Eski nişanlımla mahkemelik olduk.

Sıkıntı olmaz diyosun dimi. Beni tehdit etme ve abimi direk öldürme teşebbüsünden hakim bunlarla ilgilenmez yani
Olayın gidişatına bağlı. Mesela bana haber vermeden benim Bebeğimi aldırdı bu yüzden ona saldırdım derse işler öyle bir tersine döner ki hakliyken haksız olursun. Nişanlinin uyuşturucu kullandığını kanitlamaya bak sen

Evet arkamda ama bu şeyi bilmiyorlar. Beraber olmak falan değil 2. Olan sıkıntı

şuanda empati yaptım nabardım diye. büyük ihtimalle inkar ederdim iftira atıyor derdim. doktorları şahit tutacak halleri yok abinde inanmamış zaten. hem abini takdir ettim. bence öğrense bile başta kızabilir ama yine de arkanda durur gibime geliyor.

Eski dosyaları duruyormuş eskiden de içiyormuş yani

İnkar ederim fakat mahkemeden kağıt çıkartıp hastane kayıtlarını aldırırsa iş sıkıntı

Ya ne bileyim işte herkes kötü bakıyor ya ondan öyle dedim. Ailem orda olacak ben evet dersem yaşadık falan sıkıntı. Hakim araştırmaz diyosun yani
Hakim neden araştırsın ki ?bir de en fazla seni tehdit için kullanmaya kalkar ki tehdit de zaten suç ..mahkemeden sana ve ailene yaklaşmama gibi bir koruma kararı çıkardın mı da iş tamamdır .en ufak bir teşebbüsünde içerde demektir ..rahat ol....

İnkar ederim fakat mahkemeden kağıt çıkartıp hastane kayıtlarını aldırırsa iş sıkıntı
Inkar edemezsiniz yapabileceginiz sey zorla irzima geçti hamile kaldim hakim beeey gibisinden birsey olabilir. Ayrıca sizi zan altında bırakacak birsey söylese de ispat yükümlülüğü iddia edenindir. Hastane Adı verirse hakim hastaneye yazı yazar hasta kayıtları ile ilgili bilgi ister hastane de gonderir. Istediginiz kadar inkar edin gerçekler bu mahkemede ortaya çıkacak. Bence ailenizi yavaştan hazırlayın da mahkemede şok olmasınlar.

Offffff bi yakalansalar zaten

Ortaya çıkar yani

arkadaş haklı. yalanlarla sırlarla en fazla gün kurtarabilirsiniz. ama ilerde illa ki önünüze çıkar. çünkü hiçbir sır gizli kalamıyor malesef. en azından tecavüze uğradım dersen ortamı yumuşatabilirsin. allah yardımcın olsun gerçekten içimden gelerek soyluyorum inşallah rahatlarsın.

Bu adamın bu kadar pislik olduğunu hiç mi anlamadım arkadaşım ya ki ailesi de öyle insanları diyorsun nasıl guvendinde birlikte oldun en azından bundan sonra dikkat et birini hayatına koyarken bu arada mahkeme özelinle ilgilenmez ikisi ayrı konu kendine de dikkat et haberlerde neler görüyoruz yalnız çıkma dışarı en azından yakalanana kadar bunlar

Biraz yardımcı olur musun neler oluyor

Benim davalik bir durumum olmadi oyle olay aileme falan da sicramadi. Babam cok asabi bir insandir ondan da cekinirdi zaten cunku duysa babam davaya gerek kalmadan bisey yapar diye soylemedim ben korkumdan. Uyusturucu bagimlisiydi ustume araba mi surmedi, mahallede arkadaslari mi asildi da sesini cikarmadi, bogazimi sıkıp ben istemeden gece vakti agaclik alanda bana dokunmaya kadar akla hayale gelmeyecek seyler yapti. Ha ben cok cirkef biriyimdir aradim agzima geleni saydim annem is yerini basti hallettim ruh hastasini. Ama dedigim gibi cocuk kendi istegiyle birakmasaydi davasiz cozemezdim. Nolur gidin ben kurtuldum siz yasadiniz baskalarina yasatmasinlar bunlaei

Bi benzerini yaşadım işte. Dövdü falan en aşama bu oldu silahlı saldırı ve bırakmayacağını falan söyledi. Ama mantıken bakıyorum da bişey söyleyemez gibime geliyor ne alaka da söylicek.

Valla kadın Doğum otel odasını her türlü kanıtlar da bu adam video falanda çekmiş olmasın yada bi görüntü yani nişanlını tanımadan neden yaptınız

Ama yeniden nişanlanırsan ona söyler ailene söylemesede pislik olsun diye söyler bence
Saklarsam zaten benim ayıbım olur ya mahkeme gününü düşünüyorum kafamda böyle biraz mantıksız geliyor bana hani konu adam öldürmeye kasıt ve tehdit ne alaka da bunları dicek bide aileme bi kere oldu demişti ailem ne olursa olsun bitti yaşamış olsanız bile bitti dedi. Baktı işe yaramıyor yalvardı en son oda yaramayınca tehdit etti ve öldürmeye kalkıştılar. Hani bunları düşününce söylemesi gereksiz gibi geliyor

Çocuğumuzu aldırdı ben de tahrik oldum tehdit ettim derse, her türlü kaydı dökerler, bunun o adamın uyuşturucu kullanmasıyla da alakası yok yani uyuşturucu kullandığını ispatlasanız da savunması bu yönde olursa araştırılır o yüzden ailenize bence siz şimdiden açıklayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…