi vakit kaybi ya diye bakardiniz hala son cumleniz acaba ne yapmak istiyor bazen bir cumle cok sey ifade eder
Hakkinizda hayirlisi
Birde eklemek isterim ben boyle bir durum yasayipta hayatima yeni birini sokabilsem sevsem o adam bana kapima gelmedigi surece ulasamazdi heryerden engellenmis olurdu
size ulasmasini istemissiniz siz

Simdi siz bana kizacaksiniz ama ben sizi aradigini dusunmuyorum eski konulariniza cok hakim biriyim siz kendi ellerinizle kendi iliskinizi evlilik asamasindan dondurdunuz mahvettiniz ve siz haksizdiniz cok kaprisliydiniz ailesine daha evlenmeden cok kinciydiniz vs hep cizdiginiz profil onun ayrilik sonrasi alkol aldigi sigaraya basladigi perisan oldugu zaman zaman donmek istedigi yonundeydi sevgili ozge pisman olan erkek birakip gitmez donmek isterse doner inanin onlar bizim kadar karisik degil kaldiki siz dunden hazirdiniz zaten yeniden denemeye
Herseyi ev esya beyaz esya araba size birakip gitmis sizde geri vermemistiniz onlari bile bahane etmedi
İnsanoglu garip bir psikolojiye sahiptir pismanlik hayal etmeyi o hayale inanmayi saglar bu size ozgu degil bircok kiside boyledir
Bana hayata devam eden o oldu gibi geliyor dvm eden siz olsaydiniz buraya bu konuyu acmazdiniz bile amaaan tirt benim sevgilim var hersey yolunda der gecerdiniz kimsenin ne dusundugu umrunuzda olmazdi vakit kaybi ya diye bakardiniz hala son cumleniz acaba ne yapmak istiyor bazen bir cumle cok sey ifade eder
Hakkinizda hayirlisi
ARADIĞINA DAİR MESAJLARINI İÇEREN EKRAN RESMİ İSTER MİSİNİZ? ÇOKTA HAKİM DEĞİLMİŞSİNİZ KONULARIMA.

ARADIĞINA DAİR MESAJLARINI İÇEREN EKRAN RESMİ İSTER MİSİNİZ? ÇOKTA HAKİM DEĞİLMİŞSİNİZ KONULARIMA.
Onda bise yokki ark numarasini sevgili diye kaydedip dunyayi dondurursunuz kaldiki teknoloji cagindayiz neler yapiliyor siz kendinizi kandirmayinda aramis olsun diyelim
Ayrica eski nisanlima buyu yapmislar diye ozelden o kadar yazdin nasil hakim degilim ya yapmayin o kadarda uzak degilim

Herseyi ev esya beyaz esya araba size birakip gitmis sizde geri vermemistiniz onlari bile bahane etmed
:oha:nasıl geri istemedi şaşırdım buna.
Ayrılınca kim neyi aldıysa geri verilmeli üstüne yatmak ne büyük rahatlık.
Kolye ayıcık değil ki neticede.

:oha:nasıl geri istemedi şaşırdım buna.
Ayrılınca kim neyi aldıysa geri verilmeli üstüne yatmak ne büyük rahatlık.
Kolye ayıcık değil ki neticede.
Adam istememis geri hicbirsey hersey senin olsun demis ev kiralamislar dizmisler araba almis cocuk konu sahibine kredi ile esya altin hicbirseyi almamis ceketi alip gitmis bunla ilgilide konusu vardi bir kac uye o almasada senin vermen gerekir haktir falan munasibi o dedi Almiyor vermiycem minvalinden kalmisti konusu oyle ne oldu bilmem

Adam istememis geri hicbirsey hersey senin olsun demis ev kiralamislar dizmisler araba almis cocuk konu sahibine kredi ile esya altin hicbirseyi almamis ceketi alip gitmis bunla ilgilide konusu vardi bir kac uye o almasada senin vermen gerekir haktir falan munasibi o dedi Almiyor vermiycem minvalinden kalmisti konusu oyle ne oldu bilmem
Ay ben almasa da veririm vicdanım rahat etmez başkasının malını kullanmayı harcamayı istemem valla insanlar çok rahat cidden.

Ay ben almasa da veririm vicdanım rahat etmez başkasının malını kullanmayı harcamayı istemem valla insanlar çok rahat cidden.
Sonra vermistir belki zaman gecince cunku konusundada cok uye ver hayri olmaz haktir belki odemekte zorlanir almasada sende kalmasin baktikca sinirin ziplar zaten gibisinden yazmisti

Sonra vermistir belki zaman gecince cunku konusundada cok uye ver hayri olmaz haktir belki odemekte zorlanir almasada sende kalmasin baktikca sinirin ziplar zaten gibisinden yazmisti
Merak ettim şimdi.
Bazı insanlar ne koparsam kâr diye düşünüyor umarım vermiştir konu sahibi. Sonuçta artık ayrılık olmuş.
Vicdan bir yana, insanın gururu müsaade etmez böyle bir şeye.
O herkeste yok işte malesef.

Yok ettigine eminmisin? Ne yapmaya calistigini niye sorguluyorsun? Cokmu onemli? Aradan 8 ay gecmis bosluktadir takildigi kisilerden ayrilip yalnizligini sende sonladirip baskasiyla olduktan sonra yine senden gidecektir bosver artik yeni iliskine odaklan gecmise mazi derler zamaninda mucadele etseymis

Back
X