ysni siz yedektesiniz kızdan ilgi görmeyince size dönmüş. sizi bir kız için bırakan ve o kızdan yüz bulamayınca dönen birini mi kabul edeceksiniz.Mrrhaba arkadaslar bnm 7 yillik bir iliskim vardi 3.5 yili nisanli ve ayni evde kaldik mutluyduk arada tartismalarimiz olsada halleduyorduk sonra ne olduysa birden hersey bozuldu ben sebebinin nisanlimin icinde tam bitiremedi uni 1 de hoslandigi kiz oldugunu dusundum haklida ciktim biz 7 ay once ayrildik cunku bana karsi cok soguk ve ilgisizdi bu siralar surekli arkadaslardan haber aliyorum.bana donmek istiyormus ama biz ayrildiktan sonra o hoslandigini dusundugum kizin arkadasiyla konusmus ondan hoslandigini soylemis kizin arkadasida olmaz bu is listeye girme drmis o da vazgecmis bu sevdadan sonra yani simdi beni sevdigini ve onun sadece onceden kalma bisey oldugunu o bosluk aninda oldugu soylemis arkadaslarina. Biz birlikteyken bana son zamanlara kadat cok ilgili ve sevecen biriydi bana cok duskundu 7 yil boyunca ama simdi bu olaylarin ustune dönmelimiyim ona
Neden siz kürkçü dükkanı mısınız ki dönüp dolaşıp geri dönmeye kalkıyor, sizinle bire bir konuşmaya kalktığında sen benim eski nişanlımsın GEÇMİŞE MAZİ DERLER diyebilirsinMrrhaba arkadaslar bnm 7 yillik bir iliskim vardi 3.5 yili nisanli ve ayni evde kaldik mutluyduk arada tartismalarimiz olsada halleduyorduk sonra ne olduysa birden hersey bozuldu ben sebebinin nisanlimin icinde tam bitiremedi uni 1 de hoslandigi kiz oldugunu dusundum haklida ciktim biz 7 ay once ayrildik cunku bana karsi cok soguk ve ilgisizdi bu siralar surekli arkadaslardan haber aliyorum.bana donmek istiyormus ama biz ayrildiktan sonra o hoslandigini dusundugum kizin arkadasiyla konusmus ondan hoslandigini soylemis kizin arkadasida olmaz bu is listeye girme drmis o da vazgecmis bu sevdadan sonra yani simdi beni sevdigini ve onun sadece onceden kalma bisey oldugunu o bosluk aninda oldugu soylemis arkadaslarina. Biz birlikteyken bana son zamanlara kadat cok ilgili ve sevecen biriydi bana cok duskundu 7 yil boyunca ama simdi bu olaylarin ustune dönmelimiyim ona
Bu yeni nesli ben de anlamış değilim, her şeyi çok hızlı yaşayıp bitiriyorlarNisanlanıp bırlıkte yasamak..
Sonra sevgılı gıbı ayrılmak..
Yeni nesil kavramları mı karıştırdı ne..
Bırlıkte kocanla yaşarsın evlenince..
Neyse nişanlın olan eski sevgiline bıdaha bulaşma..o henuz ne ıstedıgını bıle bılmıyor..
Nişanlıyken herşeyi yasayıp evlilige hiçbise bırakmıyorlar..Bu yeni nesli ben de anlamış değilim, her şeyi çok hızlı yaşayıp bitiriyorlareşimden bile kendimi saklarım olduğu gibi her şeyi anlatıp paylaşmam, akılda soru işaretleri bitince ünlemlerin meydana çıkışı da kaçınılmaz oluyor
çok eski kafalı olmaya gerek yok ama makul düşünülmeliNişanlıyken herşeyi yasayıp evlilige hiçbise bırakmıyorlar..
Dolayısıyla bundan hevesim geçti,otekine bı bakım dıyorlar rahatça..
Eskıleri begenmıyoruz ama bu şekilde ılışkılerın moku çıkıyor..ben gelenekciyim nolursa olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?