• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ESKİ NİŞANLIM

Adam istememis geri hicbirsey hersey senin olsun demis ev kiralamislar dizmisler araba almis cocuk konu sahibine kredi ile esya altin hicbirseyi almamis ceketi alip gitmis bunla ilgilide konusu vardi bir kac uye o almasada senin vermen gerekir haktir falan munasibi o dedi Almiyor vermiycem minvalinden kalmisti konusu oyle ne oldu bilmem
Bu gerçekmi? Cidden araba ve malların üzerinemi yatmış ? Yuhhh ya ne insanlar var... Eski nişanlı geri istemese dahi gerekirse götürüp çöpe atmalıydıda o malları kabul etmemeliydi. Üstelik kredi ile alınmış. Adamı artık ne derece tükettiyse gözü bişey görmeden çekip gitmiş.
Bunlar gercekse nisanlinin geri donmesi ise tamamen yalan. donduyse dahi dunyanin en buyuk safı demektir.
Bide eski nisanli geri dondu donmedi ne olursa olsun simdiki hayatinda olan adama yaptigi saygisizligi degistirmez.

Merhaba hanımlar, uzun zamandır konu açmıyordum :)

hemen konuya geçiyorum. 8 ay önce düğüne 1 ay kalmışken nişanlım ile ayrılmıştık. Konuyu bilen arkadaşlar var. en son da 4 ay önce yüz yüze geldik, barışacak gibi olduk ama sonra durduk yere engelledi her yerden, birdaha da görüşmedik.. Ta ki düne kadar...

Bu arada, yaklaşık 2 aya yakındır bir ilişkim var. Her şey yolunda ve eski nişanlımı tamamen yok etmiştim artık.
Dün eski nişanlım mesaj attı telefonuma. 'Müsaitsen arayacağım' diye. Cevap vermedim. Bu sefer de whatsapp tan engelimi kaldırıp,mesajım gelmedi mi diye yazdı. Artık duramadım ve efendim diye cevap verdim. Bir konu hakkında konuşacağım çok fazla vaktini almayacağım dedi ve aradı..

Tam olarak şu konuşmayı yaptı ;
Hayatında güzel şeyler oluyor sanırım,biri var gibi instagram hesabında yazıyordu, mutlu görünüyorsun dedi..
(instagram da biyografi bölümümde ufak bir yazı yazıyor ondan bahsediyor)
Teşekkür ederim inşallah sende mutlu olursun, sen haklıymışsın bizden bir şey olmazmış dedim.. Bana dediği;
Biz çok güzeldik,çokta mutluyduk,ikimiz olsak yine mutlu olurduk ama aileler dedi. Ben sana sadece ikimiz olmayı teklif etmiştim kabul etmemiştin dedim.Neyse uzatmaya gerek yok,sağol güzel dileklerin için dedim.
Ben mutlu olamıyorum,sen mutlu ol ve seni hakeden birisiyle ol birdaha üzülmeni istemiyorum dedi.
Görüşmemiz uygun olmaz dedim kapattım.

Whatsapp ta paylaştığım durumlara bakıyor.
Numarasını sileceğim.

Ne yapmaya çalışıyor sizce??
Doğru demiş mutlu olmasın sen çok mutlu ol...
Maden ordan burdan bakıyor baksın sen seni rahatsız etmesine izin verme ulaşamasın
Aklı neredeymiş engellerken boşver

Bu gerçekmi? Cidden araba ve malların üzerinemi yatmış ? Yuhhh ya ne insanlar var... Eski nişanlı geri istemese dahi gerekirse götürüp çöpe atmalıydıda o malları kabul etmemeliydi. Üstelik kredi ile alınmış. Adamı artık ne derece tükettiyse gözü bişey görmeden çekip gitmiş.
Bunlar gercekse nisanlinin geri donmesi ise tamamen yalan. donduyse dahi dunyanin en buyuk safı demektir.
Bu eski nisanli geri dondu donmedi ne olursa olsun simdiki hayatinda olan adama yaptigi saygisizligi degistirmez.
Adam almamissss hicbirsey senin olsun demis benim orda onu yazmamin nedeni adamin adamida gectim ailesinin senle irtibat kurmasi kesmemesi icin boylede bir sebep vardi mahiyetindeydi

Adam almamissss hicbirsey senin olsun demis benim orda onu yazmamin nedeni adamin adamida gectim ailesinin senle irtibat kurmasi kesmemesi icin boylede bir sebep vardi mahiyetindeydi
Konu sahibinin eski konularina baktimda çekilecek dert değil. Allah hayatindaki insanlara sabır versin.
Ve eski nişanlı senin olsun dese dahi kabul etmemesi gerekirdi, bu nasıl bir mideki kabul etmis pesss. Ki adamı delirtmiş zaten herseyi birakmasina hic sasirmadim.

Kaybedince değere bindirenlerden. Daha doğrusu böyleleri değeri anlamıyorda kendilerini önemsiz hissediyorlar ve yine kendileri için kendilerini hatırlatıyorlar. Şimdi mutluysanız geriye bakmayın mutlu olun

Konuyu çok yanlış yerlere çekmişsiniz. En son yanıma görüşmeye geldiğinde(4 ay kadar önce) mal paylaşımı yapıldı aramızda. Ben başka bir eve çıktım eşyaları vererek. Arabayı da sattı zaten kendisi. Sizin gibi tuhaf insanların olması ne kadar acı. Gözünle gördüğün şey de bile gözünü 7 defa ovalayıp tekrar bak demişler. Sizler nasıl insanlarsınız ki peşin hükümlüsünüz bu kadar. Pes doğrusu!

Ne yapmaya calistigi acik degil mi? Aklini çelip seni sevgilinden ayiracak, sonra yine kendi pesinden süründürecek. Yapmaya calistigi bu. Umarim firsat vermezsin boyle serefsizlere.
aynen öyle hatta ayirip sonra konu sahibinin kicina tekmegi vurcak

Konuyu çok yanlış yerlere çekmişsiniz. En son yanıma görüşmeye geldiğinde(4 ay kadar önce) mal paylaşımı yapıldı aramızda. Ben başka bir eve çıktım eşyaları vererek. Arabayı da sattı zaten kendisi. Sizin gibi tuhaf insanların olması ne kadar acı. Gözünle gördüğün şey de bile gözünü 7 defa ovalayıp tekrar bak demişler. Sizler nasıl insanlarsınız ki peşin hükümlüsünüz bu kadar. Pes doğrusu!

Merak ettim şimdi.
Bazı insanlar ne koparsam kâr diye düşünüyor umarım vermiştir konu sahibi. Sonuçta artık ayrılık olmuş.
Peşin hüküm değil öyle çıkar sağlayan insanlar var denildi. Aldı vermedi gurursuz denmedi yani.
Bize diyorsun ama asıl peşin hükümlü sensin laf söyleyerek.
Sizin gibi tuhaf insanların olması ne kadar acı.
En azından hayatımızda biri varken eski sevgilisiyle konuşan nispet yapan iletişimi kesmeyen insanlar değiliz. :KK51:

İyi ne guzel iste yapilmasi gerekeni yapmışşın. Mal konusunda söylediklerim için kendi adıma özür dilerim.
Fakat bu şuanki sevgiline yaptığın saygısızlığı hafifletmiyor. Aklın eskide kaldı ise yada bir sekilde gündeminde eskisi var ise yeni kisiye bunu yapma. Eski nişanlına yaptıklarında hic dogru seyler degilmiş ve asla tekrarlama, en cokda kendin icin.
Allah yardımcın olsun.

Geçmiş geçmişte kalmıs doğru düzgün bi insan olsaydı da sahip çıksaydı ne demwk düğüne bir aya kala ayrılmak
Heryerden silin bence önünüze bakın geleceğinize

Büyük harfle yazmıyoruz çünkü büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiği için yasaktır, lütfen bağırır gibi yazmayalım.

Konunuza denk geldim.
Eski konularınıza da baktım.
Naptınız?
Dönmediniz inşallah eski nişanlınıza?

Back
X