- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya aynı şeyi düşünüyorum kimse yapmaz bunu.Evet sizi kıskanmış ve size benzemek istemiş bence , birden bu kadar köklü bir değişiklik yapıp, saçını aynı sizin gibi yapması normal bir durum gibi gelmedi, aynı boy ve aynı renk. Ama değişik psikolojisi var, ben olsam eski nişanlısını hatırlatacak hiçbir şey yapmam.
Buradaki arkadaşlar sanırım ayrılsa hiç bakmazdı, yapmayın arkadaşlar :) ha diyince bitiyor mu hemen kalpte aşk? İllaki merak edilip bakılır yani. Gayet doğal... Ama takip etmemeni öneririm daha çabuk unutmak için...
Ya eski nişanlın öyle istemiştir ya da yeni sevgilisi seni biliyorsa sana benzemek istemiştir. Var öyle insanlar...
Sana özel bir durum değildir.Ya hu arkadaşlr benim soruma yanıt verin bu hangi psikolojiyle yapılabilir benim takip etmemi bırakın
Ayrıldıktan bir kaç ay sonra hemen başkası ile sevgili olanlari da ayrı bir garipsiyorum. Hayır sevmek bu kadar kolay bir şey mi, ayrıldım bir ay sonra hoop başkasını severim. Bırakın biraz yalnız kalın bu ne adam/kadın sevdası . Yalnizliktan ölmüyor insan. Biraz beynine zaman ver toparlasin kendine gelsin , eskiyi silsin zamanla bu ne acele? Zaten ayrılıp bir kaç ay sonra başkasını bulanlar da hiç inandırıcı gelmiyor ; sevgili olayım da nasılsa severim zamanla , sevemezsem ayrilirim diye başlıyorlar boş kalmamak için.
Neyse konu bu değildi; ama sizi tanıyan biri ise size benzemeye çalışıyordur. Tutup da sevgilimin bir kaç ay önce ayrıldığı sevgilisi ile aynı saçı yapmam ben(tanıdığım biri hem de) ,saçma bir davranış olur. Zaten adamın aklına da görür görmez sen gelmissindir.. Benim yeni sevgilim , bir kaç ay önceki eski sevgilim gibi gelse karşıma noluyoruz ya derim içimden , eskiyi hatirlarim net.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?