Eski nişanlımın yeni kız arkadaşı

Kaynak şuan çok moda ve takılması çok zor 2-3 saat sürüyor saç yoğunluğuna göre. Ben kimseye benzemek için saatlerimi vermezdim. Birde bunun boyası var tabi. 5-6 saat geçirmem gerek kuaförde. Yani ancak kendim istersem yapardım.

Reactions: KV_
Evet sizi kıskanmış ve size benzemek istemiş bence , birden bu kadar köklü bir değişiklik yapıp, saçını aynı sizin gibi yapması normal bir durum gibi gelmedi, aynı boy ve aynı renk. Ama değişik psikolojisi var, ben olsam eski nişanlısını hatırlatacak hiçbir şey yapmam.

Ya aynı şeyi düşünüyorum kimse yapmaz bunu.

varsın seni kıskanmış olsun ne farkeder..
eski nişanlın onun yanında ve onunla beraber..senin üzerine gül kokluyor yani böle düşün

Herkes takibi bırak bırak diyorsa bu kadar stalki kim yapıyor?
Su an eli tasa degmeyen kocisleriyle mutlu olan ve şıpsevdi olup o da benim aşkım bu da benim askim diye düşünenler dışında herkes eskisini takip etmistir / ediyordur.
Konu sahibi bence adamın tarzı o senlik bir durum yok

Ayrıldıktan bir kaç ay sonra hemen başkası ile sevgili olanlari da ayrı bir garipsiyorum. Hayır sevmek bu kadar kolay bir şey mi, ayrıldım bir ay sonra hoop başkasını severim. Bırakın biraz yalnız kalın bu ne adam/kadın sevdası . Yalnizliktan ölmüyor insan. Biraz beynine zaman ver toparlasin kendine gelsin , eskiyi silsin zamanla bu ne acele? Zaten ayrılıp bir kaç ay sonra başkasını bulanlar da hiç inandırıcı gelmiyor ; sevgili olayım da nasılsa severim zamanla , sevemezsem ayrilirim diye başlıyorlar boş kalmamak için.

Neyse konu bu değildi; ama sizi tanıyan biri ise size benzemeye çalışıyordur. Tutup da sevgilimin bir kaç ay önce ayrıldığı sevgilisi ile aynı saçı yapmam ben(tanıdığım biri hem de) ,saçma bir davranış olur. Zaten adamın aklına da görür görmez sen gelmissindir.. Benim yeni sevgilim , bir kaç ay önceki eski sevgilim gibi gelse karşıma noluyoruz ya derim içimden , eskiyi hatirlarim net.

Reactions: KV_
Takibi bırakmaya çalış.
Yoksa herşeyi kendine yorcaksın.
Öyle olmadığını anlayınca üzülceksin.
Kendimden biliom zamanında....

Çocuk ben şu renk saçları seviyorum demişse kız gidip boyatmıştır.
Veya kız sizi gördü benzemek isteyip boyattı. Her ihtimal var. Ama tesadüf olması mümkün değil bence

Kız Sizden dolayı o şekilde yapmış olabilir belki sizi kıskandırmak istemistir ki başarılı olmuş.ya da erkek arkadaşının yani eski nisanlınızın zevki budur kız arkadaşına da empoze etmiştir kız da sizi hiç umursamamış anımsamamış bu tarzı yapmıştır.nihayetinde çıkıyorlar sizin onları takip ettiğinizi bilmesinler.

Kız belki sevgili olmanın şerefine kendi için bir değişiklik yapmak istemiştir. Dediğiniz şey bana biraz uzak bir ihtimal gibi geldi

tamamda işte buraya konu açacak kadar olmasa keşke. yani ‘dert’ olmasa keşke :)

herneyse konuya gelicek olursam; eski sevgilim sevgili edinmiş hatta şerefsiz beraber yaşamaya başlamışlar (şerefsiz olduğu için öyle dedim yoksa beraber yaşadıkları için değil).
neyse kızın tipini ilk gördüğümde ‘bu ne abi’ dedim. hani ne alaka ksks. ama sonra dedim ki kendi kendime belki kız iyi biri neyse amaaaan dedim sonra geçti.

Ya hu arkadaşlr benim soruma yanıt verin bu hangi psikolojiyle yapılabilir benim takip etmemi bırakın
Sana özel bir durum değildir.
Adam kızıl seviyordur , kıza da söylemiştir o da yaptırmıştır.
Ben de sarışın erkek severim. Eski sevgilim de sarışın renkli gözlüydü. Şimdi tekrar hayatıma sarışın birini alsam ona mı benzetmiş olacağım?

Bence başlıkta yazdığın gibi eski nişanlı yeni sevgilisi. Yani senlik bi durum değil saçı ne renk kısa mı uzun mu. Bu tarz düşünceler seni yıpratır sadece.

Demek ki adam kizil uzun sac seviyormus.. yani herkesi size benzetecek kadar size onem verse ayrilmaz sizinle devam ederdi.. o yuzden su saatten sonra ne oldugu kimin umurunda..

Valla bana ne dersiniz bilmiyorum ama bazı kızlarda var o durum cidden. Böyle kıyaslama böyle istemsiz sevgililerin eski ssvgililerine benzeme gibi bir durum.
Benim okulda ilgimi çeken bir çocuk vardı hafif flört gibi bir dönemimiz oldu ama sevgili olmadık. Fakat çocukla aramızdaki bağ çok farklı ve birbirimize hep saygı duyduk hala da duyarız. Aramız olmayınca bu diğer bölümlerden bir kızla çıkmaya başladı. Kız kızıl saçlı beyaz tenli dümdüz fizik ve 0 beden.
Neyse bu kız aylar sonra bizim beyfendiyle flört ettiğimizi öğrenmiş. Hatta bana yazmıştı WhatsApp tan sonra “pardon yanlış attım” dedi. :)
Tatil bitti okullar açıldı bir baktım kızın saçları siyah.
Spora başlamış squat yapıyormuş. Ki ben kumral, buğday tenli esmer siyah saçlarım var. Vücudum kaslı ve kıvrımlı hatlara sahibim.
İnsan ister istemez çakıyor bu durumu. Neyse bunlar ayrıldı, dediğim gibi bizim aramızda bir saygı var konuşuruz da konu açıldı. Kız sürekli adama o mu güzel ben mi diye soruyormuş.

Gerçekten hemen hemen bazı kızlarda bu kıyaslama durumu olabiliyor. Sizinki de öyle olmuş olabilir.

Ben 8 ay hayatimda olan kisiyle ayrildiktan 1-2 ay sonra esimle tanisip yine bikac ayda evlendim.
4 yillik evliyiz. Genel olarak kimsenin arkasindan uzun sureli depsesiflik yasamadim. 3 yillik eski sevgiliyi gommek bile 3 ayimi belki almistir. Bu kimseyi sevmedigimden degil. Aksine iliskileri kolay harcamam ugrasirim ama bitti dedirtiyorsa benim duygularimi bitirmistir.

Sac boyatan kizin yaptigi bana normal gelmedi. Boyle bir durumda ben olsam sacimi boyatasim varsa bile sirf eski nisanlidan dolayi boyatmazdim cunku taniyan herkes tarafindan boyle dusunulecegi bariz birsey. Bence cocuk istemistir boyle biseyi. Ama ne onemi var bunun bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…