eski nisanlim

elisadali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
9
0
1
Bursa
Mrrhaba arkadaslar bnm 7 yillik bir iliskim vardi 3.5 yili nisanli ve ayni evde kaldik mutluyduk arada tartismalarimiz olsada halleduyorduk sonra ne olduysa birden hersey bozuldu ben sebebinin nisanlimin icinde tam bitiremedi uni 1 de hoslandigi kiz oldugunu dusundum haklida ciktim biz 7 ay once ayrildik cunku bana karsi cok soguk ve ilgisizdi bu siralar surekli arkadaslardan haber aliyorum.bana donmek istiyormus ama biz ayrildiktan sonra o hoslandigini dusundugum kizin arkadasiyla konusmus ondan hoslandigini soylemis kizin arkadasida olmaz bu is listeye girme drmis o da vazgecmis bu sevdadan sonra yani simdi beni sevdigini ve onun sadece onceden kalma bisey oldugunu o bosluk aninda oldugu soylemis arkadaslarina. Biz birlikteyken bana son zamanlara kadat cok ilgili ve sevecen biriydi bana cok duskundu 7 yil boyunca ama simdi bu olaylarin ustune dönmelimiyim ona

Haklisinjz sanirim peki sizce o bir heves olamazmi onun icin sonucta 7 yilimjzi gecirdik biz mutluyduk yoksa ben halen onu sevdigim icin kendimce bahaneler mi buluyorum

Cocuk liste yapmis da dondurup dondurup basa donuyormus gibi sanki..
Donmeyin kesinlikle yine yapar.iliskide sarsilma olmus bir kere.
Daha iyisine layiksiniz:)

7 aydır ayrı olmanız zaten çok uzun bir süre.. demek ki tek sebep başkası değil.. şimdi dönse de kabul etmeyin zaten pişman olsa gelip sizinle konuşurdu, başkalarından duymazdınız

Dönmeyin..
Sizi 7 yıl kandırığ bide oyun oynuyor yoyo mu sanıyor sizi istediğinde gidip istediğinde geliceksiniz ona bak sennnnn
Dönmeyin..
Kendi yolunuza bakın ondanda o kandırdığı yılların acısı çıkar

Kiz olumlu yanit verse size donmezdi diyorum bende bakti olmadi geliyor bu isler hevesle filan olmaz her hevesi tuttugunda gidecek hevesini alip yada alamayip gelecek mi ? Kabul ediyisan don ama guven tek kullanimliktir ve boyle seylerin devami gelir

ysni siz yedektesiniz kızdan ilgi görmeyince size dönmüş. sizi bir kız için bırakan ve o kızdan yüz bulamayınca dönen birini mi kabul edeceksiniz.

Onu eskisi gibi sevemezsin. Hatta su an onu istemenin sebebi sevgi de degil bence. Sadece hirs. Birlikte olduktan cok kisa bir sure sonra sevginin hizla azalarak bittigini goreceksin. Bence yapma

Neden siz kürkçü dükkanı mısınız ki dönüp dolaşıp geri dönmeye kalkıyor, sizinle bire bir konuşmaya kalktığında sen benim eski nişanlımsın GEÇMİŞE MAZİ DERLER diyebilirsin

Hayal kırıklığı yaşamış ve boşluktan size geri dönüyor. o kız kabul etseydi kısa sürede onunla evlenebilirdi bile. Çok duyduk bu tür şeyleri. Kabul etmemelisin ilerde çok üzülürsün, yine gider o.
Kafama takılan bir soru var, hoşlandığı ve içinden atamadığı biri olduğunu bilerek nasıl devam ettin ilişkiye. Ben olsam kurcalar, didikler ortaya çıkarırdım sonucunun ayrılık olacağını bilsem de, en iyi günlerimizi yaşıyorken bile.

Nisanlanıp bırlıkte yasamak..

Sonra sevgılı gıbı ayrılmak..

Yeni nesil kavramları mı karıştırdı ne..
Bırlıkte kocanla yaşarsın evlenince..

Neyse nişanlın olan eski sevgiline bıdaha bulaşma..o henuz ne ıstedıgını bıle bılmıyor..

Bu yeni nesli ben de anlamış değilim, her şeyi çok hızlı yaşayıp bitiriyorlar eşimden bile kendimi saklarım olduğu gibi her şeyi anlatıp paylaşmam, akılda soru işaretleri bitince ünlemlerin meydana çıkışı da kaçınılmaz oluyor

Nişanlıyken herşeyi yasayıp evlilige hiçbise bırakmıyorlar..

Dolayısıyla bundan hevesim geçti,otekine bı bakım dıyorlar rahatça..

Eskıleri begenmıyoruz ama bu şekilde ılışkılerın moku çıkıyor..ben gelenekciyim nolursa olsun..

çok eski kafalı olmaya gerek yok ama makul düşünülmeli, bence kız-erkek farketmez bir ilişki yaşanmışsa ve kadın bu durumda namussuz ilan edilmişse erkeğin de namusluyum diye ortada gezmesi tamamen bir göz yanılgısından başka bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…