Ben çevremde eskisini unutamadığı halde evlenen de gördüm. Çoğunluk zaten yıllarca yasını tutmuyor. Üç aya büyük çoğunluk toparliyor. Ben de dahil buna. Hayatimda kimse olmasa da geziyorum, egleniyorum , tatil yapiyorum, oturup eskileri dusunmuyorum.Ama toparlasam unutsam dahi zamana ihtiyacı olmalı bana göre insanın. Hemen yeni bir ilişkiye atlamaya gerek yok, sevgilisiz ölmüyorum. Cevremdeki arkadaşlarımda da çok net bir şekilde ilişki bitirip , hiç bir duygusu kalmadığı halde uzun süre hayatına kimseyi almak istemeyen gördüm. Bir kaç ay öncesinde başkasına canım , hayatım derken bir kaç ay sonra başkasına demek bana samimiyetsiz gelmiştir hep. Çünkü sevgilim de olsa kolay kolay kimseye "hayatım" demem , o bile zaman alır. Kimisi hızlı yaşar beni ilgilendirmez, benim hayata bakışım öyle. Unutamamak mevzusu degil, cok sevgilisi olan biri de degilim. Bana gore yapmacik gelen iliskilere bulasmiyorum , onun yerine yalniz olmayi yegliyorum. Sizin evliliğiniz de beni ilgilendirmez mutluysaniz ne mutlu. Daha fazla uzatmaya gerek görmüyorum herkesin kendi düşüncesi.