Eski nişanlımın yeni kız arkadaşı

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Nişanlıydım ve ayrıldık daha çok yeni sayılır bi kaç ay oldu.tanıdığım biriyle sevgili oldular hemen.benim saçlarım uzun ve kızıl renkte.kızın küt ve kumral saçları kaynakla uzatılmış ve benimle aynı renge boyanmış sosyal medyada gördüm beraber fotoğraflarını.
Kafamda deli sorular...kızı mı bana benzetmeye çalışıuor yoksa adamın tipi bu kişi farketmiyor mu?yani ben figüran mıydım?

Geçmiş geçmişte kalmış bence bırak boşver
Biliyorum zor ama o adam hayatına devam ederken sen neden onu takipliyor ve üstüne yorum yapıyorsun ki boşver herkes kendi pisliğinde boğulsun sen de kurtulduğuna sevin

Öyle seviyorsa sevgilisi de yaptırmıştır .. takip etmeyi bırakın bence, yoksa herşey için bir düşünceniz oluşmaya başlar

Kendiniz de söylemişsiniz. “ESKİ” nişanlınız.

Kafanıza takmaya değmez yani.

Ne fark edecek ki?

Sizin onu takip etmeniz hata.. Yolunuza bakın, kızılmış sarıymış boş verin güçlü olmaya bakın...

Buradaki arkadaşlar sanırım ayrılsa hiç bakmazdı, yapmayın arkadaşlar :) ha diyince bitiyor mu hemen kalpte aşk? İllaki merak edilip bakılır yani. Gayet doğal... Ama takip etmemeni öneririm daha çabuk unutmak için...

Ya eski nişanlın öyle istemiştir ya da yeni sevgilisi seni biliyorsa sana benzemek istemiştir. Var öyle insanlar...

Ben de erkekte koyun gibi dalgalı ve az uzun saçı/sakali severim. Hayatima her giren erkek mutlaka bir süre sonra uzatır saçını.
Bunun öncekine benzetmekle asla asla ilgisi yok. Sevgilisinin zevkine uymak istemekle alakası var.
Geçen sene benim de papatya tarlası kadar sarışın erkek arkadaşım siyah saçlı /doğal fotoğraflarima o kadar iltifat etmişti ki güzelim saçlarımı siyaha boyamıştim.
Olur yani böyle şeyler.
Onlara mutluluk dilemekten baska da yapacak birseyin yok maalesef. Sen de kendi hayatına bak.
Umarım sen de mutluluğu bulursun tez vakitte

Reactions: KV_
Yani kızın beni tanırken kopyam haline dönüştürmesi kendini normal mi?üstüme alınmayayım mı?

Kendini size dönüştürüyor olması , saçının uzayıp kızıl olması mı ? Şimdi kim bilir kaçtane kadın saçını uzatıp kızıl yapmıştır kim bilir ..

Diyelim ki kendini size benzetiyor .. bu durumda siz bir şey yapacak mısınız ?

Neden hala takip ediyorsunuz artık sizi ilgilendirmez.Tutup kıza saç.taktırtıp size benzetecek hali yok kız kumralmış. Yok onu mu bana benzetmeye çalışıyor ben mi ona benziyordum falan ne gerek var artık neyse ne bitmiş sonuçta.Erkeklerde öyle kaynakla saç.uzatma boyatma anlamazlar kızın kendi tarzı. Bence takip etmeyi ve kafanızda kurmayı bırakın engelleyin yoksa psikolojiniz bozulur böyle

Nişanı attıktan sonra hemen sevgili yapan erkeğin yanındaki kıza üzülürdüm ben olsam
'Kan kustum kızılcık şerbeti içtim'in günümüz versiyonu saçlara kızıl kaynak taktırmaktır belki

Hayır kız beni tanımasa tamamdiycem de siz sevgilinizin eski nişanlısını bile bile onun gibi yapar mıydınız

Ya hu arkadaşlr benim soruma yanıt verin bu hangi psikolojiyle yapılabilir benim takip etmemi bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…